Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ewet cnm imkanın warsa muhakkak spor yap çok faydalı oluyor gerçekten ne güsell en azından birdaha almamak üzere 2 kilocuktan kurtuldun cnmm darısı hepimizin basınaa çok az kalmış gelinlik prowana ben bile heycanlandım walla çokk güsell telaşlar içerisindesinizzz cnm insanın birdaha ewlenesi geliyor walla...

yaa walla küsdümm kızlarr hepinizee senağlama senağlama senağlama hiç girmiyorsunuzz artıkk nerelerdesinizz diyete dewam degilmii?

benim dördüncü günüm kızlar kacamak neredeyse hiç yapmadım ama bugun davetlıydik aşırı değil ama yedim tabi başka bişi yemedim dengeledim bu kez kararlıyım allahın izniyle hedef 60

benim dördüncü günüm kızlar kacamak neredeyse hiç yapmadım ama bugun davetlıydik aşırı değil ama yedim tabi başka bişi yemedim dengeledim bu kez kararlıyım allahın izniyle hedef 60

aferinnn cnmm böyle giderse bak görüceksin 1 aya kalmadan istedigin kiloya hemen düşüceksinn bu arada baslangıç kilon kaçtı?
ben dewam ediyorum ama ben biraz farklı olarak yapıyorum bütün gün sizlerle aynı ama aksam sebze yemeyi weya yogurt tarzı şeyler yiyorum çok iyi gidiyor ama 4 gündür 76 da takıldım bakalım yarın sonuç ne olacak cnmm... bilmiyorumkismile

kızlarr şu çizelgemi nasıll degiştirecegm ben hala beceremedim maleseff yaaa...

tebrik ederim 76 ya düşmüşsün çok iyi gidiyosun. hihoyyyt bende bilmiyorum malesef çizelgenin nasıl değişeceğini. ayrıca bende senin gibi yapıyorum akşamları sebze ya da yoğurt takviyesi yapıyorum.

ARkadaslar nihayet 2 aycik sonra yine netimiz acildi ve bende Kadinlarkulubümüze girebildim.Elma diyetini bikac ay önce burdan okuyordum ilgimi cekmisti ama nede olsa dügünüme cok var düsünerek harekete gecmemistim ve 3 gün önce cok yakin bi arkadasim bu diyete basladigini söleyince gaza öle geldim ve gecen sali itibariyle 3.günümdeyim ve 2 kilom gitti.Ama ben Yesil Elmayi pek sevmedigim icin kirmizi elma yiyiorum.Ve gercekten uyguladigim tarifle lezzetle yiyiorum.Elmalarinizi kabuklu iyice bi kapa dograyin sonra üzerine limon, tarcin, bal (tatli yemeyi sevenlere),bide bi yemekkasigi yogurtla iyice karistirin ve affiyetle yiyin ben 3 günden beri böle yiyiorum 65kilodan 63 kiloya düstüm tabikide bol bol sivi yesilcayda iciyorum.herkesee güzel zayiflamalar buarada

tebrik ederim 76 ya düşmüşsün çok iyi gidiyosun. hihoyyyt bende bilmiyorum malesef çizelgenin nasıl değişeceğini. ayrıca bende senin gibi yapıyorum akşamları sebze ya da yoğurt takviyesi yapıyorum.

çok saoll cnmm hatta bu sabah 75.5 tim tartıda we çok sewindim bence bu sekildede güsel weriliyor dayanamayanlar için çok iyi cnm tam gazz dewamm şurda yaza ne kaldıkii demii... opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu günde bitti hayırlısıylaa bakalımm yarın yine zor bir gün bizi bekliyorr ama tam gazz dewamm unutmayınn sonu güzell olucak inş...

canım ben daha öncede apmıştım 83le bslamıstım iyi yapamamama ragmen 72 oldum sonra kaç aydır habire yememe ragmen 77 cıktım pazartesi tartılıcam inş veririm senide tebrik ederim vereliniortak

canım ben daha öncede apmıştım 83le bslamıstım iyi yapamamama ragmen 72 oldum sonra kaç aydır habire yememe ragmen 77 cıktım pazartesi tartılıcam inş veririm senide tebrik ederim vereliniortak

çok saoll cnmm biraz agır gidiyor spor yapamadıgım için ama olsun gitsinde demii.
inş sende p.tesiye çok güsell kg wermiş olarak başlaarsınn sabırsızlıkla bekliycem cnm... :lepi: delikafadulden hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…