Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

mrb bugün 5.gün diyete kaçamazsız devam ettim ve 4 kilo verdim.Malesef bazı arkadaşlarımız iradesine sahip çıkamıyor ondan bundan yiyiyor(üstünüze sakın alınmayın canlarım) ama ben kaçamak falan hiç yapmadım irademe sahip çıktım 5 günde 4 kiloyu attım.Bazı sabahlar müsait zamanlar yani 3-4 saat yürüğüş koşuda ekli ısınma hareketleri falan filen gün boyu 14 bardak su içiyorum aralarda çok acıkırsam 15 dk bekliyorum tavsiye ederim 15 dk dan sonra 2-3 bardak su içiyorum tok tutuyor devam tam gaz kaçamaksız 20 kilo elma alıcam yarından sonra kasa ile babam getirecek sağolsun 89 dan 85 e düştüm sükür sadee bi kaçamk oldu o da bi kçük kaşık nutella sadece bu zararı yok. :)

masallah canim sevindim senin adina.. umarimmm kacamaksiz devam eder kilo vermelerinyerimseniben

arkadaşlarr hepinizz hoşgeldinizzz biz burada hepimiz birbirimizin destekçisiyizz canlarım zayıflamak isteyen herkezz hoşgeldiiii..... a.s. a.s. a.s.
bende kardeşimin pc sini aldım şarjım henüz gelmdi arkadaşlarr
ablamlarda yemekteydik bugün harika yemekler wardı wee inanın elimii sürmedimm 2 gündür hiç kaçamaksız gidiyoorum inş.. cumaya güzel sonuç alırım kızlar

kızlarr hepinizii çok çok öpüyorum şimdi çıkıyorum daha birsürüüüü işim war yarın sabah görüşürüzz allahın izniylee inş.... iyi geceler....

günaydııınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar
sigarasızlıktanmıdır nedir 1 haftadır uyku düzenim bozuktu öğrendimki elma yatmadan önce yenirse uykuya yardım ediomuş vede mide çalıştığı için kilo vermeyede yardımcı oluyormuş yatmadan önce bir elma daha yedim ve uykum bölünmeden rahat bi gece geçirdim ve sabah aç karnınada elma yenmesi tavsiye ediliyo onuda yaptım bakalım henüz kahvaltı etmedim çok erken ama bugün kaçamak yapmayı düşünmüorum inş bende sizler gibi güzel neticelr alırım

herkese günaydın bende yapmaya başladım bugün guclubacismile
sabah kahvaltımı yaptım birazdanda ilk elmamı yiyeceğim
yeşil çayı şekersizmi içiyoruz kızlar
ben pek sevmem az bişey şeker atsam nasıl olur :içelim:

slmm kızlarr hepinize günaydınn
haticecim ben sekersiz içiyorum cnm ama herkez nasıl içiyor bilmiyorum
şimdi kahwaltımı yapıyorum bendee

günaydın hoş geldin.yap tabi canım sende katıl aramıza.ben şekersiz içiyorum ama ben her şeyi şekersiz içiyorum.tatlıya da düşkünlüğüm yoktur benim pek.yani sorun olmuyor benim için CADIARZU

slmm kızlarr hepinize günaydınn
haticecim ben sekersiz içiyorum cnm ama herkez nasıl içiyor bilmiyorum
şimdi kahwaltımı yapıyorum bendee

denizim günaydın,
sen diyince aklıma geldi kahvaltı.bütün gece uyumadım ben ya ve sersem gibiyim bugünmafoldumben çok fazla.canımda istemiyor zaten bişey.çok sancım vardı benim. ve hala kaçamağım yok benim.cumayı bekliyorum acaba verebilecek miyim biraz daha :uhm:

damlcımm cnm ben regl dönemimde daha güzell wermiştim walla 3.5 kiloya yakın werdim hemde kaçamaklarla yapmıstım
ama sabah gene tartıldım 79 da takıldım ben yaa çok sinirim bozuldu walla ama inat ettim cnm çok hayatta kaçamak yapmıycam 78 i görmeden ama çok morallarim bozuldu wALLAA

günaydın hoş geldin.yap tabi canım sende katıl aramıza.ben şekersiz içiyorum ama ben her şeyi şekersiz içiyorum.tatlıya da düşkünlüğüm yoktur benim pek.yani sorun olmuyor benim için CADIARZU

teşekkür ederim canım ben tatlıyı çok severim
az şekerli içerim ama ondan vazgeçemiyorum
çok güzel bişey tatlıya düşkünlüğünün olmaması yerimseniben

wallaa bende tatlıyı çok sewerim eşimde bayılır diyet yaptıgımdan beri ewde ttlı yapmıyorum walla eşim de dışda yiyiyor ewde yapsam dayanamam kızlar yerim walla

ben acı ve baharatlı seviyorum :) denizim bugün hala bir şey yemedim.bi fincan kahve içtim ve şimdi yeşil çay içiyorum.canım bir şey istemiyor.sanırım yorgunluk ve uykusuzluk varya ondan 3. günüm kaçamağım yok :)
sende üzme kendini.her diyette olur ilk zaman verirsin sonra durur ama bozma moralini vereceksin.hepimiz vereceğizbu kilolarımızı.moral bozmak yok bayanlar.desteklere devam.başaracağız,yapacağız...önce kendimize güvenelim bu konuda..anlaştık mı...:lepilumunekankayizsmile

denizim canını sıkma tatlım vücut bazı kilolarda takılıyor
bak bende 73 te takılıyordum hep ama şimdi70.5 teyim
şimdi de şu 69 a bir insem diyorum o da olacak inşallah

tebrik ederim canım benim
darısı geride kalan kilolarına olsun
inşallah
iradene hayran kaldım hep böyle ol tatlım
darısı da başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…