ok canım ozaman güzelmiş ben şöyle yapmayı düşünüyorumcanımm tabii mesela ben kendime sebze yemegi yapıp yiyorum 2 gündürde yemek yerine 1 kase yogurtla 2 peksimet yiyorum bende anca bu sekilde dayanabiliyorum cnm bide çok acıktımmı aralarda salatalıkta yiyorum cnm bu şekilde de haftada 3 kiloya yakın weriliyor cnmm
olursun cnm olursun hiç takıntı yapma yawaş yawaş incecik olucaz hepimizz inş...
şimdi nişan heycanı alışverisi gidip gelmeler falan sürekli hareket halinde olacagın için daha hızlı bile werirsin cnmm hiç sıkma kendini we Allah tamamınaa erdirsin inş...
hımmm, anormal ölçüde mi? yani kollarım zayıflasın isterim tabi, kilo alınca onlar da yağlanıyor çünkü. yazın yüzünce o yağlar sıkılaşıyor, kışın aynı hale geliyor malesef! CADIARZU
kollarım acayip forma girdi ben basenlerden en çok vermek istiyodum onlarda pek bir değişme yok şuan ama kollarım ciddi ciddi zayıfladı görünüşü harika duruyo çok sevdim ben bu diyeti ara vermek yok devammm:lepi:
bu arada asl35 hemen hemen aynı problemlerimiz var seninle galiba girdiğim sayfalarda dikkatimi çektin canım.hem yaşadığın yer doğruysa hemşeriyiz seninlekaydirigubbakcemile5
yok canım yaaaaaaa benim çok yolum var ilk etapta 10 kilo hedefim sen bana göre bayağı zayıfsın bu arada evet mersindeyiz eşimin işi dolayısıyle
olsun canım başlamak yolun yarısıdır inşallah başarılı olursun.bende 8 kilo verecem 10 bile olabilir.ilk 10 kiloyu birlikte verebiliriz o zaman.bende mersinliyim ama eşimin işi nedeniyle vanda yaşıyorum şuan:))
peki kilo kaybettin mi canım? kaç günde oldu bu değişiklik? sorular çok olmadıysa bir de kaçamak yaptın mı? kaydirigubbakcemile3
bende de basen problemi var malesef!!!
ay evet bende cevap istiyorum sessiz86 benimde kol sorunum var ne kadar zamanda fark ediliyor canım
ben başladım zaten 118 kiloyla az yemeye başlamıştım dün tartıldım 116 kiloyum ve bu diyetle kilo verebileceğime inanıyorum eşimde destekliyor beni ona sana akşama yemek yok dedim canın sağolsun dedi oda sağlığım için kilo vermemi istiyor zaten kilolu olarak evlenmiştim beni öyle sevmişti ama çocuk istiyoruz ve bende polikistik over var ve onun için kio vermem gerekiyor bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?