inş. canım valla... en güzeli de gelinlik provasına gidildiğinde gelinliğin daraltılması:)) ödül gibi oluyor valla..
canım mekik ve bel hareketleri yap.. onunda çok faydasını görceksin... bende 1 hafta da farketmişti.. bende şimdi zorlanıyourm vermekte... 4-5 kilo daha versyedim yeterdi valla... gerçi nişanlım verme diyip duuryor ama... ben versemde tekrar lacağımı biliyorum canım... almamak için aç dolaşmama lazım sanıırm... ırsi maalesef(
ee senin düğün en zamna olcak kısmetse??
düğününe az kalmış canım . akşamları evde spor yapabilirsin benimde evde spor aletim yok ama bişekilde kendime 1saat zamn ayırıyorum arkadaş tavsiye etdi elime 1 .5ltrelik su şişeleri alıyorum onunla kollarımı çalıştırıyorum o hareketlerle gögüs ve sırt daralıyorr sonrada mekik ve basenlerimi çalıştırıyorum bugün bi pantalonunm dar gelirdu denedim suan üzerimde üstelik fermuarı bile kapanmıyordu çok rahat oturdu.alkisalkisalkisinn canım azim edersen oluyor. aslında 1haftada 1kilo vermişim ama acayip incelme oluyor önemli olanda o değilmi sudan gidecegine yaglar gitsin incelme olsun kalıcı zayıflama oluyor.opuyorumnanaktanyok canım bırakamam zaten.düğünüme az kaldı.2 aya kadar 10 kilo kadar vermem gerekiyor.hatta 1 ay diyelim bu zamana çünkü gelinlik provam var ama spor yapmaya çok vaktim yok.sadece pazar sabahları evdeyim.evde spor aletimde yok.sadece akşamları mekik çekebilirim.yorgun oluyorum gerçi ama artık yapacağım bir şey yok.sonunda güzel bir gelin olmak var.değil mi ama :kedi:
düğününe az kalmış canım . akşamları evde spor yapabilirsin benimde evde spor aletim yok ama bişekilde kendime 1saat zamn ayırıyorum arkadaş tavsiye etdi elime 1 .5ltrelik su şişeleri alıyorum onunla kollarımı çalıştırıyorum o hareketlerle gögüs ve sırt daralıyorr sonrada mekik ve basenlerimi çalıştırıyorum bugün bi pantalonunm dar gelirdu denedim suan üzerimde üstelik fermuarı bile kapanmıyordu çok rahat oturdu.alkisalkisalkisinn canım azim edersen oluyor. aslında 1haftada 1kilo vermişim ama acayip incelme oluyor önemli olanda o değilmi sudan gidecegine yaglar gitsin incelme olsun kalıcı zayıflama oluyor.opuyorumnanaktan
slmmm kızlar günaydınn bende bugün aranızdayım biliyorumm bana kızzacaksınız ama cuma gününden buyana yemek yedigim için 1.5 kiloyu almısımm 1 haftada aç kalarak zar zorr werrdigimm 1.5 kiloyu hafta sonunda almışımm walla ilk defa böyle oldu geri aldım werdiklerimi bende çok sasırdımm bilmiyorumkismile neyse bugün geri başladımm canlarımmm tam kaçamaksızzz bir günn beni bekliyorr herkesee kolaygelsinn lülülülülülü lülülülülülü :içelim:
kızlar nasılsınızz ? nasıl gidiyo elma diyetleri ....hepinize kolay gelsin canlarım azimle yola devammm
8. günüm kaçaksız kızlar ay kızlar 8 günde tam 7.300 kilo verdim hayla inanamıyorum ya nasıl verdim bu kadar 82 kiloyum şu an 89 dan 82 süper ya ama ben çok emek verdim kızlar :d göürşüz daha sonra yazıcam tekrar
kızlar nasılsınızz ? nasıl gidiyo elma diyetleri ....hepinize kolay gelsin canlarım azimle yola devammm
slmmm kızlar günaydınn bende bugün aranızdayım biliyorumm bana kızzacaksınız ama cuma gününden buyana yemek yedigim için 1.5 kiloyu almısımm 1 haftada aç kalarak zar zorr werrdigimm 1.5 kiloyu hafta sonunda almışımm walla ilk defa böyle oldu geri aldım werdiklerimi bende çok sasırdımm bilmiyorumkismile neyse bugün geri başladımm canlarımmm tam kaçamaksızzz bir günn beni bekliyorr herkesee kolaygelsinn lülülülülülü lülülülülülü :içelim:
titto şu ağzını tut biraz cnm yoksa bu gidişle vercem yerine alıcaksın sabır et güven vericeim bu kiloları de
Selam kızlar ,ben dün elma diyetine başladım,şöyle bir 5 kilo versem yetecek bana,ama sanki veremiyeceğim gibi,hiç kilo vermeyen varmı acaba?Merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?