Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla çok yorulacam o kesin ama sinir kırizi geçirmektense daha iyi
ona vericem 200 milyonlada zayıflamışken güzel güzel kıyafetlerimi alır giyerim :dance:

valla çok yorulacam o kesin ama sinir kırizi geçirmektense daha iyi
ona vericem 200 milyonlada zayıflamışken güzel güzel kıyafetlerimi alır giyerim :dance:

ewet cnm haklısınn insanın kendi yaptıgı iş gibi olurmu hiç sen yawas yawass yapp hem kendi içine sinsinn hemde kilocuklarr gitsinnn öpüyorumm cnm şimdidenn kolay gelsinn.... opuyorumnanaktan

sabah elma, öğlen elma, akşam elma elma elma eziyet bu alsanaalsanasmile üçgünden fazla yapılmaz, bu diyet sonrasında daha kötü hissedeceksiniz kendinizi, kalkışmayın bu tarz diyetlere, bi arkadaşımız var izmirli onun uyguladığı listeyi öneririm, bu diyetle dengeli beslenmeyi öğrenemezsiniz arkadaşlar. lmaz:

slm elma güzelleriizemuszemus bende eski elmacılardanm bayanssulusmile bizden pek kimse kalmamıs yaa ben ilk 1 hafta tam uyarak yaptm 3kilo verdm kaçamaksz ama :) üstelk hiçbi diyetle hiçbi şeklde kilo veremıodum soraki haftalarda veremedm malesef zaten tam uyarakta yapmadm o 3 kilo verdgm hafta akşamları 1 tabak corbamıda içiodum 2 ay fln oldu ben yapalı yarm kiloyu geri aldm sadece kalıcı oldu yani bugun yeniden basladm hadi hayrlısı bakalm bu sefer nasıl gidicek... hepinize kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yoyo hoşgeldinn cnmm bende tam olarak uyamıyorum ama çok güsel weriyorum gün içerisinde kalorisi çok fazla olmayan etimek yogurt gibi şeyler yiyorum ama muhakkak her hafta 2 kilo gidiyor ve hiç aç kalmıyorum cnmm ... ama bu hafta daha dikkat edicemm cnmm hep beraberr hızla wericezz inş...

inşşş cnmolumunekankayizsmile sen nekadardr yapıosun ki ? ve toplam kaç kilo verdn ?

slm arkadaşalr bende geldim,beni de alın aranıza ne olur,dün akşama kadar forumu gezdim,çok ilgimi çekti başalmaya karar verdim,sağlıksız gibi gözüküyo ama sizleri okuyunca olabilir dedim ve bugün başladım yaşasın,sabah iki dilimekmekle dometes,maydonoz,iki zeytin ve bi yemek kaşığı patetes kavuması yedim tabi az şekerli bir fincan çay,sonra işe giderken biraz erken çıkıp 20dk yürüdüm,iki saat de birde elmamı yedim,sadece çok su içemedim,1litre anca oldu ama son elmamı yerken açıkcası biraz zorlandım hepsini yiyemedim,beni bırakmayın ne olurkaydirigubbakcemile5

canım aramıza hos geldin inşlah hep beraber kurtulcaz kılolardanolumunekankayizsmile

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy……........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65------62
Shopaholic………80.2
ıksir………………91

kızlar hoşgeldiniz
iksircim isteğin üzerine listeye ekledim tatlım
hadi bakalım hayırlı olsun

çok sağolun,akşamlarıda sadece elma mı yiyorsunuz açıkcası biraz zrlanıyorum şuan,sen ne güzel zayıflamışsın,biraz bana nasihat verirmisin:gitme::gitme:

kızlar size bir haberim varrr...dün sabah kahvaltımııı aşırı derecedeçok yaptım..belki yarım ekmek yedim ve sonrasında 14.00 gibi sizi okurken bu diyeti yapmaya karar verdim ve heen tartıldım 80.2 cıktım..ve az önce eve gldiğimde çok fazla su ve yeşil çay içememiş olmama ragmen 78.3 çıktımmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
lütfennn motivemizi düşürmeyelim...bu diyet süperrrhihoyyythihoyyyt

inşşş cnmolumunekankayizsmile sen nekadardr yapıosun ki ? ve toplam kaç kilo verdn ?

cnmm ben toplamda 2 aydır yapıyorum ama baslayalı 4 ay oldu ara ara hem yaptıım hem bıraktım 1 hafta yaptısam 1 hafta wrdigimi görünce bırakıyordum ama ilk başladıgımda 87 lerdeydim şimdi isee 74 üm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

cnmm hoşgeldinn aramızaa hepberaberr başarıcaz inş... inanki hiç saglıksızz deill tam aksiine vucut çok zinde oluyor we hafifledigini hisediyorsun şimdiye kadar saglık sorunu hiç yasamadım toplamda13 e yakın kilo werdigim halde bizz hep yanındayızz cnmm kaçamaklardan uzak durr aacıkıncaa gell hemenn yanımızaa sendee bu şekilde kurtulucazz hepimizz inş.. kaydirigubbakcemile5

güzelcene okursan arkadasim sabah öglen aksam yalnizca elma tüketmiyoruzz.Sabah kahvaltimiz bi güzelcene yapiyoruz öbür ögünlerde elma yiyioruz yanii kahvaltimizla o enerjiyi aliyoruz biz o yüzdende fazla aclik hissetmiyor insan elmayida yiyince iyice tok tutuyor.Ve bolca sivi tüketiyoruz Yesilcay ve Su.Bu diyet Vujudu Arindiriyor temizliyor vede üstelik cok güzelde zayifliyorsun.Sagliki acisindanda kesinlikle enerjik oluyorsun hic kötü hissetmiyorsun kendini.Size bi örnek verim ben mesela eskiden 11lere kadar uyumak zorundaydim ama simdiyse 9.30da uyani veriyorum ve cok enerjik hissediyorum kendimi.Halsizlik felan hic bisey yok.Yani kendi tarafimdan yazdim ama bi cok arkadasim bu konularda katiliyordur bana.
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir steye bakarken elma diyetini gördüm ve sizin sitede araştırdım aynı sonuçları bende aldım 3 günde 4. kilo werdim harika bir diyet herkeze tavsiye ederimmm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…