Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kesinl,ikle cnm valla ilk tanıştıgımızda ben 72 kiloydum şimdi 65 kiloyum nişan a kadar 60 kesin olurum canım nasip olursada düğün ramazandan sonra daha var yani::)))) 10.10.2010da düşünüyoruz. ozamna kadar 55 olurum sanırım sitreten daha çok şişmezsem bizimde ırsı canım ya basen ve kalçalıdır bizim bayanlar ne kadar zayıflasamda kemiklerim çok iri kimse 36 beden oldugumu inanmazdı.::)))) sende dikkat edersen almazsın canım bidee canım gelinlikte zayıf ve güzel görünelimde daha sonra nasıl olsa yavas yavas veririz...

düğününe az kalmış canım . akşamları evde spor yapabilirsin benimde evde spor aletim yok ama bişekilde kendime 1saat zamn ayırıyorum arkadaş tavsiye etdi elime 1 .5ltrelik su şişeleri alıyorum onunla kollarımı çalıştırıyorum o hareketlerle gögüs ve sırt daralıyorr sonrada mekik ve basenlerimi çalıştırıyorum bugün bi pantalonunm dar gelirdu denedim suan üzerimde üstelik fermuarı bile kapanmıyordu çok rahat oturdu.alkisalkisalkisinn canım azim edersen oluyor. aslında 1haftada 1kilo vermişim ama acayip incelme oluyor önemli olanda o değilmi sudan gidecegine yaglar gitsin incelme olsun kalıcı zayıflama oluyor.opuyorumnanaktan

kızlar geçen hafta içi 5 gün elma diyeti yaptı kocam vee 4 kilo verdi hafta sonu yapamıyoruz ve bugün tekrar başladık inşallah onun kadar veririm

slmmm kızlar günaydınn bende bugün aranızdayım biliyorumm bana kızzacaksınız ama cuma gününden buyana yemek yedigim için 1.5 kiloyu almısımm 1 haftada aç kalarak zar zorr werrdigimm 1.5 kiloyu hafta sonunda almışımm walla ilk defa böyle oldu geri aldım werdiklerimi bende çok sasırdımm bilmiyorumkismile neyse bugün geri başladımm canlarımmm tam kaçamaksızzz bir günn beni bekliyorr herkesee kolaygelsinn lülülülülülü lülülülülülü :içelim:

haklısın benimde kendime zaman ayırmam gerekiyor ne kadar yorgun olursam olayım.en azından kalıcı olur kilo vermem.zaten etim sıkı çok zor kilo veriyorum.valla geçen sene aldığım bi pantolon çok dar geliyordu.şimdi giyebiliyorum rahatlıkla ama hedefim 55-60 arası olmak.daha çok var yani vermem gereken ve bunu sporla yapmam lazım ki sarkma olmasınkafamçokkarıştı

canım bende yapamıyorum hafta sonu diyeti ama en azından az yiyorum.her şeyi ölçülü yiyorum.3 kaşık felan her şeyden.ekmekte yemiyorum.sabahları 2 dilim kepek ekmek ve sonra yok hiç.çok zor verdim zaten tekrar almak istemiyorum.hafta başı yeniden sıkı diyete devam.sende abartmadanb hafta sonları ye bence ama ölçüyü kaçırma canım.şimdi bütün bir hafta 1 kg vermek için çabalayacağız çünkü.çektiğimiz eziyete değsin bari...klava:

canım tebrik ederim
valla benim20 günde yapamadığımı sen 8 günde yapmışsın
eee tabi kaçamaksız yapmanın sonucu budur
tekrar kutlarım

evet kızdım hemde çok kızdım
şaka şaka

ne haber denizim gerçi okudum
dikkat et güzelim bozmamaya çalış diyeti
bak zar zor verdiğimi geri aldım diyorsun ,yazık o katlandığın zamanlara

özlettin kendini bu arada

arkadaşlar elma diyeti yapmadığınz günlerde elma çayı hazırlayıp için ben 65den 62ye düştüm elma ile 1 kilosunu geri aldım sora çayı içmeye başladım kilom 63de sabit 3 gündür içiyorum yemeklerden sora ha ekstra veremiyorum çünkü sölemesi ayıp ne bulduysam yiyorum

titto şu ağzını tut biraz cnm yoksa bu gidişle vercem yerine alıcaksın sabır et güven vericeim bu kiloları de

valla bencede veremeyecek bu gidişle.daha çok almada sonra azıcık sabret.azıcık tut kız boğazını.klava:

evet ya kız benim gibi çaba göster lütfen bende isterim qarkdaşlarım zayıflamasını sabah kalkar kalkmaz 1 büyük bardak su iç ılık soğuk farketmez ama iç sonra ynai 1 saat vardır mutlaka zamanın spor yap evde ister dışıraqda sana kalmış bol bol su iç bak 1 haftada tam ugula nasıl mış görüceksin

Selam kızlar ,ben dün elma diyetine başladım,şöyle bir 5 kilo versem yetecek bana,ama sanki veremiyeceğim gibi,hiç kilo vermeyen varmı acaba?Merak ediyorum.

Selam kızlar ,ben dün elma diyetine başladım,şöyle bir 5 kilo versem yetecek bana,ama sanki veremiyeceğim gibi,hiç kilo vermeyen varmı acaba?Merak ediyorum.

canlarım benim nasılda beni kolluyolar :) spor yapıyorum cnm hergün 1 saat yürüyom ter içinde dönüom eve tempolu yürüyüş yane ama şifayı kapmışım çok fena yaa burnum kopcak silmekten bnm bünyem zayıftır biraz ne bulduysam derken ti ne zaman cnm poaça çekmişti anamda sabah dışarda işi varmış aklına gelmiş bnm cnm çekmişti die almış kadıncaaz kahvaltı niyetine 1 poaça yidim öğlen 1 simit akşam çorba köfte ve yoğurt yidim makarna vardı ama yimedim gün içinde aralarda yediğim elma sayısı 2 şimdi hiç yemesem sade elma yatağa düşerim iice bi iyileşem şaapcam hatta öncesinde detoks yapcam 2 gün 62ye iniom iniom yine 63 oluom hep böle aylardır

ya kıslar okadar elma nasıl yiyonuz kafamçokkarıştı günde okadar asit mideye gümletilir mi :1shok: dikkat edin de ilerde reflü gastrit ülser falan gibi şeyler olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…