Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende derhal başlıyorum bu diyete elmayı severim zaten
ama ben kırmızı elma yesem olmaz mı
yarın sabah tartılıp kilomuda ayzarım kızlar
başarılAR

bende derhal başlıyorum bu diyete elmayı severim zaten
ama ben kırmızı elma yesem olmaz mı
yarın sabah tartılıp kilomuda ayzarım kızlar
başarılAR

hoşgeldin cnmm aramıza fazla kilon warsa hiç wakit kaybetme cnm burda hepberaber bütün kilocuklarımızdan kurtulucazz... a.s.

hoşgeldin cnmm aramıza fazla kilon warsa hiç wakit kaybetme cnm burda hepberaber bütün kilocuklarımızdan kurtulucazz... a.s.

iyi geceler nsıl gidiyor diyet benim pc bozuk eşim laptopu getirince bi bakim dedim geçen hafta bende başladım kaçamak yaptığım halde 2 kilo verdim bu hafta daha iyi olacak

iyi geceler nsıl gidiyor diyet benim pc bozuk eşim laptopu getirince bi bakim dedim geçen hafta bende başladım kaçamak yaptığım halde 2 kilo verdim bu hafta daha iyi olacak

iyi akşamlar cnm süperr gidiyor benim seneler sonra 74 ü gördüm sonunda
sende süpersinn haftada 2 kg ayda 8 yapar we bu harika epeyce belli olurr cnm tabii yapabildigimiz kadar iyisini yapalımm ki cnmm yazın sıkıntı çekmeyelii demi...

kızlar bir fikrim var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum fakat bizi çok iyi motive ediceğini düşünüyorum
liste yapalım mı
ve tartılma günü belirleyelim mi

kızlar bir fikrim var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum fakat bizi çok iyi motive ediceğini düşünüyorum
liste yapalım mı
ve tartılma günü belirleyelim mi

ben 90 kilo üstünde topiğinde listedeyim burayada katılırım fırsat buldukça çok faydalı oluyor

listeyide denedim daha önce yapamadım hem tartı günümüzü belirliyelim hem liste hemde leslie yapabilirsek süper olur cnmm

ayy daha yeni yazını gördüm hoşbulduk canım
bende liste nasıl yapılır bilmiyorum olmazsa her tartı günü başatan yazarız nasıl olur ya da olmaz mı

ayy daha yeni yazını gördüm hoşbulduk canım
bende liste nasıl yapılır bilmiyorum olmazsa her tartı günü başatan yazarız nasıl olur ya da olmaz mı

olurr cnmm olurr ozamann burdaann herkes listede olmak isteyenler yarın aksama kadar kilolarını nekadar werdiklerini falan bildirsin bizde ayarlamaya çalısalım tabiki sen yapabilirsen sen yap cnm banim için uyarr
ilkk ben yazayımm bariii bu diyete ilk basladıgımda 4 ay önce kilom 88 civarıydı ve bu sabah itibarıyla 74.8 imm
:sm_cool:

tamam deneme oldu şimdi nasıl bilgiler olsun listede onu kararlaştıralım
bence başladığın kilo ve şimdiki kilo ulsun sence

cnm ben yawas yawas kaçıyorum daha oglumun mamasını hazırlamadımm onuda hazırlayıp yatıcam inşş bi kaçamak yapmadann....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…