4 gündür pc tamirdeydi giremedim canlar valla sizi çok özledim
slm arkadaşlar
ben yeniyim aranızda ama elma diyetine dün başlamama ve kırmızı elma yememe rağmen 1 kg gitti bile bu gün 2. günüm ilk elmamı 1 saat önce yedim hiçte açlık hissetmiyorum hadi bakalım ayrıca bugün yeşil elmamıda alıcam bana destek olun lütfennnnn 67.600 kg başladım şuan 66.500 kg şöyle 10 kg verebilsem benden mesut bahtiyarı olmayacakzemuszemus
bide benim için bi kilo cetveli yapabilirmisiniz yada bana ögretin ben yapayım burda bulamıorum :kedi:
yok canım bırakamam zaten.düğünüme az kaldı.2 aya kadar 10 kilo kadar vermem gerekiyor.hatta 1 ay diyelim bu zamana çünkü gelinlik provam var ama spor yapmaya çok vaktim yok.sadece pazar sabahları evdeyim.evde spor aletimde yok.sadece akşamları mekik çekebilirim.yorgun oluyorum gerçi ama artık yapacağım bir şey yok.sonunda güzel bir gelin olmak var.değil mi ama :kedi:
bide benim için bi kilo cetveli yapabilirmisiniz yada bana ögretin ben yapayım burda bulamıorum :kedi:
canım merhaba ben bi sefer yaptım bi arkadaşıma sen kilonu boyunu yaz yapabilirsem özelden atarım sana istersen
Merhabalar;
Arkadaşlar bugün benim altıncı günüm dün akşam tartıya çıktım vee 98.9kg ile başladığım diyetim bana 6. gününde 92.5 i gösterdikaydirigubbakcemile2 tam tamına 6.400 ..
İlk bir kaç gün halsizlik yaptı akşamlarıda azcık zorlanıyorum ama işin ilginç tarafı canım bişey yemek istemiyor. akşam 19:00 itibari ile zaten elmayıda kesiyorum. Bu arada hiç spora gitme vaktim olmadı evde kızkardeşim ve yiğenim vardı misafirlikte ama bugün itibari ile sporada gidiyorum..
Bakalım bu gidişle bu sefer olcak gibime geliyoo..
Ayrıca dişlerim inanılmaz beyazladıhihoyyyt dün kuzenim temizlettim sandı düşünün yani..
tebrik ederim valla hemde 6 günde harikasın tü tü maşallah :sm_cool:
:mymeka
diloss cnmm ewde misafir olunca olmuyor cnmm yaa yorgunluk bi yandan geç yatmalar biyadan hep tetiliyor insanı sanki yee yeeeee diyeee walla benmde şu kaçamaklarıma bi çare bulmam lazımm kızlarr yaaa bi yardım edinn aksama kadar 1 tane kaçamak yapmıyorum gece oldumu inanılmaz yiyorumm walla nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorumm
cnm bizede kilo çizelgesini ayçaa diye bir arkadasımız wardı dünyalar iyisi o yapmıştı hiçbirimiz beceremiyoruz bizzz ama artık girmiyorr bıraktıı maleseff bizii sanırımmm keşkemm bilsemde ben yapıwersemm sana bilmiyorumkismile
canımm masssalllaaa maşşşaaallahhh darısı bizlerindee başınaa inşallaahhhhhalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?