Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tmm cnmm

burdann duyrulur sewgili arkadaslarr listeyee katılmak isteyen bizimle bu tatlı yarışa başlamak isteyen warsa eger adını we kilocuklarını bildirsin arkadasımızda eklesinn

sende çok saol belitim ugrasıp prmacıklarını yoracaksın tesekkür ederizz cnmm iyi gecelerrr...

4/4/2010 PAZAR

Belitim………79-------69.3
Annemm…….87-------74.8
Aaayyy……...78.8----76.8

Son düzenleme:
evet kızlar listeye katılmak isteyenler başladığı kiloyu ve bugünki kilolarını yazsınlar

isteyen istediği zaman istediği sıklıkta tartılsın
ama cumartesi sabahı mutlaka kilolarımızı akşam 5e kadar yazalım çünki
listeyi bu saatten itibaren değiştiricem ne dersiniz????

belitim cnm benide eklermisin Bosnakgüzeli 65/62.Bide arkadaslar süper bi gelisme daha Belim 82 cmden 77 cmde düsmüs 5 cm incelmisim.Elmadiyetine son gaz devamm :))

selam arkadaşlar beni de alın listeye..acil kilo vermem lazım az önce tartıldım su anki kilom 80.2
sabah kötü bir kahvaltı yaptım ama bu saattn sonra sadece yeşil elma yiycemzemuszemus

uzun zamandir takip ediyorum cok az kisi yaziyorduu ilklerde simdi yine cogalabildik hele sükür bunun icin cok sevindim hep beraber tam destek cikalim birbirimizeki zayiflama azmimiz artsin.Simdiden herkese bol bol zayiflamalar :ecrin_bebek:

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy……........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65------62
Shopaholic………80.2

tamam arkadaşlar listeye isimlerinizi ve kilolarınızı ekledim

belitim süpersinopuyorumnanaktanne kadar sürede itti peki cnm..çok soru soruyorum ama motive olmam lazımkaydirigubbakcemile5
mesela eşime kızartma yapıyorum su anda ben de karşısında elmamı yiycemyerimseniben

uzun zamandir takip ediyorum cok az kisi yaziyorduu ilklerde simdi yine cogalabildik hele sükür bunun icin cok sevindim hep beraber tam destek cikalim birbirimizeki zayiflama azmimiz artsin.Simdiden herkese bol bol zayiflamalar :ecrin_bebek:

tabiki desteksiz olmuyor
bunaldığında bile buzdolabına gitmiyor buraya gelip birşeyler yazabiliyorsun
arkadaşların birşeyler yazıyor
kendini toparlıyorsun
eee tabi sonuçta da zayıflıyorsun

belitim süpersinopuyorumnanaktanne kadar sürede itti peki cnm..çok soru soruyorum ama motive olmam lazımkaydirigubbakcemile5
mesela eşime kızartma yapıyorum su anda ben de karşısında elmamı yiycemyerimseniben

bir buçuk ay kadar önce başlamıştım canım ama herşeyi yedğim bir ara vermem oldu iki haftaya yakın
yani bir ay kadar bir sürede verdim elma diyetiyle verdiğimi o kadar yememe rağmende almadım
bu diyet başka yani çok iyi
başta 4-5 gün zorlanırsın ama o kadar sonrası kolay

diyeti yaptığım günlerdede tam uyduğum günler çok azdı ufak kaçamaklarım çok oldu o yüzden zaten diyete tam uyanlara göre uzun sürede kilo verebildim
ama olsun yinede beni zayıflattı

arkadaşlar diyete çok sıkıştıgım anlarda salatalık eklemeyi düşünüyorum..nasıl olsa coğu su..şimdi kendime yeşil cay yapmaya gidiyorum.

arkadaşlar diyete çok sıkıştıgım anlarda salatalık eklemeyi düşünüyorum..nasıl olsa coğu su..şimdi kendime yeşil cay yapmaya gidiyorum.

çok güzel bir fikir
hem salatalığın mevsimi geldi hemde 15 kalori
bende kepek ekmeklerimi sarımsaksız cacıkla yiyeceğim
kahvaltı yapmayı sevmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…