eyvahedigeldismilekızlar bugün akşam yemekyedim aşırı değil ama saat 3 te cıktım 6 da eve girdim yurudum insallah etkı etmez yaza istediğimi giyebilirim insallah
haklısın canım pes etmek yok hatayı anladım hem yedim değişen bişey yok sadece kılo alıyom onun için daha dirayetli devam Allah hepimizin yardıcısı olsun
kızlar cumanız mübarek olsun
herkese hayirli cumalar bugün diyettimin 4.günü ve cook mutluyumm tartida 62 gördüm ve 3 kilom gitmis oldu.Bugün bide ablam geldi sen zayiflamissin dedi dahada mutlu oldum cünkü ablamla kilo konusunda rekabetiyiz o benden daha zayif oldugu icin.Bakalim gelecek günlerde nekadar verebilicem :))
yaa walla küsdümm kızlarr hepinizee senağlama senağlama senağlama hiç girmiyorsunuzz artıkk nerelerdesinizz diyete dewam degilmii?
tebrik ederim canım alkisalkisalkis
devam devam denizim.pazar günü geliyorum canım olumunekankayizsmile
bende biraz değiştirerek yapıcam inşallah faydasını görürüm
9 gün diyete ara vermiştim 70 olmuştum sonra bir diyete girdim tekrar 68 oldum
ama o kadar açlıkla elma diyeti yapsam 5 kilom giderdi bilmiyorumkismile
neyse canım tekrar pazar günü başlıyacağım işte
hepinizi öpüyorum a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:
herkese hayirli cumalar bugün diyettimin 4.günü ve cook mutluyumm tartida 62 gördüm ve 3 kilom gitmis oldu.Bugün bide ablam geldi sen zayiflamissin dedi dahada mutlu oldum cünkü ablamla kilo konusunda rekabetiyiz o benden daha zayif oldugu icin.Bakalim gelecek günlerde nekadar verebilicem :))
süpersinn cnm tebrik ederim seni,4günde harika wermişsinn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sagol cnm insallh verdigim kilolar geri gelmeyen kilolardir kaydirigubbakcemile3
gelmezz cnm kendimizi ona göre ayarlıycazz hedefe ulastıktan sonra az az yemeye baslıycazz birden herşeyii yersek alırızz tabii.... az az çogaltacagız ki kilomuzu sabitliyelimm ( inşşşşş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?