mrb bugün 5.gün diyete kaçamazsız devam ettim ve 4 kilo verdim.Malesef bazı arkadaşlarımız iradesine sahip çıkamıyor ondan bundan yiyiyor(üstünüze sakın alınmayın canlarım) ama ben kaçamak falan hiç yapmadım irademe sahip çıktım 5 günde 4 kiloyu attım.Bazı sabahlar müsait zamanlar yani 3-4 saat yürüğüş koşuda ekli ısınma hareketleri falan filen gün boyu 14 bardak su içiyorum aralarda çok acıkırsam 15 dk bekliyorum tavsiye ederim 15 dk dan sonra 2-3 bardak su içiyorum tok tutuyordevam tam gaz kaçamaksız 20 kilo elma alıcam yarından sonra kasa ile babam getirecek sağolsun 89 dan 85 e düştüm sükür sadee bi kaçamk oldu o da bi kçük kaşık nutella sadece bu zararı yok. :)
günaydın hoş geldin.yap tabi canım sende katıl aramıza.ben şekersiz içiyorum ama ben her şeyi şekersiz içiyorum.tatlıya da düşkünlüğüm yoktur benim pek.yani sorun olmuyor benim için CADIARZUherkese günaydın bende yapmaya başladım bugün guclubacismile
sabah kahvaltımı yaptım birazdanda ilk elmamı yiyeceğim
yeşil çayı şekersizmi içiyoruz kızlar
ben pek sevmem az bişey şeker atsam nasıl olur :içelim:
slmm kızlarr hepinize günaydınn
haticecim ben sekersiz içiyorum cnm ama herkez nasıl içiyor bilmiyorum
şimdi kahwaltımı yapıyorum bendee
günaydın hoş geldin.yap tabi canım sende katıl aramıza.ben şekersiz içiyorum ama ben her şeyi şekersiz içiyorum.tatlıya da düşkünlüğüm yoktur benim pek.yani sorun olmuyor benim için CADIARZU
mrb bugün 5.gün diyete kaçamazsız devam ettim ve 4 kilo verdim.Malesef bazı arkadaşlarımız iradesine sahip çıkamıyor ondan bundan yiyiyor(üstünüze sakın alınmayın canlarım) ama ben kaçamak falan hiç yapmadım irademe sahip çıktım 5 günde 4 kiloyu attım.Bazı sabahlar müsait zamanlar yani 3-4 saat yürüğüş koşuda ekli ısınma hareketleri falan filen gün boyu 14 bardak su içiyorum aralarda çok acıkırsam 15 dk bekliyorum tavsiye ederim 15 dk dan sonra 2-3 bardak su içiyorum tok tutuyordevam tam gaz kaçamaksız 20 kilo elma alıcam yarından sonra kasa ile babam getirecek sağolsun 89 dan 85 e düştüm sükür sadee bi kaçamk oldu o da bi kçük kaşık nutella sadece bu zararı yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?