Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

of ben de 3 kilo versem ne süper olur, dün 2. günümdü. ancak 3 elma yiyebildim ((

çok sevindim senin adına

benimde kollarım kalın basenlerime göre benimde basenler giderse ayyyyyyyyyyy çok şekilsiz olur yaaa canım acaba senin kilon çokmu iyi vermişin ben 78 im

tebriklerr canımmm opuyorumnanaktan :sm_cool: :sm_cool:

damlacımm özledikk walla cnm aslında wermekte güzel ama kiloyu sabitlemek daha güzell onu nasıl yaptın cnm 70 e düştükten sonra tekrar geri almak istemem tabiki zten çok zor weriiyorum opuyorumnanaktan

selam denizim,
ben baktım 66 da kaldım o zaman dedim önce bunu sabitleyelim.bünye diğer gıdalara alışsın tekrar.o yüzden az yedim ama her şeyden yedim.mesela ekmek yedim ama ince bir dilim.normal yemek yedim.çorba mesela bir kase çorba içtim ama zaten mide almıyor.küçülmüş.sana ne kadar yemen gerektiğini belli ediyor.fazla yediğin ana da hemen kiloya dönüyor.şimdi hala 66 yım ama yeniden elma diyetine başlıyorum bende.çünkü gelinlik provama hatırlarsan 10 gün kaldı:lepi:
birde şimdi saatler alındı.hava geç kararıyor.akşamları yürüyüşe başlayacağım.30 dk en az yürümek istiyorum.kaydirigubbakcemile2

damlapa sen elma diyetiyle kaç kilo verdin cnm?

canım ben isveç diyeti yaptım elma dan önce.71 ile başlamıştım 68 oldum.hemen peşine elmaya başladım ve 2 kg felan verdim.yani peşpeşe diyet yapınca bünyem zayıf düştü.o yüzden bıraktım aslında hemde kilom otursun dedim.şimdi yeniden başlayacağım elma diyetine .10 gün felan yapmam lazım en az.Çok üzgünüm çoook düğünüme 2 aydan az kaldı ve en önemlisi 10 nisanda provam var.ona biraz daha vermem lazım diye düşünüyorum.63 felan olsam ilk provamda çok süper olur.

Kür 1: Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici
Beyaz lahananın toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici özelliğinden istifade edebilmek için, kaynamakta olan yarım litre suda 6-7 adet beyaz lahana yaprağı parçalamadan (tüm olarak), on dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte haşlanır, sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı içilir. Bu işleme toplam beş gün devam edilir. Beş gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar beş gün uygulanır. Böylece toplam on günlük kür tamamlanmış olur. Kısaca: 5x2U+3A

5 gün uygulama + 3 gün ara + 5 gün uygulama = Toplam 10 günlük kür

Toksin atıcı ve kolon kanserini önleyici bu on günlük kürü, bir yıl boyunca üç veya dört defa yapmak en doğrusudur. Bu kürü uygulamaya başladığınızın ikinci veya üçüncü gününden sonra vücudunuzun terlediğini ve özellikle de yüz kısmınızda yağlı yağlı terlediğinizi görürsünüz. Aynı zamanda dışkıda da belirgin şekilde yağ oranının artığı gözlenebilmektedir. Bu da yağla beraber toksinlerin atıldığını gösterir. Bu kürü uyguladığınız dönemlerde daha sık banyo veya duş yapmanız sizi hem daha çok rahatlatacak hem de deri gözenekleri açıldığından daha rahat toksinli-yağ atmanıza yardımcı olmuş olacaktır. Unutmayınız ki, toksin atan vücut kendini yeniler.

Not: Kesinlikle on günlük kür için ihtiyacınız olan miktarı tek bir defada hazırlama- yınız. Hergün taze olarak hazırlamanız şarttır.

yağları atmaya yardımcı bence.ben bunu denemeyi düşünüyorum ve sizinlede paylaşmak istedim kızlar

bayanın biri bu kür ile 4 ayda 15 kg vermiş ((( ya bende istiyorum kilo vermeyi..offffmafoldumben

Polykistik over'e karşı önermiş olduğum destekleyici bitkisel kür Alchemilla vulgaris, Leontice leontopetalum ve Lavandula stöchas bitki türlerinin değişik oranlardaki karışım kürüdür. Bu bitki karşımının kullanım süresi yaklaşık bir aydır. Bu kür sadece 1 ay kullanılır ve yeterli olmaktadır. Yaklaşık 80 g dır.

Kürler bölümünde "kuru soğan" ı okuyunuz.

Not: Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

burda ibrahim saraçoğlu'nun kürleri var ve harika sonuçlar alınıyor.bizde babamın hepetit c hastalığı için kullanmıştık tariflerini ve olumlu sonuçlar almıştık.önceki sayfalarda Polykistik over hastalığı olan bir arkadaşı görmüştüm.bence ibrahim hoca ile görüşüp kullanmasını tavsiye ederim.yorumlarıda okudum ve çok iyi sonuçlar alınmış.kendimiz buradaki kürleri denemesek asla tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…