Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tşk ederim canım benim.2,5 kilo bence hiç fena değil.bari kendimi teselli ediyim.kaydirigubbakcemile3
darısı kalan kilolarıma ve size olsun canlarım benim :)

tesellimi
hadi canım 2.5 kilo için bu söylenemez
9 günde gitmiş ama sağlam gitmiştir
bak bana kaç gündür 69 a düşmek için çabalıyorum

tesellimi
hadi canım 2.5 kilo için bu söylenemez
9 günde gitmiş ama sağlam gitmiştir
bak bana kaç gündür 69 a düşmek için çabalıyorum

gider sendende canım.verirsin merak etme tatlım :).birazcık canlanmak lazım.bugün forum çok hareketsiz ya...herkes nerde.denizden de hala ses yokCADIARZU ?hadi kızlar nerdesiniz bugün hihoyyyt

huhuu ben geldim :) malum sizin gibi dayanamıom ya neyse ben elma çayımı bugün yaptım kafama göre takılıom öle ama şimdide inat gibi cnm elma istio yerim birazdan bol varken içim şişiodu elmadan işe bak yaa

ben hala bulamaddım şu kilo cetvelini yaa bu arada bugün ikinci günüm vee çok açım ben yaaa ((((

ben hala bulamaddım şu kilo cetvelini yaa bu arada bugün ikinci günüm vee çok açım ben yaaa ((((

bendede aynısı oldu ama açlık bende sinir ve baş ağrıs yaptı ara verdim tekrar başlıcam ama hemen 1i geri döndü çünkü çok yeniyken vazcazdım sen dayanmaya çalış cnm

slm kızlar bende eski elmacılardanım elma dıyetıyle olmasada toplada 10 kg yu geçik verdim diyetisyen kontde şok lazımdı onuda elmayla yaptım tabi spor yapıp verdiğim için daha ince göründüğümü söylüyolar şuan normal kg dayım ama biraz daha vermek isteyiyorum kızlar size tavsiyem spor şart sıkılaşarak olduğunuzdan daha ince görünüyosunuz boyım 1.74 kg 73 40 beden giyorum şaşırtıcı sporun faydaları :))

slmm arkadaslarr çok özür dilerimm walla bütüngünn net yoktu oğlumm bütün kabloları koparmışş hepsi birbirine girmişş we yapamadıkk eşim anlamazz zatenn böle işlerden ablamlar geldi akşam çayına eniştem halletti allahtan ama ben anca açabildimm walla herkess harika bir gün geçirmiş sanırım az çok werilmişş kilocuklar bende 78.1 de kaldım iyimi kötümü bilmiyorum 5 gün hiç kaçamaksızz yaptım bukadar aç kalmanın sonunda bukadar az wermek morallerim bozuldu walla bugün diyetimi hiç uygulamadım we bütün gün yedim arkadaslar yarın dewamm ama metobolizmamı degiştirmek istedim 1 günde inş işe yararr öpüyorumm hepinizzii

benim kilom arada gidip geliyor.karar veremedi 65 mi olsam 66 mı olsam diye düşünmekte hala

denizim aldırma canım yola devam
bak bana kaç gündür 69 a ulaşmak için aç kaldım nihayet bugün oldu1 kilo daha gitti ve 69.5 im
bide şu çizelgemi düzeletebilsem :uhm:
ayçam olsaydı şimdi düzelirdi:teselli:
yola devam kızlarrrr:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…