cnmm hoşgeldinn aramızaa hepberaberr başarıcaz inş... inanki hiç saglıksızz deill tam aksiine vucut çok zinde oluyor we hafifledigini hisediyorsun şimdiye kadar saglık sorunu hiç yasamadım toplamda13 e yakın kilo werdigim halde bizz hep yanındayızz cnmm kaçamaklardan uzak durr aacıkıncaa gell hemenn yanımızaa sendeebu şekilde kurtulucazz hepimizz inş.. kaydirigubbak
arkadaşlar malesef dün akşam dayanamadım,tabi bunda misafirlre yapılan hazırlığında etkisi vardıohaoldumsmile ,sonrada gece çok rahatsız oldum çünkü baya kaçırdım açıkcası,sen akşama kadar dayan sonra boz,ama yola devam durmak yok,sabah güzelce başladım yine,akşamda kardeşimle yürüyüşe gideceğiz,bikaç gün alışsam olur inş,akşam gözüm çok aradı sizi ama malesef kimse yoktu,bende genelde akşam girebiliyorum,iyiki varsınız kendimi daha güçlü hissediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
klava:sırnaşık şey vala sana bakınca kendimi görüyorum resmen bende öleydm dayanamıodum ama sonradan aklıma dank etti burdan bi arkadas sölemşti hep öle yaptm canım bişey mi cekti onu mutlaka gündüz yedm öğlen 3 e kadar canm ne cekıosa yedm tabi az miktarlarda böylece akşam yicek bişi kalmadı sırnaşık şey önemli olan akşam 6 dan sora bişi yememek zaten bütün diyetlern ana maddesi bu. basarabilirsin eminimmmm olumunekankayizsmile
çok sağolun,akşamlarıda sadece elma mı yiyorsunuz açıkcası biraz zrlanıyorum şuan,sen ne güzel zayıflamışsın,biraz bana nasihat verirmisin:gitme::gitme:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir steye bakarken elma diyetini gördüm ve sizin sitede araştırdım aynı sonuçları bende aldım 3 günde 4. kilo werdim harika bir diyet herkeze tavsiye ederimmm sositososito
iksircim inş. arkası gelir .sakın bozma insana zor gibi gelsede başarabiliyor,bende bugün yürüyüşümü yaptım kızımla inş.güzel sonuçlar alıcaz.önemli olan devamlı olabilmesi
diyetin.
insan azmedince mutlaka sonucunu alır inş.
arkadaşlar 1 kilo daha gitti 68.3 çıktım sabah :dance::sm_cool:
arkadaşlar 1500 sayfanın sadece ilk 30una göz gezdirebildim sexybebek diye biri vardı o anlatmış başlarda da şimdi göremedim,nerde o?merak ettim
bi de ya gerçekten işe yarıyor mu ben çok korkuyorum bişi olursa diye ?
arkadaslar bu cizelgeyi yaptıktan sonra nereye kopyalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?