selam denizim,
ben baktım 66 da kaldım o zaman dedim önce bunu sabitleyelim.bünye diğer gıdalara alışsın tekrar.o yüzden az yedim ama her şeyden yedim.mesela ekmek yedim ama ince bir dilim.normal yemek yedim.çorba mesela bir kase çorba içtim ama zaten mide almıyor.küçülmüş.sana ne kadar yemen gerektiğini belli ediyor.fazla yediğin ana da hemen kiloya dönüyor.şimdi hala 66 yım ama yeniden elma diyetine başlıyorum bende.çünkü gelinlik provama hatırlarsan 10 gün kaldı:lepi:
birde şimdi saatler alındı.hava geç kararıyor.akşamları yürüyüşe başlayacağım.30 dk en az yürümek istiyorum.kaydirigubbakcemile2
yağları atmaya yardımcı bence.ben bunu denemeyi düşünüyorum ve sizinlede paylaşmak istedim kızlar
:gitme:
benim dördüncü günüm kızlar kacamak neredeyse hiç yapmadım ama bugun davetlıydik aşırı değil ama yedim tabi başka bişi yemedim dengeledim bu kez kararlıyım allahın izniyle hedef 60
kızlarr şu çizelgemi nasıll degiştirecegm ben hala beceremedim maleseff yaaa...
tebrik ederim 76 ya düşmüşsün çok iyi gidiyosun. hihoyyyt bende bilmiyorum malesef çizelgenin nasıl değişeceğini. ayrıca bende senin gibi yapıyorum akşamları sebze ya da yoğurt takviyesi yapıyorum.
aferinnn cnmm böyle giderse bak görüceksin 1 aya kalmadan istedigin kiloya hemen düşüceksinn bu arada baslangıç kilon kaçtı?
ben dewam ediyorum ama ben biraz farklı olarak yapıyorum bütün gün sizlerle aynı ama aksam sebze yemeyi weya yogurt tarzı şeyler yiyorum çok iyi gidiyor ama 4 gündür 76 da takıldım bakalım yarın sonuç ne olacak cnmm... bilmiyorumkismile
canım ben daha öncede apmıştım 83le bslamıstım iyi yapamamama ragmen 72 oldum sonra kaç aydır habire yememe ragmen 77 cıktım pazartesi tartılıcam inş veririm senide tebrik ederim vereliniortak
a.s. Merhaba Arkadaslar , nasil gidiyor , nasil keyifleriniz ??? aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?