Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım zaten internetten araştırdım 100gr cacık 80 kalori
bence hiç birşey yanında da kepek ekmeklerimi yerim olur biter

tabiki desteksiz olmuyor
bunaldığında bile buzdolabına gitmiyor buraya gelip birşeyler yazabiliyorsun
arkadaşların birşeyler yazıyor
kendini toparlıyorsun
eee tabi sonuçta da zayıflıyorsun

evet kesinlikle katiliyorum yalniz burda yesil elma diye sart kosmuslar ama ben ayni etkiyi kirmizi elmaylada görüyorum.5 günden beri uygulayip 3 kilo verdigim tarif iyse söle.Yogurt elma tarcin limon bide bal (tatlandirmak icin).Yogurdun yag yakma özelligide var belirtiyim.Bide yemesi cok sahane oluyor.:içelim:

olurr cnm çok tesekkür ederizz ellerine saglık opuyorumnanaktan

Arkadaslar bi bilginiz varmi benim bu ayin 8sinde reglgünlerim basliyor bi sakincasi olurmu diyete devam etmekle ama dedigim gibi sabah kahvaltisini herzamanki gibi full yiyiorum yumurta peyinir salam bol ekmek ama yinede sormak istiyorum.

Arkadaslar bi bilginiz varmi benim bu ayin 8sinde reglgünlerim basliyor bi sakincasi olurmu diyete devam etmekle ama dedigim gibi sabah kahvaltisini herzamanki gibi full yiyiorum yumurta peyinir salam bol ekmek ama yinede sormak istiyorum.

regli döneminde kilo kaybı kişiye göre değişiyor
kimi zorlanıyor kimi daha iyi veriyor
bende şimdi regli dönemimdeyim ama hiç takmadım bile kafaya başladım diyete
ara verme değiştirmede
bence aynen devam et

amaan daha yeni anladım canım
valla ben regli dönemlerimde devam ettim
böyle dönemlerde ara verenide duymadım

alkisalkisalkisBEN bugun baslayamadım elmam yoktu yeni alabildim yarın baslıcam insallah bu haftalık bildirim ve beraber yapma cok ıyı oldu tesekkurler arkadaslar

günaydın arkadaşlar dün akşamı kaçamksız atlattımhihoyyytbu sabah kendimi çok hafif hissediyorum ...
çok güzel olucak her şeyyy

elma güzelleri nerelerdesiniz bakim:umursamaz:

valla ben okuldaydım daha yeni geldim.1 kase cacığımı içtim ekmekte yemedim
canımda çok sıkıldı yeni bir temizlikçi tutttum ama işini hiç beğenmedim hastalığımdan dolayı ben yapamıyordum ama sanırım bahar temizliği bana kaldı
ammaaan olsun daha iyi zayıflarım hareket nede olsa yavaş yavaş yaparım
çok zorlanacağım ama ne yapayım

cnm çok yorma kendini ama ew işi çok kalori yaktırıyor 1 hafta önce benimde ewime pimapen takıldı komple duwarlar faln kırıldı bilirsinz pisligini çok yoruldum ama ertesi gün tartıda inanki tam 1.5 kilo wermiş çıktımm bütün yorgunlugum bitti walla çok sewindimm

günaydın arkadaşlar dün akşamı kaçamksız atlattımhihoyyytbu sabah kendimi çok hafif hissediyorum ...
çok güzel olucak her şeyyy

brawoo cnmm sanaa biz en zoru basarıyoruzz inannkii gerçekten bütün gün işlerle we yemeklerle ugrastıgımız halde hiç kaçamak yapmadan günü kapatmak takdire degerr inann senide tebrik ediyorumm cnmm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…