boşnakgüzelim heycandan da olabilir normaldir.ben tek öğünle ertesi güne kadar bekledğimi bilirim.heycandan yemek bile aklıma gelmiyordu sen saın vazgeçme elmaları bütün bütün yiyemiyosan dilimle azar azar ye ozaman insana bıkkınlık vermiyor.
bende bugün tam diyete başladım .inş. hafta sonunda kendimi 69.9 görürüm.vallahi özlediim altmışlı kiloları
canım ben kendim için söylim 1 kılo felan bilmyorum ben iki saate bir yiyom hem saatleri düzenlince daha iyi veriyosun 10 12 2 4 6 açlık hissetmemen cok guzel mıdende kuculuyo tabi
merhaba kızlarbende bu kulübe yenıu uye olanlardanımm tesadufen sıteye grmıs bulundum ama harıka bı sıte ulasmak ıstedıgın hersey var ve sadce kadınların bulunması super bısı
çooook teşekkür ederim canımcım güzel cevabın için
a.s.
ama bana bi ayrıntı geçer misin neler yapılmalı neler yapılmamalı mesela günde kaç elma yenmeli yani her şeyi anlatabilir misin :kedi:
meraba kızlar sayımız artıyor herhalde,benim üçüncü günüm çok rahatım,açlık hissetmiyorum.ama mutfaga gitmemeye çalışıyorum canım bişey çeker diye.Dün akşam yürüyüş ve hareketlerimi yaptım çok mutluyum,sadce öğlen elma yerine salata(zorunluluktan) yedim akşamda sabah tan kalan bir dilim ekmeğimle,tavsiyeler üzerine cacık yiyecem,benim için akşamları biraz zor oluyo da ama küçük bir kase,ortalama iki bardak yeşil çayımıda içiyorum,sadece su 1,5 filan oluyo ona dikkat etmem lazım,günde ortalama 4- 5 elma yiyorum,hadi hayırlısı bakalım,cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum çünkü o gün tartılacambayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Arkadaslar yardima ihtiyacim var bikac günden beri aclikhissim yok.1 Kilo elmami yiyemiyorum suyumuda güzel icemiyorum.Gerci DügünAlisverisleri basladi telas var ondan kaynaklaniyor olabilir.Ama aclikhissi olmadigimdan rahatsizlik duyorum cünkü 1 kilo elmalarimi yiyemiyorum bilmiyorumkismile
kızlarrrrrrrrrrr inanamıyorum çok mutluyum.bugün 3.günüm ve 2 kg gitmiş.yemek falan aklma gelmiyor,hepimiz başarıcazzzzzzzzzzhihoyyyt
kızlar kilo bildirimlerimizi hangi gün yapacaktık??
süpersinn cnmm bu sekilde yaparsann hafta sonunaa 5 kiloo wermeyii garantilersinn bendenn söylemesii cnmm süperr gidiyorsunn...
arkadaşlar tatlı krizi geldiğinde napıyosunuz benim dün kolay geçdi ama bugün dayanamadım bir parça yaz helvası yedimama suçluluk duygusu oluyo sonrada birde ben kahveden vazgeçemiyorumm napıcamm
iyi akşamlar.annemmm seni tebrik ediyorum ,okadar kiloyu nasıl verdin ,kaç ayda,listeye benide ekleyin umarım hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruzzzzzz.............
günaydın kızlar ..kaçamksız devam ediyorummhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?