Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy ewett cnmm inşşş işte erkenn yatabilsem bunların hiçbiri olmuycak cnmm ama dün gece saat 2ydi düşün ben hala oğlumla ugrasıyordumm uyumuyorr mmaleseff dilossçumm bendee saat 2 de tost yaptım kendime yedimm wallaaa sonradaa sinirr oldumm cnmm yyaaaaa ooofffffff oooofffffffffffff eyvahedigeldismile

arkadaşlarr bendee şimdi elmamı yiycemm yeşil çayımla beraberr inşş bu akşamm kazaya ugramamm duaa edinn banaa

en iyisi akşama görüşelim tatlım akşam ihtiyacın olacak bize, annemmm artıkherşeyi geride bırakacaksın bi kaç hafta dişini sıkacak sonrada haftada 1 dışarı çıkıp istediğini yiceksin hatta miden küçüldüğü için yiyemiceksin bütün gün bişey yemedin hadi az kaldı bi kaç saat daha hatta istersen şöle yap erken yat işe yarıo olumunekankayizsmile

vijdan azabı çektin dimi eyvahedigeldismile o zamana şöle yapalım hayatım madem öle bebiş ugraştırıo geç saatlere kadar sende elma sirkeli su iç hem işe yarar hemde hemen tıkanırsın içmek istemio insan

Tşk Ederim Valla Arkadaşlar 6 Günde hiç kaçamak yapmadım inanın hemde ne sofralar kuruldu önümde
o kadar ısrar ettiler bi parça al bişey olmaz diye yinede tahriklere boyun eğmedimkaydirigubbakcemile2
Daha öncede neler denedim ne paralar gitti kendime ne bahaneler uydurdum gittiğim spor salonuna bile kulp takıp şu an evime yakın bir yerde 5 yıldızlı otelin spor salonuna 3 aylık kayıt yaptırdım ama 1 hafta gittim. Ama bu sefer beynimle midem savaş içinde :) Şu an için beynim kazanıyo bende karşılığını gördüm. Umarım hep beraber veririz ben ideal kilomada ulaşıncaya kadar bırakmayı düşünmüyorum açıkçası çünki zorlanmıyorum artık. Sabah yaptığım kahvaltı inanın yeterli geliyor. Darısı başınıza kızlaropuyorumnanaktan

gerçekten haklısın canım irade çok nemli bu konuda ama bu iradede çok enteresan sabah gelio akşam üstü işim çıktı deyip gidio:gitme: bu sefer bende başladım sonuçları görecegiz bakalım neler olacak

Aslında Siz evli hanımlara göre benim işim daha kolay siz evde mecburen çocuklara eşlerinize yemek yapma durumundasınız tabi bide ister istemez elinizi kolunuzu da bağlıyolar.ben yalnız yaşadığım için evde kimseye yemek yapma derdim yok o yüzden açıkçası ben evde oturupda diyet yapan bayanları tebrik ediyorum.opuyorumnanaktan

çok şanslısın valla bende 3 ıldır evliyim ama bebek yok bil bakalım neden?? evet cnm kilomdn dolayı olmuor artık dur demenin vakti geldi daha 25 yaşında (yanlış anlamayın kendim için söylüorum bunu) katana gibi oldum ve kendimi artık değiştireceğim sende süper vermişsin valla gaza gelmedim desem yalan olurdelikafadulden

Selam kızlar ..
Kaç gündür grip olmuşum , ben çok ağır geçiririm ...
ılaçlarımı içebilmek için tok olmam gerekiyordu , haliyle diyete devam edemedim . ):
Bu sabah kalktım kahvaltımı yaptım güzelce , biraz sonra da elmamı yiyeceğim

maşallah arkadaşım ne güzel vermişsin
7 gün sonra tekrar yanınızdayım şu bünyeyi şaşırtıp gelicem kaydirigubbakcemile3
deniz moralini bozma devam et ne kadar verirsen o kadar kardır canım

geçmiş olsun canım
haklısın hastayken diyet olmuyor

canım ben 3 gündür kendimi dinlemeye aldım.bktım veremiyorum o zaman biraz dinleneyim dedim.haftabaşında yeniden başlıyorum ama tabi ne bulursam yemiyorum.sabah normal kahvaltı.öğlen sabahtan kalan birkaç parça şey ve tabi gün boyu yeşil çay.akşamda az çorba ve 3-4 kaşık yemek ama ekmeksiz tabi.pazartesi yeniden aranızdayım.:tomato:

selcin süpersin maşallahhhhh valla imrendim sana ... denizim ne oldu sana moraller bozulmuş.birazcık sık dişini bak sonu çok güzel olacak.havalar ısınmaya başladı.güzle güzel giyinip dışarı çıkacağın zamanları hayal et tatlım.bende söz pazartesi yeniden başlıyorum.nişanlım burda ve sürekli ye diye peşimde dolanıyor.onu kırmamak için bu hafta bıraktım.birde bünyem zayıf düştü sanırım.sürekli başağrılarım oldu.azıcık dinleneyim dedim.ama pazartesi bomba gibi geliyorum aranıza.sabahları elma sirkesini unutmuyorum ayrıca.sadece elma yemiyorum bu ara.haydi kızlar azıcık canlanın.motive olun bakıyım.

yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz aramıza.:lepi:

denizolumunekankayizsmile

cnmmmmmmmmcımmmmm çok saoll walla moral buldumm bugünn hepinizee çok teşekkürr ederimm ewet hawalar artık çok güzell o yüzden yememek en karlısıı wallaa sabah 8 de kalktıgım halde daha 1 tane kaçamak yapmadım kızlarrr gerçekten benm zorum gecelerii iştee ma bu gece tutucam kendimi olmassa eşim yemek yerkene ayrıodada oturucamm napayımm :umursamaz:

mrb arkadaşlar bana cevap verirseniz sevinirim 3 ayda 10 kg veren birisiyim boyum 1.74 kg 73-74 arası degısyo ama enterasan olan 40 beden gıyorum hafta en 4 gun 1.20 dak yuryorum polıkıstık over has. oldugum ıcın kg dıkat etmelıyım 26 yasındayım gebelık dusunuyorum kg normal siz benim yerimde olsaydız spor zaten yapıyorum diyet yaparmıydınız yanıtlarınızı bekliyorum.

cnm çok geçmiş olsun ama sorun edilecek br durum deill aynı rahatsızlık ablamda da meydana gelmişti fatak ilaçlarla çok kısa bir sürede geçti yanılmıyorsam 6 ay kadar tedawi görmüştü ondan sonra hiç bir sorunu kalmadıı o yüzden hiç kafana takma cnm
benimde boyum 1.74 we ben 73 kiloyla hamile kalmıştım tabi hamilelikte alınan kilodan ziyade lohusalık dönemi çok daha kilolu bir dönem oluyor çünkü büyüklerimiz süt olsun diyee ellerinden gelen herşeyii bizlere yediriyorlar insan kıramıyor zaten biryerde
sanırım oldugundan daha sıkı görünüyorsun cnm spor yaptıgın için aslında kilonda iyi hamile kalmak için ama ben kendi fikrimi söylüyorum şimdiki aklım olsa en azından 66-67 kiloyla hamile kalırdım ki şimdi wermek için bu kadar çaba sarfetmeyim
sende istersen cnm en azından 70 kiloyla kalabilirsinn harikaa bir hamile olursun ama senn tercihin cnm en azından hamile kalana kadar ne werebildiysen kardırr
şimdidenn hayırlısıı olsunn tatlımm.... opuyorumnanaktan :sm_cool:

bende 175 boyundayım 75 kiloyum ve hamile kalmak için 65 kiloya inmek istiyorum.sonrasında daha fazla sıkıntı yaşamamak için.sanada tavsiye o olur.zaten rahatsızmışsın çok geçmiş olsun.tedavi süresince yediklerine dikkat edip düzenli yürüyüşler yaparsan zaten 2-3 ayda 65-66 kiloya inersin.nekadar zayıf hamile kalırsan okadar iyi bir arkadaşım böyle demişti :) yerimseniben

canım benim aferin sana.işte böyle hiç kaçamak yapma.bende bu sabah tartıldım ve hala 66 kg dayım.çok süper valla.almamak için uğraşıyorum.havalar ısınıyor.sabahları işe gelmeden erken kalkıp yürümeyi düşünüyorum yada akşamları.saatlar alınacak ya artık.erken kararmaz hava :teytey:

sllmm arkadaşlarr nasılsınızz walla ben henüzz hiç kaçamak yapmadımm çok iyi gidiyor size demştim yaa hep atıstırıyorum diye tabii geceleri daha çok oluyor bende hemen 1 salatalık yiyorum saat 9 da ols aen azında hem tok tutuyor hemde çok az kalorili ne dersiniz digerlerinden iyidir demii

merhaba kızlarrrr nasıl gidiyor
denizim tebrik ederim böyle devam et canım bak kısa kollu kıyafetlere az kaldı
beni sorarsanız iyi gidiyor değişiklik iyi geldi

iyi bir yöntem bulmuşsun derim
salatalığın kalorisi neki hiç birşey olmaz
hele hele o atıştırılırken yenilenlerin kalorisine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…