iyi akşamlar.annemmm seni tebrik ediyorum ,okadar kiloyu nasıl verdin ,kaç ayda,listeye benide ekleyin umarım hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruzzzzzz.............
bugün bütün gün eski yeni deneyimlerinizi okudum özellikle 18 kilo veren arkadaş bana acayip gaz verdi zaten yavasdan başlamısdım diyete ama elma diyeti bu kadar etkiliyse hemen başlamalıyım dedim dogumdan sonra kilolar yapısdı üstüme denemedığim ürün kalmadı verdim ama koruyamadım tekrar aldım:1closedeyes:ama şimdi kararlıyım vazgeçmicemm herkeze başarılar diliyorum burda yeniyimm arkadaşlar
kızzzlar kılo çizelgesini yaptım kopyalayacağım yeri bilmiyorum yardım
Kizlar merhaba opuyorumnanaktan
merhaba alindacımm hoşgeldin cnmm nasılsınn
merhaba kızlarbende bu kulübe yenıu uye olanlardanımm tesadufen sıteye grmıs bulundum ama harıka bı sıte ulasmak ıstedıgın hersey var ve sadce kadınların bulunması super bısı
Arkadaslar yardima ihtiyacim var bikac günden beri aclikhissim yok.1 Kilo elmami yiyemiyorum suyumuda güzel icemiyorum.Gerci DügünAlisverisleri basladi telas var ondan kaynaklaniyor olabilir.Ama aclikhissi olmadigimdan rahatsizlik duyorum cünkü 1 kilo elmalarimi yiyemiyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?