slmmm arkadaşlarrrr nasılsınızzz
nasıl geçti gününüzz
canım bende olmuştu çok şiddetli baş agrısı olmustu ilk gün mahwolmustumm ayça diye bir arkadaşımız wardı ondada olmustu onun 2 .3 gün sürmüştü cnm ama hasta weya rahatsız etmemişti bizi cnm sendede geçicidir inş...
yaaaa ayçaya ne oldu acaba bu kadar zaman muhakkak girerdii bizede haber wermedii bak merktaa kaldık inş.. kötü birşey yoktur....................
merhaba sevgili kader arkadaşları sizleri bir süredir takip ediyorum ve çok güsel dialoğlar var aranızda, sizden ricam benide alırmısınız sıcak kollarınıza :sinifsinif: benim büyük bi sorunum var 101 kilo oldum ve bunalımlardayım 2 saat önce yeşil çayımı ve elmalarımı aldım marketten bende varım sizlerle birlikte artık paydos bu kilolara sizlerle başaracağıma inanıorum bana yardım edermisiniz???bilmiyorumkismile
merhaba sevgili kader arkadaşları sizleri bir süredir takip ediyorum ve çok güsel dialoğlar var aranızda, sizden ricam benide alırmısınız sıcak kollarınıza :sinifsinif: benim büyük bi sorunum var 101 kilo oldum ve bunalımlardayım 2 saat önce yeşil çayımı ve elmalarımı aldım marketten bende varım sizlerle birlikte artık paydos bu kilolara sizlerle başaracağıma inanıorum bana yardım edermisiniz???bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?