Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar
ben yeniyim aranızda ama elma diyetine dün başlamama ve kırmızı elma yememe rağmen 1 kg gitti bile bu gün 2. günüm ilk elmamı 1 saat önce yedim hiçte açlık hissetmiyorum hadi bakalım ayrıca bugün yeşil elmamıda alıcam bana destek olun lütfennnnn 67.600 kg başladım şuan 66.500 kg şöyle 10 kg verebilsem benden mesut bahtiyarı olmayacakzemuszemus

hayırlı uğurlu olsun cnm :) bu şekilde gidersen verirsin istediğin kiloyu merak etme :lepi:

canlarım ben 10 günlüğüne metebolizmayı şaşırtma adına başka bir diyete geçiyorum
tekrar döneceğim
fakat sizlerle yazışmaya devam edeceğim
yine elma diyetime devam edeceğim

valla geçmek istemezdim ama kilo vermem iyice durdu başka çarem kalmadı
umarım faydası olur

slmm kızlarr nasılsınızz
bende başladım yeniden umarımm bu sefer hiç takılmadan takır takırr weririm kilocuklarıı
belitimm bende senii çokk özledimm cnmm dene bakalım iyi sonuç alırsan bende deneyimm sen paylasırsın bizle cnmm öpüyorumm

arkadaşşlarr nasılsınızz kimsee yokk ben bugünn hiç kaçamak yapmadımm sabah tam 79.5 kilo çıktımm wallaaa bana ne kadar kızsanızz haklısınızz ama haftaya kadar en az 3 kilo wermişş olucam arkadaşlarr öpüyorumm hepiniziii.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızllar ya ben diyetimi halen yapamadım kayınvalidem geldi yok börek yap kızım yok çörek yap kızım çaysız duramam falan olmadı arkadaşları geldi ikramda yemeyince ''ne o sen yemiosun bişimi koydun içine hahahah''' dediler bende gitmesini bekledim ve eşim şimdi evine bırakmaya gitti ve sabaha bismillah deyip başlıorum ve çok merak ediorum umarım bende işe yarar..

bide benim için bi kilo cetveli yapabilirmisiniz yada bana ögretin ben yapayım burda bulamıorum :kedi:

:mymeka
bide benim için bi kilo cetveli yapabilirmisiniz yada bana ögretin ben yapayım burda bulamıorum :kedi:

diloss cnmm ewde misafir olunca olmuyor cnmm yaa yorgunluk bi yandan geç yatmalar biyadan hep tetiliyor insanı sanki yee yeeeee diyeee walla benmde şu kaçamaklarıma bi çare bulmam lazımm kızlarr yaaa bi yardım edinn aksama kadar 1 tane kaçamak yapmıyorum gece oldumu inanılmaz yiyorumm walla nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorumm
cnm bizede kilo çizelgesini ayçaa diye bir arkadasımız wardı dünyalar iyisi o yapmıştı hiçbirimiz beceremiyoruz bizzz ama artık girmiyorr bıraktıı maleseff bizii sanırımmm keşkemm bilsemde ben yapıwersemm sana bilmiyorumkismile

slm kızlar
bugün 3.günüm ve ben sabırsız eve gidince koştum tartıya aha o da ne 68 gösteriyo
dedim sabah tartılırım baktım 67.200 diyo tekrardan ama fena halde kasıklarım şişmiş durumda soğuk aldım herhalde ondan diyecem ama akşamda abarttım canım sabahtan akşama kadar çok güzel ama eşime yemek yapmaya gelince iş tökezledim haşlanmış tavuk tavuk suyu çorba ve salata yedim ekmek yok ama dayanamadım offffff ben başımı hangi taşlara vuram dünde gittim yeşil elma aldım anam ne ekşi o öyle hem de pahalı bugün pazara gidicem iş çıkışı bakalım bulabilecek miyim yardımcı olun destek destek destekkkk

merhaba bende yazılarınızı okuyodum 2 ay kalmıs dugunune benım gıbı ben ılk provamda 78 kıloydum sımdı tam 85ım bugun 3 aydır adet duzensızlıgım var ınat ettım zayıflamadan 3.provaya gıtmıcem sabah 6.15te kalktım parkta spor yaptım böle devam etcek baska yolu yok elma dıyetını ılk sayfada yazdıgı gıbı mı uyguluyorsunuz bende baslıyım bari bırbırımıze destek olalım ya yoksa cıldırcam(

Merhabalar;
Arkadaşlar bugün benim altıncı günüm dün akşam tartıya çıktım vee 98.9kg ile başladığım diyetim bana 6. gününde 92.5 i gösterdikaydirigubbakcemile2 tam tamına 6.400 ..
ılk bir kaç gün halsizlik yaptı akşamlarıda azcık zorlanıyorum ama işin ilginç tarafı canım bişey yemek istemiyor. akşam 19:00 itibari ile zaten elmayıda kesiyorum. Bu arada hiç spora gitme vaktim olmadı evde kızkardeşim ve yiğenim vardı misafirlikte ama bugün itibari ile sporada gidiyorum..
Bakalım bu gidişle bu sefer olcak gibime geliyoo..
Ayrıca dişlerim inanılmaz beyazladıhihoyyyt dün kuzenim temizlettim sandı düşünün yani..

tebrik ederim valla hemde 6 günde harikasın tü tü maşallah :sm_cool:

canım çok halkısın valla bütün gün sper geçio akşam olunca bişiler dürtüo ye ye ne olurki bi parça die ama annemmm dicezki bugün bitti ben başardım yarın 2. günüm olacak ve 3. gün herşey yoluna girecek bende yaza hazırım dicez ilgin içinde çok sol canım benim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…