Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ok canım ozaman güzelmiş ben şöyle yapmayı düşünüyorum
sabah
2 dilim etimek üzeri labne peynir ve şekersiz cay
ara elma tabikide öğleyin bir kase yoğurt
elmalara devam akşamda açıkırsam sebze yemeği minicik porsiyon veya balık

aminnn canım teşekkür ederim, kocaman da öperim opuyorumnanaktan

kollarım acayip forma girdi ben basenlerden en çok vermek istiyodum onlarda pek bir değişme yok şuan ama kollarım ciddi ciddi zayıfladı görünüşü harika duruyo çok sevdim ben bu diyeti ara vermek yok devammm:lepi:

peki kilo kaybettin mi canım? kaç günde oldu bu değişiklik? sorular çok olmadıysa bir de kaçamak yaptın mı? kaydirigubbakcemile3

bende de basen problemi var malesef!!!

herkese günaydınnn! zemuszemus

aç karnına önce bir bardak ılık su, sonra elma sirkesi+su+bal karışımını içtim.

kahvaltıda K-flakes'e activia kayısılı ekleyip yedim kıslar. kaçamağım bu olsun yararlı hiç değilse. lifli, metabolizma hızlandırır falan niyetine.

ayyy canma tak etti ben de bu diyete başlayacağım tek besinle beslenmeyin diyosunuz da arkadaşlar artık öyle bir toplum olduk ki( + bide öğrenciyim ben) yok hamburger yok tost cips arada sağlıklı yemek ya bir gün ya 2 gün yiyoruz hiç olmazsa elma sağlıklıdır hamburger patates kızartması cips öğünse elma kraliyet sofrasıdır kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

aaa evet ya nedir bu kol inceltme olayı benimde vücudumun diğer yerlerine göre kollarım biraz daha kalın sanki.eşimin dambıllarını ve vücut geliştirme aletini kullanıyom bazen ama çok kas yaparsam diyede tedirgin oluyorum valla

bu arada asl35 hemen hemen aynı problemlerimiz var seninle galiba girdiğim sayfalarda dikkatimi çektin canım.hem yaşadığın yer doğruysa hemşeriyiz seninlekaydirigubbakcemile5

bu arada asl35 hemen hemen aynı problemlerimiz var seninle galiba girdiğim sayfalarda dikkatimi çektin canım.hem yaşadığın yer doğruysa hemşeriyiz seninlekaydirigubbakcemile5

yok canım yaaaaaaa benim çok yolum var ilk etapta 10 kilo hedefim sen bana göre bayağı zayıfsın bu arada evet mersindeyiz eşimin işi dolayısıyle

yok canım yaaaaaaa benim çok yolum var ilk etapta 10 kilo hedefim sen bana göre bayağı zayıfsın bu arada evet mersindeyiz eşimin işi dolayısıyle

olsun canım başlamak yolun yarısıdır inşallah başarılı olursun.bende 8 kilo verecem 10 bile olabilir.ilk 10 kiloyu birlikte verebiliriz o zaman.bende mersinliyim ama eşimin işi nedeniyle vanda yaşıyorum şuan:))

doğru söylüyosun canım bi başlayalım bakalım inş. devamı gelir kendi kendime denedim olmadı burda birbirimize destekle olarak bu sefer başarıcaz gibime geliyo benim boy 163 kilom 78 hedefim 68 bakalım

ben malesef elma diyetine başlıyamadım canım hiç elma istemiyor bugün deniyecektim vazgectim az yiyerekten bakalım verebilecekmiyim eğerki başaramazsam ilk deniyeceğim diyet olacak

ya arkadaşlar elma diyetine bu sabah itibariyle başlıycam inş. hatta şuan acıktım ve elma yiyorum ama bir günde zayıflamak hatta bir haftada 4-6 kilo vermek bana imkansız geliyor bence siz ödem atıyor olabilir misiniz?bakalım deniycem eskiden üzüntü stres yaptımmı anında zayıflardım zaten en kilolu halim 58-59 du ama bakalım bu sefer biraz zora benziyor çünkü hormon ilaçları kullandım ve bi zaman sonra tekrar başlıycam o ilaçları kullandıktan sonra veremiyorum pek ama inş. veririm.boyum 1.67 ve 68 kiloyla başlıyorum hedefim eski kilom yani 58 gerçi 60 a da razıyımm da bakalım bu sıra zaten biraz iştahsızım kocişimle tripliyiz kilolarıda aradan çıkarayım diyorum:)neyse hadi hepimize kolay gelsin hee bide sabah nesfit yicem belki bir iki zeytin küçük bi peynirde olabilir neyse başarırım inş.

Son düzenleme:
peki kilo kaybettin mi canım? kaç günde oldu bu değişiklik? sorular çok olmadıysa bir de kaçamak yaptın mı? kaydirigubbakcemile3

bende de basen problemi var malesef!!!

3 kilo verdim canım. 5 günde oldu bu değişiklik kaçamak pazar günü hariç hiç yapmadım ama pazar günü evde dayanamadım. basenlerimde gözle görülür bir fark olmasada pantolonlarımda bir rahatlama hissediyorum artık. ama bu arada ben basenleri çalıştırıcı egzersizlerde yapıyorum akşamları. aklinialirimsmile

ay evet bende cevap istiyorum sessiz86 benimde kol sorunum var ne kadar zamanda fark ediliyor canım

canım benim 3. günümde farketti kollarım cidden bende anlamadım en çok kollarımdan verdim ki benim kollarım vücuduma göre gayet zayıf kalıyodu. kilo verilmesi zor olan yerler haricinde zayıf kaldığımız noktalarımızda daha çok etki ediyo sanırım

ben başladım zaten 118 kiloyla az yemeye başlamıştım dün tartıldım 116 kiloyum ve bu diyetle kilo verebileceğime inanıyorum eşimde destekliyor beni ona sana akşama yemek yok dedim canın sağolsun dedi oda sağlığım için kilo vermemi istiyor zaten kilolu olarak evlenmiştim beni öyle sevmişti ama çocuk istiyoruz ve bende polikistik over var ve onun için kio vermem gerekiyor bana şans dileyin

bol şanslar canım. umarım istediğin gibi kilolarından kurtulursun ve güzel bir bebeğe sahip olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…