sessiz86 cevabın için teşekkür ederim CanımBaşka fikri olan arkadaşlar yokmu? yeşilçayın markası ve neli olup olmadığı farkediyomu? siz hangi marka kullandınız, açık satılanlardanmı almak lazım yoksa pakette olurmu?
ya benim bu diyete başladığımdan beri en çok kollarım zayıfladı herkes farkediyo bunu
slmm arkadaslarr nasılsınızz bugün tartıda 76.7 ye düştügümü gördüm we çok çok sewindim 2 senenin sonunda 76 yıda gördüm oyüzden çok sewinçliyim zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çizelgemi nasıl degiştirebilirim arkadaşlar bileniniz warmı acabaa....
tebrik ederimmmm, ben de çok sevindim senin adına annemmmm :hooray:
çok açımm
ama dayanmalıyımm :kedi:
kızlarrrr,
3 adet yeşil, 2 adet kırmızı elma yiyebildim ancak. hatta 2. kırmızı elma daha bitmedi. ıyyy, sıkıldım.
birebir uymadım haliyle, elmalara ek olarak 2 fincan nescafe, uno lightlı kaşarlı 2 tost, 1 domates, 1 salatalık, yarım paket eti form bisküvi, 3 fincan yeşil çay+mate çayı.
gece de kedi otu+melisa çayı içeceğim. ne diyosunuz? ilk gün nasıl gitti yeni başlayanlarda?
benim bildiğim tekrar çizelg3 sayfasına girip baştan yapıyosun bende dün başladım ama arada kaçırdım akşamda mercimek çorba yedim bi tabak 400 gram farketmişim
sanırım benim diyet pazartesiye kaldı elmaları aldım stokladım bu diyeti yapan arkadaşlar dayanamazsam eğer ne yiyebilirim ki kilo vermem engellenmesin sanki dayanamazmışım gibi geliyorda mesela çorba veya sebze yemeği olabilirmi minicik birporsiyon
iyi cnm zaten normal zamandaa daha fazla yedigi için insan azalttıgı zaman muhakkak farkediyo cnm bide akşam atıştırmadıgımız için kiloyu çok etkiliyo kendini çok zorlamadan ayarla ki cnm sıkılmayasınn dewam edebilesinn....
çok haklısın teşekkür ederim canım :1hug:
son zamana bırakmayıp önceden diyete başlasaydım çok iyi olacaktı ama ne yapalım artık. :gitme:
ne kadar zayıflarsam o kadar kar şu sayılı günde, söz, nişan alışverişi ve nişan beni bekliyor. :sinifsinif:
düğünde incecik olurum artık ne diyeyim. :Saruboceq: yerimseniben
kızlar bi haftada kac kg verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?