Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

belitimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınn cnmm nasıll gidiyorr? bittimii temizliklerinn.... guclubacismile

yok denizim nerde burada evler yağlı boya canım ve duvarlar silinir
eeeh duvardan belli herşeyi sildiğimi bir düşün bitermi öldüm ben öldüm
bu aradaaaaaa çarşıya gittim ve 40 bedene düştüğümü gördüm valla tartıda pek farketmesede görüntü çok güzelllll

evet arkadaslar bugün alisverise gittik arkadaslarla birlikte ve ben kendime 36 Beden Elbise aldim :)) Uzun zamandir bu bedenden bisey almamistim cok mutluyum o yüzden :)) Yalniz kötü haberim bugün komsum ispanakli gözleme bide kurutlumus biberdolmasi yapmis bizede getirdi dayanamadim bende 1 er tane yedim umarim kötü sonuc vermez ( bide aybasina girdim heralde ondan dayanamadim.ARkadsalar size bi soruu aybasinda kilo olarak fazlami cikiyor kisi?

tabi ki fazla çıkar tatlım,vücutta bi şişme oluyor ama elmanın buna ne gibi bi fayda veya zararı var onu bilemicem aybaşı halndeyken bu diyete başlayanlara sormak lazm ama saen sıkma canını yine de bol su içip hareket yaparsan birazcık,arayı kapatrsn gibime geliyor alkisalkisalkis

okis canimmm öle yapmaya calisiyorum zaten Hepimiz manken gibi olacaz insallahh olumunekankayizsmile

evet canım fazla çıkarsın bence bitene kadar tarılma motivasyonun bozulmasın

arkadaslar bende bşey sorcaktım 1.75 boyunda 73 kiloym 58 olmak istiyorum bi çok diyet denedim ama olmuyor bi türlü şimdi bu diyete baslayacagım ama ben yeşil elma yiyemiyorum cok eksi geliyor ve kan sekerim düşüyor kırmızı yada şu sarı gibi elmalar var onlardan yesem olmaz mı birde aksam yemegi yemiyoruz sanırım saat 8den sonra elma yemegi kesiyoruz ve sade su ve yeşilcay içebiliyoruz sanırım

belitim daha önce kaç beden giyodun?insallah bende o günleri görürüm:Saruboceq:

okis canimmm öle yapmaya calisiyorum zaten Hepimiz manken gibi olacaz insallahh olumunekankayizsmile

aslında ben daha tam başlayamadım bu ara derslerim filan var yetiştiremem saatleri gibime geliyor ama vize haftası yaparım heralde böyle elimde bi poşet elma okula giderm:teytey:

cnm ben kirmizi elmayla yapiorum o sekilde deneyerek basladi ve devam ediyorum ben 4 gün icinde 3 kilo verdim o sekilde bu aralarda kacamaklarla felan yapiorum elmadiyetini ama daha tartilmadim cumartesiyi beklicem bakalim insallah vermis olurum eyvahedigeldismile

cnm insallah baslayabilirsin hep beraber veririz su fazla kilolarimizi :ecrin_bebek:
yeşil elma diye benn çok tereddüt etmiştim canım ama yorumları okudukça gaza geliyorum gerçi sen kırmızı elmayla denemişssin ama olsun yine maşallah yani ne güzel ayrıcxa gelinliğini gördüm canım bu gidişle bel kısmın cuk olcak desene çok güzel duruyo valla fıstııkkk
alkisalkisalkis

cnm benim cok sagolasin evett insallah belim incecik olurda gelinligimde tam istedigim gibi olur Allah herkese gönlüne göre kilo alsin
kaydirigubbakcemile5

cnm benim cok sagolasin evett insallah belim incecik olurda gelinligimde tam istedigim gibi olur Allah herkese gönlüne göre kilo alsin
kaydirigubbakcemile5

ayyy aman amin canım ama sen yne de diyetine dikkat et hiç değilse sabahları kahvaltında et veya yumurta türevi şeyler de olsun ki çok yönlü beslenmiş ol :Saruboceq:

merhaba kızlar ben de başlamak istiyorum bu diyete ..umarım geri almam kilolarımı...

belitim ankara nın neresindesin...ve verdiğin kiloları geri almadın değil mi

kızlar 1 haftadır forumu takip edemiyordum yazdıklarınızı okudum hepiniz harikasınız. ayrıca liste işi harika olmuş. bende diyete ara ara devam ediyorum. başladığımda 53 kiloydum şimdi 51. ama benim problemim basenlerimde onun için sporda yapıyorum ve bu diyeti ara ara yapıyorum ki vücudumda dengesiz incelme olmasın diye. hedefim sadece basen bacak bölgemin incelmesi
belitim beni de listeye eklersen sevinirim opuyorumnanaktan

arkadaslar aksam hiç bişey yemiyoruz sanırım ama bizde aksam yemek yemek mecburidir annem hayatta bırakmaz beni sade elmayla sade salata yesem bi kaşıkta yemek yesem napcagımı bilmiyorum bende böle hızlı kilo mümkünse 1 yada 10 kiloya yakın vermek istiyorum

merhaba kızlar ben de başlamak istiyorum bu diyete ..umarım geri almam kilolarımı...

belitim ankara nın neresindesin...ve verdiğin kiloları geri almadın değil mi

şimdi ankarada annemler var ben antepte öğretmenim canım
kilolara gelince hayır verdiklerimi almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…