Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

KIZLAR BEN DE HİÇ AÇLIK HİSSETMİYORUM..ÇOK MUTLUYUM ..ama bende elmalarımı yeteri kadar tüketemiyorum ve yeşilçay içmiyorum(biraz yüklenmem gerek..

sagolasin cnmm zorlucam kendimi artik napcez :))ohaoldumsmile

canım ben kendim için söylim 1 kılo felan bilmyorum ben iki saate bir yiyom hem saatleri düzenlince daha iyi veriyosun 10 12 2 4 6 açlık hissetmemen cok guzel mıdende kuculuyo tabi

cnm bende öle yapiordum 5 elmayi tamamlamaya calisiyordum iste ama buaralar hep carsidayiz disardayizz o yüzdende yiyemiyorum insallah dogru düzgün yemeye baslayabilirim yine ohaoldumsmile

meraba kızlar sayımız artıyor herhalde,benim üçüncü günüm çok rahatım,açlık hissetmiyorum.ama mutfaga gitmemeye çalışıyorum canım bişey çeker diye.Dün akşam yürüyüş ve hareketlerimi yaptım çok mutluyum,sadce öğlen elma yerine salata(zorunluluktan) yedim akşamda sabah tan kalan bir dilim ekmeğimle,tavsiyeler üzerine cacık yiyecem,benim için akşamları biraz zor oluyo da ama küçük bir kase,ortalama iki bardak yeşil çayımıda içiyorum,sadece su 1,5 filan oluyo ona dikkat etmem lazım,günde ortalama 4- 5 elma yiyorum,hadi hayırlısı bakalım,cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum çünkü o gün tartılacambayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

çooook teşekkür ederim canımcım güzel cevabın için
a.s.
ama bana bi ayrıntı geçer misin neler yapılmalı neler yapılmamalı mesela günde kaç elma yenmeli yani her şeyi anlatabilir misin :kedi:

tabiikiii cnmm büyük bir zewklee...
sabah kahwaltımı 10-11 arası yapıyorum çünkü oglum gece uyumuyor pek o yüzden geç kalkıyorum birazz ondan sonra saat 6 ya kadar en fazla 3 tane elma yiyebiliyorum cnm daha fazla yiyemiyorum saat 6-7 arasıda ewde sebze yemegi yapmışsam 1 tabak yiyorum ekmeksiz eger sebze yemegim yoksa 1 kase yogurtla etimek 2 tane yiyorum cnm bütün gün aynı sekilde oluyor cnm hareket yapamıyorum hiç fırsatım kalmıyorr... :içelim:

süpersinn cnmm bu sekilde yaparsann hafta sonunaa 5 kiloo wermeyii garantilersinn bendenn söylemesii cnmm süperr gidiyorsunn...

Selam kızlar. benimde boyum 170 kilom 61 mafoldumben

evlenirken 51dim kabul çok zayıftım ama 61de çok şöyle 56-57 olayım diyorum :çok üzgünüm: yani bi 4-5 kilo vermem lazım .
fakat çalışıyorum masa başı mali müşavirim haliyle hesap kitabı bol bir iş bu elma diyeti acaba dikkat dağınıklığı yapar mı.. bol su ve yeşil çay içerim zaten şeker tüketimim sadece tatlılarla oluyor :roflol: ayy verebilir miyim geri almadan

cnmmm ne güzell tatlıı telass bunlarr insanın içi bir baskaa oluyorr wallaa allah mesut etsinn inş... opuyorumnanaktan sen yinede aralara sıkıştır cnm suyunu ihmal etmee sakın elma sayısınıda 5 e çıkardınmıı süperr incecikk gelinn olucaksınn ne güsell...

kızlarrrrrrrrrrr inanamıyorum çok mutluyum.bugün 3.günüm ve 2 kg gitmiş.yemek falan aklma gelmiyor,hepimiz başarıcazzzzzzzzzzhihoyyyt

süpersinn cnmm bu sekilde yaparsann hafta sonunaa 5 kiloo wermeyii garantilersinn bendenn söylemesii cnmm süperr gidiyorsunn...

inş annemmm çok teşekkür ederim bende daha azimliyim şimdi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar tatlı krizi geldiğinde napıyosunuz benim dün kolay geçdi ama bugün dayanamadım bir parça yaz helvası yedimama suçluluk duygusu oluyo sonrada birde ben kahveden vazgeçemiyorumm napıcamm

arkadaşlar tatlı krizi geldiğinde napıyosunuz benim dün kolay geçdi ama bugün dayanamadım bir parça yaz helvası yedimama suçluluk duygusu oluyo sonrada birde ben kahveden vazgeçemiyorumm napıcamm

canım bence bi parçadan bişey çıkmaz,okadar da kendini zorlama,gün geçtkçe insan alışıyo,mesela ben ilk gün akşamı çatlayınca kadar yemiştim,sonra seninki gibi suçluluk duygusu tabi,şimdi çok rahatım mesala,bide insan yemeyince daha da hırslanıyo,açıcık tadına bakmak yetiyo mesela bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…