cnm çok yorma kendini ama ew işi çok kalori yaktırıyor 1 hafta önce benimde ewime pimapen takıldı komple duwarlar faln kırıldı bilirsinz pisligini çok yoruldum ama ertesi gün tartıda inanki tam 1.5 kilo wermiş çıktımm bütün yorgunlugum bitti walla çok sewindimm
valla çok yorulacam o kesin ama sinir kırizi geçirmektense daha iyi
ona vericem 200 milyonlada zayıflamışken güzel güzel kıyafetlerimi alır giyerim :dance:
ewet cnm haklısınn insanın kendi yaptıgı iş gibi olurmu hiç sen yawas yawass yapp hem kendi içine sinsinn hemde kilocuklarr gitsinnn öpüyorumm cnm şimdidenn kolay gelsinn.... opuyorumnanaktan
slm elma güzelleriizemuszemus bende eski elmacılardanm bayanssulusmile bizden pek kimse kalmamıs yaa ben ilk 1 hafta tam uyarak yaptm 3kilo verdm kaçamaksz ama :) üstelk hiçbi diyetle hiçbi şeklde kilo veremıodum soraki haftalarda veremedm malesef zaten tam uyarakta yapmadm o 3 kilo verdgm hafta akşamları 1 tabak corbamıda içiodum 2 ay fln oldu ben yapalı yarm kiloyu geri aldm sadece kalıcı oldu yanibugun yeniden basladm hadi hayrlısı bakalm bu sefer nasıl gidicek... hepinize kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yoyo hoşgeldinn cnmm bende tam olarak uyamıyorum ama çok güsel weriyorum gün içerisinde kalorisi çok fazla olmayan etimek yogurt gibi şeyler yiyorum ama muhakkak her hafta 2 kilo gidiyor ve hiç aç kalmıyorum cnmm ... ama bu hafta daha dikkat edicemm cnmm hep beraberr hızla wericezz inş...
slm arkadaşalr bende geldim,beni de alın aranıza ne olur,dün akşama kadar forumu gezdim,çok ilgimi çekti başalmaya karar verdim,sağlıksız gibi gözüküyo ama sizleri okuyunca olabilir dedim ve bugün başladım yaşasın,sabah iki dilimekmekle dometes,maydonoz,iki zeytin ve bi yemek kaşığı patetes kavuması yedim tabi az şekerli bir fincan çay,sonra işe giderken biraz erken çıkıp 20dk yürüdüm,iki saat de birde elmamı yedim,sadece çok su içemedim,1litre anca oldu ama son elmamı yerken açıkcası biraz zorlandım hepsini yiyemedim,beni bırakmayın ne olurkaydirigubbakcemile5
kızlar hoşgeldiniz
iksircim isteğin üzerine listeye ekledim tatlım
hadi bakalım hayırlı olsun
inşşş cnmolumunekankayizsmile sen nekadardr yapıosun ki ? ve toplam kaç kilo verdn ?
slm arkadaşalr bende geldim,beni de alın aranıza ne olur,dün akşama kadar forumu gezdim,çok ilgimi çekti başalmaya karar verdim,sağlıksız gibi gözüküyo ama sizleri okuyunca olabilir dedim ve bugün başladım yaşasın,sabah iki dilimekmekle dometes,maydonoz,iki zeytin ve bi yemek kaşığı patetes kavuması yedim tabi az şekerli bir fincan çay,sonra işe giderken biraz erken çıkıp 20dk yürüdüm,iki saat de birde elmamı yedim,sadece çok su içemedim,1litre anca oldu ama son elmamı yerken açıkcası biraz zorlandım hepsini yiyemedim,beni bırakmayın ne olurkaydirigubbakcemile5
hıı unuttum beni benide listeye ekleyin sabah tam 91 dimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah elma, öğlen elma, akşam elma elma elma eziyet bu alsanaalsanasmile üçgünden fazla yapılmaz, bu diyet sonrasında daha kötü hissedeceksiniz kendinizi, kalkışmayın bu tarz diyetlere, bi arkadaşımız var izmirli onun uyguladığı listeyi öneririm, bu diyetle dengeli beslenmeyi öğrenemezsiniz arkadaşlar.lmaz:
cnmm hoşgeldinn aramızaa hepberaberr başarıcaz inş... inanki hiç saglıksızz deill tam aksiine vucut çok zinde oluyor we hafifledigini hisediyorsun şimdiye kadar saglık sorunu hiç yasamadım toplamda13 e yakın kilo werdigim halde bizz hep yanındayızz cnmm kaçamaklardan uzak durr aacıkıncaa gell hemenn yanımızaa sendeebu şekilde kurtulucazz hepimizz inş.. kaydirigubbak
arkadaşlar malesef dün akşam dayanamadım,tabi bunda misafirlre yapılan hazırlığında etkisi vardıohaoldumsmile ,sonrada gece çok rahatsız oldum çünkü baya kaçırdım açıkcası,sen akşama kadar dayan sonra boz,ama yola devam durmak yok,sabah güzelce başladım yine,akşamda kardeşimle yürüyüşe gideceğiz,bikaç gün alışsam olur inş,akşam gözüm çok aradı sizi ama malesef kimse yoktu,bende genelde akşam girebiliyorum,iyiki varsınız kendimi daha güçlü hissediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?