canım çok halkısın valla bütün gün sper geçio akşam olunca bişiler dürtüo ye ye ne olurki bi parça die ama annemmm dicezki bugün bitti ben başardım yarın 2. günüm olacak ve 3. gün herşey yoluna girecek bende yaza hazırım dicezilgin içinde çok sol canım benim :teselli:
arkadaşlarr bendee şimdi elmamı yiycemm yeşil çayımla beraberr inşş bu akşamm kazaya ugramamm duaa edinn banaa
ayyy ewett cnmm inşşş işte erkenn yatabilsem bunların hiçbiri olmuycak cnmm ama dün gece saat 2ydi düşün ben hala oğlumla ugrasıyordumm uyumuyorr mmaleseff dilossçumm bendee saat 2 de tost yaptım kendime yedimm wallaaa sonradaa sinirr oldumm cnmm yyaaaaa ooofffffff oooofffffffffffff eyvahedigeldismile
Tşk Ederim Valla Arkadaşlar 6 Günde hiç kaçamak yapmadım inanın hemde ne sofralar kuruldu önümde
o kadar ısrar ettiler bi parça al bişey olmaz diye yinede tahriklere boyun eğmedimkaydirigubbakcemile2
Daha öncede neler denedim ne paralar gitti kendime ne bahaneler uydurdum gittiğim spor salonuna bile kulp takıp şu an evime yakın bir yerde 5 yıldızlı otelin spor salonuna 3 aylık kayıt yaptırdım ama 1 hafta gittim. Ama bu sefer beynimle midem savaş içinde :) Şu an için beynim kazanıyo bende karşılığını gördüm. Umarım hep beraber veririz ben ideal kilomada ulaşıncaya kadar bırakmayı düşünmüyorum açıkçası çünki zorlanmıyorum artık. Sabah yaptığım kahvaltı inanın yeterli geliyor. Darısı başınıza kızlaropuyorumnanaktan
gerçekten haklısın canım irade çok nemli bu konuda ama bu iradede çok enteresan sabah gelio akşam üstü işim çıktı deyip gidio:gitme: bu sefer bende başladım sonuçları görecegiz bakalım neler olacak
Aslında Siz evli hanımlara göre benim işim daha kolay siz evde mecburen çocuklara eşlerinize yemek yapma durumundasınız tabi bide ister istemez elinizi kolunuzu da bağlıyolar.ben yalnız yaşadığım için evde kimseye yemek yapma derdim yok o yüzden açıkçası ben evde oturupda diyet yapan bayanları tebrik ediyorum.opuyorumnanaktan
Merhabalar;
Arkadaşlar bugün benim altıncı günüm dün akşam tartıya çıktım vee 98.9kg ile başladığım diyetim bana 6. gününde 92.5 i gösterdikaydirigubbakcemile2 tam tamına 6.400 ..
İlk bir kaç gün halsizlik yaptı akşamlarıda azcık zorlanıyorum ama işin ilginç tarafı canım bişey yemek istemiyor. akşam 19:00 itibari ile zaten elmayıda kesiyorum. Bu arada hiç spora gitme vaktim olmadı evde kızkardeşim ve yiğenim vardı misafirlikte ama bugün itibari ile sporada gidiyorum..
Bakalım bu gidişle bu sefer olcak gibime geliyoo..
Ayrıca dişlerim inanılmaz beyazladıhihoyyyt dün kuzenim temizlettim sandı düşünün yani..
Selam kızlar ..
Kaç gündür grip olmuşum , ben çok ağır geçiririm ...
İlaçlarımı içebilmek için tok olmam gerekiyordu , haliyle diyete devam edemedim . ):
Bu sabah kalktım kahvaltımı yaptım güzelce , biraz sonra da elmamı yiyeceğim
merhaba bende yazılarınızı okuyodum 2 ay kalmıs dugunune benım gıbıben ılk provamda 78 kıloydum sımdı tam 85ım bugun 3 aydır adet duzensızlıgım var ınat ettım zayıflamadan 3.provaya gıtmıcem sabah 6.15te kalktım parkta spor yaptım böle devam etcek baska yolu yok elma dıyetını ılk sayfada yazdıgı gıbı mı uyguluyorsunuz bende baslıyım bari bırbırımıze destek olalım ya yoksa cıldırcam (
selcin süpersin maşallahhhhhvalla imrendim sana ... denizim ne oldu sana moraller bozulmuş.birazcık sık dişini bak sonu çok güzel olacak.havalar ısınmaya başladı.güzle güzel giyinip dışarı çıkacağın zamanları hayal et tatlım.bende söz pazartesi yeniden başlıyorum.nişanlım burda ve sürekli ye diye peşimde dolanıyor.onu kırmamak için bu hafta bıraktım.birde bünyem zayıf düştü sanırım.sürekli başağrılarım oldu.azıcık dinleneyim dedim.ama pazartesi bomba gibi geliyorum aranıza.sabahları elma sirkesini unutmuyorum ayrıca.sadece elma yemiyorum bu ara.haydi kızlar azıcık canlanın.motive olun bakıyım.
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz aramıza.:lepi:
denizolumunekankayizsmile
mrb arkadaşlar bana cevap verirseniz sevinirim 3 ayda 10 kg veren birisiyim boyum 1.74 kg 73-74 arası degısyo ama enterasan olan 40 beden gıyorum hafta en 4 gun 1.20 dak yuryorum polıkıstık over has. oldugum ıcın kg dıkat etmelıyım 26 yasındayım gebelık dusunuyorum kg normal siz benim yerimde olsaydız spor zaten yapıyorum diyet yaparmıydınız yanıtlarınızı bekliyorum.
mrb arkadaşlar bana cevap verirseniz sevinirim 3 ayda 10 kg veren birisiyim boyum 1.74 kg 73-74 arası degısyo ama enterasan olan 40 beden gıyorum hafta en 4 gun 1.20 dak yuryorum polıkıstık over has. oldugum ıcın kg dıkat etmelıyım 26 yasındayım gebelık dusunuyorum kg normal siz benim yerimde olsaydız spor zaten yapıyorum diyet yaparmıydınız yanıtlarınızı bekliyorum.
cnmmmmmmmmcımmmmm çok saoll walla moral buldumm bugünn hepinizee çok teşekkürr ederimm ewet hawalar artık çok güzell o yüzden yememek en karlısıı wallaa sabah 8 de kalktıgım halde daha 1 tane kaçamak yapmadım kızlarrr gerçekten benm zorum gecelerii iştee ma bu gece tutucam kendimi olmassa eşim yemek yerkene ayrıodada oturucamm napayımm :umursamaz:
sllmm arkadaşlarr nasılsınızz walla ben henüzz hiç kaçamak yapmadımm çok iyi gidiyor size demştim yaa hep atıstırıyorum diye tabii geceleri daha çok oluyor bende hemen 1 salatalık yiyorum saat 9 da ols aen azında hem tok tutuyor hemde çok az kalorili ne dersiniz digerlerinden iyidir demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?