Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar ben de bu diyete dün başladım.Sabah kalktıgımda gözlerime inanamadım tartıda 1 kg eksik çıktım.Bende başka bir diyet ararken buldum sizi ve nerdeyse ilk 100 sayfasnı okudumSüper birşey umarım aynı incelmeyi kendimde de görürüm :lepi:

çok sağolun,akşamlarıda sadece elma mı yiyorsunuz açıkcası biraz zrlanıyorum şuan,sen ne güzel zayıflamışsın,biraz bana nasihat verirmisin:gitme::gitme:

canım bende senin gibi akşamları çok zolanıyor olmadık saatlerde kaçamak yapıyordum
sonra kahvaltıyı 2 ye böldüm 1 kepek ekmeğiyle az bir kahvaltılığı sabah yada öğlen geriye kalanıda 6 ta yiyerek bunu aştım
sonra 2 kepek ekmeğini artırmadım ama kahvaltıyı bıraktım,kahvaltıyı kahvaltıya denk hafif yiyeceklerle değiştirdim mesela cacık, patlıcan közleme ya da gevrek gibi
elmamı yedim ama illa 1 kilo yada 2 kilo yiyeceğim diye kendimi zorlamadım ne zaman canım isterse
yeşil çayını ve suyunu asla aksatma
ben su şişesine çok az elma sirkesi koyarak içtim böyle olunca tam su tadını alamıyorsun ama elma sirkeside yoğun olup mideni kaldırmıyor
yinede kaçamaklarım olddu olmasa daha hızlı ki,lo verirdim
bu yazdıklarıma göre sende kendine bir düzen tuttur muhakkak kilo verirsinopuyorumnanaktan

kızlar listeye eklenmek istiyorsanız lütfen belirtin
kafama göre yapmak istemiyorum çünkü belki eklenmek istemeyenler vardır
akşam görüşürüz öptüm şimdi temizlik zamanı

arkadaşlar merhaba elam diyeti yarışında bende varım inş.ben daha önceki haftalarda denediğimde 2,5 kilovermiştim .ve hala almadım bazı arkadaşlar sağlıksız olduğunu düşünüyor haklı olabilirler.insan kendi bünyesine göre bu diyeti uydurabilirde.ben bebek emzirdiğim için ççorbmıda içtim arada ,azd olsa yeeğimide yedim buna rağmen 2,5 ilo gitti.inş. hedeğim daha fazla kilo verebilmek kızımın doğum günnde incecik bi anne olma istorum nasipse .buradan birbirimize desteklermizi asla ihmal etmeyelim .
şuan ki kilom 72.5 hedef ise 53 inş. bu yarışda olan herkese kolay gelsin inş. yaza incecik girebilirz.

sabah kahvaltısından yarım dilim ekmeğim kalmıştı akşam az yoğurla onu yiyecem,sonrada yürüyüşkaydirigubbakcemile2
bugün düne göre çok rahatım,2 saatde bir elmalarımı yemeye dikkat ediyorum ama hepsini yiyemiyorum,çayımıda suyumuda içtim,yaşasınnn,akşamı atlattıkmı tamam inş,bugün başaracam inş,yeni arkadaşlarda hoş gelmiş,kalabalık olsak daha da güzel olur,akşam görüşmek üzerehihoyyythihoyyyt

iksircim inş. arkası gelir .sakın bozma insana zor gibi gelsede başarabiliyor,bende bugün yürüyüşümü yaptım kızımla inş.güzel sonuçlar alıcaz.önemli olan devamlı olabilmesi
diyetin.
insan azmedince mutlaka sonucunu alır inş.

inş canım,bu sefer bende kararlıyım,bide havalar ısındı güneş,yeşillik insanı dahada tetikliyorbayanssulusmilebayanssulusmile

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…....65------62
Shopaholic………80.2
ıksir……………….91
Gubsem………….72.5

tamam gubsemcim listeye ekledim hoşgeldin

arkadaşlar 1500 sayfanın sadece ilk 30una göz gezdirebildim sexybebek diye biri vardı o anlatmış başlarda da şimdi göremedim,nerde o?merak ettim
bi de ya gerçekten işe yarıyor mu ben çok korkuyorum bişi olursa diye ?

bugün bütün gün eski yeni deneyimlerinizi okudum özellikle 18 kilo veren arkadaş bana acayip gaz verdi zaten yavasdan başlamısdım diyete ama elma diyeti bu kadar etkiliyse hemen başlamalıyım dedim dogumdan sonra kilolar yapısdı üstüme denemedığim ürün kalmadı verdim ama koruyamadım tekrar aldım:1closedeyes:ama şimdi kararlıyım vazgeçmicemm herkeze başarılar diliyorum burda yeniyimm arkadaşlar

cnnm için rahat olsun hiç bir sorun yaşamadımm ben kendi adıma söylüyorum tabi, ortalama 2 ayda 13 kiloya yakın werdim hiç birsorunum yok saglık açısından tabiiki herkesin bünyesi farklı sende bi denersin zaten sorun olursa anlarsın ona göre uygularsın cnm..
sexybebek konu sahibi ama bizde başladıgımızdan beri hiç krşılasmadık sanırım kilocukları werdikten sonraa pek girmiyorr cnm

iyi akşamlar.annemmm seni tebrik ediyorum ,okadar kiloyu nasıl verdin ,kaç ayda,listeye benide ekleyin umarım hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruzzzzzz.............

arkadaslar bu cizelgeyi yaptıktan sonra nereye kopyalıyoruz

cnm kopyala yapıp tepede kullanıcı panelinden profil düzenleye giriyoruz ordanda aşaya indiginde görüceksin çizelge diye yazıyor oraya yapıstırıyoruz çizelge yapıstırma şekli degişmiş cnm tamamını kopyalamıyorsun orrda gösterdigi 1 satırı sadece kolaygelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…