Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

eyvahedigeldismilekızlar bugün akşam yemekyedim aşırı değil ama saat 3 te cıktım 6 da eve girdim yurudum insallah etkı etmez yaza istediğimi giyebilirim insallah

eyvahedigeldismilekızlar bugün akşam yemekyedim aşırı değil ama saat 3 te cıktım 6 da eve girdim yurudum insallah etkı etmez yaza istediğimi giyebilirim insallah

olsun cnm hiç takma kafana bugünde kendini ödüllendirmişş sayy ama en az 1 hafta birdaha aynı şeyii ypmaa :) sonra nasıl gider kilocuklarımızz...

haklısın canım pes etmek yok hatayı anladım hem yedim değişen bişey yok sadece kılo alıyom onun için daha dirayetli devam Allah hepimizin yardıcısı olsun

haklısın canım pes etmek yok hatayı anladım hem yedim değişen bişey yok sadece kılo alıyom onun için daha dirayetli devam Allah hepimizin yardıcısı olsun

ewet cnm çok haklısın kıtlıktan çıkmıs gibi yiyoruzz bazenn işte insan tutamıyor kendini ama artık bunların hiçbiri yok lmaz: lmaz: lmaz: bak mesela ben her sabah kalktıgımda bugün kendime ödüllendirip ıvır-zıvır bişeyler yicem diyorum sonra dısarı çıktıgımda herkess çok zayıfladın,nasıl yaptın falan diyince motive oluyorum we hemen kaçamakları aklımdan silip diyetime war gücümle dewam ediyorumm... ama her geçen gün bu beni mutlu ediyor inan yemiyorum ama mutluyum yedigim zamanlarda da şişko oldugumiçinn çok mutsuzdumm cnm hep onları hatırlayıp kendimi toparlıyorum..

cnm ben kaçıyorum daha çokk işimm war oglan şimdi uyudu we ben onun yayıntılarını topluycam anca yatarım 1 saata öpüyorum senii unutma kaçamakk yok yola dewamm we p.tesi tartıda sewinen biz olucazz kilocuklarımızz gidincee...iyi gecelerr

herkese hayirli cumalar bugün diyettimin 4.günü ve cook mutluyumm tartida 62 gördüm ve 3 kilom gitmis oldu.Bugün bide ablam geldi sen zayiflamissin dedi dahada mutlu oldum cünkü ablamla kilo konusunda rekabetiyiz o benden daha zayif oldugu icin.Bakalim gelecek günlerde nekadar verebilicem :))

tebrik ederim canım alkisalkisalkis

yaa walla küsdümm kızlarr hepinizee senağlama senağlama senağlama hiç girmiyorsunuzz artıkk nerelerdesinizz diyete dewam degilmii?

devam devam denizim.pazar günü geliyorum canım olumunekankayizsmile
bende biraz değiştirerek yapıcam inşallah faydasını görürüm
9 gün diyete ara vermiştim 70 olmuştum sonra bir diyete girdim tekrar 68 oldum
ama o kadar açlıkla elma diyeti yapsam 5 kilom giderdi bilmiyorumkismile
neyse canım tekrar pazar günü başlıyacağım işte
hepinizi öpüyorum a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:

tmm cnm sabırsızlıkla bekliyorum senii biran ewwel gel yanımıza...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

süpersinn cnm tebrik ederim seni,4günde harika wermişsinn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlarrrrr uğraşmayın öyle hergün yeşil elma yiycem diye gelin bizim takıma sizde biz 5 günde 5 kilo diyeti yapıyoruz süper yaaaaaaa 5 günde 5 çeşit gıda alıyosun hemde sonuç süperrrrrrr ben 5 günde 3,5 verdim ki kaç aydır diyetteyim güyaaaa hiç veremiyodum

gelmezz cnm kendimizi ona göre ayarlıycazz hedefe ulastıktan sonra az az yemeye baslıycazz birden herşeyii yersek alırızz tabii.... az az çogaltacagız ki kilomuzu sabitliyelimm ( inşşşşş)

evet insallah yaa.Ben bu diyette en cok tuttugum sey kendimi halsiz hissetmiyorum baska diyetlerde gibi cok enerjikim ve cok mutlu iste bunuda tuttum ben :) Böle gidersen daha 1 hafta yapicam.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…