Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar.annemmm seni tebrik ediyorum ,okadar kiloyu nasıl verdin ,kaç ayda,listeye benide ekleyin umarım hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruzzzzzz.............

çok saoll cnm tesekkür ederim bslayalı 4 ay oluyor ama 4 ay tamamen yapmadım 1 hafta yaptısam werdigimi görüp öbür hafta yiyordum yaklasık 2 ayda werdim cnm hemde aksamları 1 ögün sebze yemegimi yiyerek werdimm... kurtulucazz cnmmm hiç kafana takmaa...

cnmm hoşgeldinn aramızaa sakınn tararından caymaa simdi baslıycazz we öbür ayy dahada hızlı wericezz o yüzden çok geç kalmadan baslamanın tam zamanıı tekrrdann hoşgeldinnn cnmcımm... a.s.

çooook teşekkür ederim canımcım güzel cevabın için
a.s.
ama bana bi ayrıntı geçer misin neler yapılmalı neler yapılmamalı mesela günde kaç elma yenmeli yani her şeyi anlatabilir misin :kedi:

merhaba alindacımm hoşgeldin cnmm nasılsınn

Bahar geldi geliyor aklinialirimsmile sükür gayet iyiyim, insallah sende iyisindir ???

6 haftalik troid ilacim bitti yarin doktora gidip kan vermeliyim. Insallah Ilaca devam etmem :Saruboceq: Fakat bana kilo yapmadigina inaniyorum kullandigim ilacin, bu beni bir hayli sevindirdi....su an diyet türü herhangi birsey yapmiyorum, sadece dikkat ediyor ve yavas yavas cigneyerek yiyorum, faydasi var cokacimcoook Hedefim 60 kiloya inmek halen var, fakat ne yapacagima daha karar vermis degilim :kedi: elma diyeti de yapabilirim, baska birseyde...

hoş buldumm canımm ya ben doğumdan sonra ömrüm hep diyet yapıp vazgeçmekle geçdi ama bu sefer pes etmek yokk bu kulubede bayıldım sexsi bebek diye bir arkadaşınn başarı öyküsüyle bende yapabilrim dedim gerçekten o cok pahalı haplar hepsi hikaye benim denemediğim şey kalmadı verdim tekrar aldım . beyinde bitmeden olmuyomuş anladım artık..

merhaba kızlar bende bu kulübe yenıu uye olanlardanımm tesadufen sıteye grmıs bulundum ama harıka bı sıte ulasmak ıstedıgın hersey var ve sadce kadınların bulunması super bısı

merhaba kızlar bende bu kulübe yenıu uye olanlardanımm tesadufen sıteye grmıs bulundum ama harıka bı sıte ulasmak ıstedıgın hersey var ve sadce kadınların bulunması super bısı

kuzen hoşgeldin bak kalbimiz birmiş aynı anda üye olmuşuzolumunekankayizsmile senin diyete ihtiyacın yok ama testek ol bize hadi bakalım senin düğüne kadar incelmem lazımkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canımcım sende hoşgeldın kaydirigubbakcemile5.. benım bırascık gobek ve selulutlerımı erıtmem lazım bunlara ıhtıyacım var bnde duune kadr bunlarla ugrasıcam :kedi:

Arkadaslar yardima ihtiyacim var bikac günden beri aclikhissim yok.1 Kilo elmami yiyemiyorum suyumuda güzel icemiyorum.Gerci DügünAlisverisleri basladi telas var ondan kaynaklaniyor olabilir.Ama aclikhissi olmadigimdan rahatsizlik duyorum cünkü 1 kilo elmalarimi yiyemiyorum bilmiyorumkismile

boşnakgüzelim heycandan da olabilir normaldir.ben tek öğünle ertesi güne kadar bekledğimi bilirim.heycandan yemek bile aklıma gelmiyordu sen saın vazgeçme elmaları bütün bütün yiyemiyosan dilimle azar azar ye ozaman insana bıkkınlık vermiyor.

bende bugün tam diyete başladım .inş. hafta sonunda kendimi 69.9 görürüm.vallahi özlediim altmışlı kiloları

canım ben kendim için söylim 1 kılo felan bilmyorum ben iki saate bir yiyom hem saatleri düzenlince daha iyi veriyosun 10 12 2 4 6 açlık hissetmemen cok guzel mıdende kuculuyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…