teşekkürler canım sağolbol şanslar canım. umarım istediğin gibi kilolarından kurtulursun ve güzel bir bebeğe sahip olursunuz.
hepinizz hoşgeldinizz kızlarr
3 kilo verdim canım. 5 günde oldu bu değişiklik kaçamak pazar günü hariç hiç yapmadım ama pazar günü evde dayanamadım. basenlerimde gözle görülür bir fark olmasada pantolonlarımda bir rahatlama hissediyorum artık. ama bu arada ben basenleri çalıştırıcı egzersizlerde yapıyorum akşamları. aklinialirimsmile
canım benim 3. günümde farketti kollarım cidden bende anlamadım en çok kollarımdan verdim ki benim kollarım vücuduma göre gayet zayıf kalıyodu. kilo verilmesi zor olan yerler haricinde zayıf kaldığımız noktalarımızda daha çok etki ediyo sanırım
benim en büyük sorunum kol ve omuz inşallah giderler
evet benimde aynı canım ilaveten göğüslerde var tabi ama ben haftaya başlıycam nasipse
ben başladım zaten 118 kiloyla az yemeye başlamıştım dün tartıldım 116 kiloyum ve bu diyetle kilo verebileceğime inanıyorum eşimde destekliyor beni ona sana akşama yemek yok dedim canın sağolsun dedi oda sağlığım için kilo vermemi istiyor zaten kilolu olarak evlenmiştim beni öyle sevmişti ama çocuk istiyoruz ve bende polikistik over var ve onun için kio vermem gerekiyor bana şans dileyin
tebriklerr canımmm opuyorumnanaktan :sm_cool: :sm_cool:
damlacımm özledikk walla cnm aslında wermekte güzel ama kiloyu sabitlemek daha güzell onu nasıl yaptın cnm 70 e düştükten sonra tekrar geri almak istemem tabiki zten çok zor weriiyorum opuyorumnanaktan
sorunlu bölgeler aynı galiba kılomuzda aynı 78 :kedi:
damlapa sen elma diyetiyle kaç kilo verdin cnm?
of ben de 3 kilo versem ne süper olur, dün 2. günümdü. ancak 3 elma yiyebildim((
çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?