Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ceren'cim, tüm markaların poşet çaylarını da, çaykur'un teneke kutudaki bergamot aromalı demlenen yeşil çayını da kullandım. bence üşenme ve mutlaka aktardan al. demlemesi zor değil,sıcak su ekle, beklet, süz. en fazla bir süzgeçle, fazladan bir fincan kirlenecek. hatta mate de ekle biraz, cidden iştah kesiyor.

kızlar, poşet çaylar da faydalı; ama gerçek yaprakların etkisi bambaşka.

ben de yarın elma diyetine başlayacağım, nisan ayı içinde nişanım var, hala yiyorum, hala yiyorum! offff alsanaalsanasmile

bende pazar başlıyacağım inş. dayanabilirim bende sizler gibi 5 gün yapacağım bakalım bende sizlergibi 3-4 kilo vermek istiyorum kaçamak olarak yoğurt yesek ne olur diyet bozulurmu acaba akşam elmaya dayanamam gibi ya birde sabahları k-fleks yesek olurmu

ceren diyet yöntemleri ve deneymlernz bölümündeki konular arasında var 5 günde 5 kilo diyeti ordan bakablrsn.
hergün farklı bir besin grubu alıyorsn bigün patates bign yumurta bign meyve bign sebze vs.

slmm arkadaslarr nasılsınızz bugün tartıda 76.7 ye düştügümü gördüm we çok çok sewindim 2 senenin sonunda 76 yıda gördüm oyüzden çok sewinçliyim zemuszemus zemuszemus zemuszemus

çizelgemi nasıl degiştirebilirim arkadaşlar bileniniz warmı acabaa....

benim bildiğim tekrar çizelg3 sayfasına girip baştan yapıyosun bende dün başladım ama arada kaçırdım akşamda mercimek çorba yedim bi tabak 400 gram farketmişim

kızlarrrr,
3 adet yeşil, 2 adet kırmızı elma yiyebildim ancak. hatta 2. kırmızı elma daha bitmedi. ıyyy, sıkıldım.

birebir uymadım haliyle, elmalara ek olarak 2 fincan nescafe, uno lightlı kaşarlı 2 tost, 1 domates, 1 salatalık, yarım paket eti form bisküvi, 3 fincan yeşil çay+mate çayı.

gece de kedi otu+melisa çayı içeceğim. ne diyosunuz? ilk gün nasıl gitti yeni başlayanlarda?

sanırım benim diyet pazartesiye kaldı elmaları aldım stokladım bu diyeti yapan arkadaşlar dayanamazsam eğer ne yiyebilirim ki kilo vermem engellenmesin sanki dayanamazmışım gibi geliyorda mesela çorba veya sebze yemeği olabilirmi minicik birporsiyon

iyi cnm zaten normal zamandaa daha fazla yedigi için insan azalttıgı zaman muhakkak farkediyo cnm bide akşam atıştırmadıgımız için kiloyu çok etkiliyo kendini çok zorlamadan ayarla ki cnm sıkılmayasınn dewam edebilesinn....

benim bildiğim tekrar çizelg3 sayfasına girip baştan yapıyosun bende dün başladım ama arada kaçırdım akşamda mercimek çorba yedim bi tabak 400 gram farketmişim

çok saoll cnmm deneyim bakalım yapabilecekmiyim olsun ilk güne nazaran ggayet iyi hem 400grm da süper cnmm hihoyyyt

canımm tabii mesela ben kendime sebze yemegi yapıp yiyorum 2 gündürde yemek yerine 1 kase yogurtla 2 peksimet yiyorum bende anca bu sekilde dayanabiliyorum cnm bide çok acıktımmı aralarda salatalıkta yiyorum cnm bu şekilde de haftada 3 kiloya yakın weriliyor cnmm

çok haklısın teşekkür ederim canım :1hug:

son zamana bırakmayıp önceden diyete başlasaydım çok iyi olacaktı ama ne yapalım artık. :gitme:

ne kadar zayıflarsam o kadar kar şu sayılı günde, söz, nişan alışverişi ve nişan beni bekliyor. :sinifsinif:

düğünde incecik olurum artık ne diyeyim. :Saruboceq: yerimseniben

olursun cnm olursun hiç takıntı yapma yawaş yawaş incecik olucaz hepimizz inş...
şimdi nişan heycanı alışverisi gidip gelmeler falan sürekli hareket halinde olacagın için daha hızlı bile werirsin cnmm hiç sıkma kendini we Allah tamamınaa erdirsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…