Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugünümde kaçamaksız geçti,i arkadaşlar sadece 3 adet giriissini yedim oda kaçamak sayılmaz demii kızlarr şimdi yarım saat kadar oynamayı düşünüyorum (tabikii oğlum bırakırsa) böylece yedigim grissinniyide eritmiş olurum sizlerin nasıl geçtii bugünn....

yaaaa ayçaya ne oldu acaba bu kadar zaman muhakkak girerdii bizede haber wermedii bak merktaa kaldık inş.. kötü birşey yoktur....................

mrblarrrrr.. ben iyiyim süperim tsk ettim :) kacamaksiz duruyorum vallah sizler nasilsiniz bakimm??

misafir gelecek birazdan ozmn da dayanirsam kendimi a$mi$ olacagim vallahgamyoncuiremsu

ewet fatmacımm 4 gündür 79 dayım we wallah billah 3 gündür 1 tane kaçamak bile yapmıyorum her sabahı iple çekiyorum ama 79 görünce moralim bozuluyor cnm ama bari 2 gün tutayım kendimi cumaya kadar tartılmayımm ozaman sıkılmam hem belki cumaya görürüm 78 inş..

shrinnee cnmm dayan günü bitirdik sayılır artık bu satten onra kaçamak yapma cnm sahip ol iradenee sonumuzu düşün cnmm incecik olucazz çünkü insan 1 kaşık aldımı gerisi geliyor cnm hiç tatma o yüzden yemeklerdenn çok zor ama napalımm lmaz:

ya ben bişe sorcam ilk defa bugün kaçamak yapmadım fekat şuan başım ağrıyor ve az öncede felaket başım döndü. sizdede oldumu bunlar? tırstım ben accuk :S

canım bende olmuştu çok şiddetli baş agrısı olmustu ilk gün mahwolmustumm ayça diye bir arkadaşımız wardı ondada olmustu onun 2 .3 gün sürmüştü cnm ama hasta weya rahatsız etmemişti bizi cnm sendede geçicidir inş...

tşkr ederim inş geçici olur yarında böle olursa yine kafama göre takılcam :) gerçi o şekilde bile 1 kilo gitti bakalım bugün 3. günümdü ilk 2 gün kaçamklı bugün tam :) gerçi ben bugün kahvaltı etmedim çorba içtim sadece sanki yağlı bölgelerde hareketler oluyor daha öncede kilo verdiğimde bunu hissederdim ama şuan çok yoğun hele dizlerimin etrafında ilk kez oluyo :)

inş. cnm biran ewwel geçer bende çok basım agrıdımı 1 ad peksimet weya kepek ekmegi yada yarım kase yogurt sende öyle yap cnm istersenn

merhaba sevgili kader arkadaşları sizleri bir süredir takip ediyorum ve çok güsel dialoğlar var aranızda, sizden ricam benide alırmısınız sıcak kollarınıza :sinifsinif: benim büyük bi sorunum var 101 kilo oldum ve bunalımlardayım 2 saat önce yeşil çayımı ve elmalarımı aldım marketten bende varım sizlerle birlikte artık paydos bu kilolara sizlerle başaracağıma inanıorum bana yardım edermisiniz???bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız pc bozuldu eşim geldikçe nete girebiliyorum.bende 71de takıldım ya niye böyle oldu anlamadım kızlar moralim çok bozuldu neyse hepinizi öpüyorumm

hoşgeldin cnm burda herkes herkese yardımcı merak etme yeterki sen iste :)

hoşgeldin diloş ne demek camım sende gel tabi aramıza....biraz sabır,biraz irade bol elma ve bol su ile çözülür kilo sorunları bizde :)))elbette başaracaksın,bizde elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.:lepi:

benimde yaptığım bir diyet vardı 1 ayda 10 kilo verdim bir defasında o diyetle ama şimdi çok zor geliyor o diyet bana çünki sadece haşama var yağ tuz şeker un yok ama ben herşeyden azar azar yiyerek vermek istiyorum eski bedenime dönmem lazım fazlakiloları.. yaza kadar vermek istiyorum bana kolay bir diyet istiyorum..yardım edermisiniz..

hemen cevap verdiniz harikasınız siz kızlar allah ne muradınız varsa versin inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…