yaptıklarımıda yazayım,
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltıda istediğimi yedim-reçel hariç-
her 2 saatte bir elma. yeşil yoktu kırmızı elma yedim.
su içemiyorum zorla 1 litre anca içtim.
2 bardak yeşil çay
günde 2 ceviz ve 2 adet kuru incir yiyiom.hem tatlı ihtiyacı için hemde kan şekerim düşmesin diye.incirin çok faydasını gördüm.ilk defa bir adet dönemimde tatlı yemedim incir kesti beni.ayrıca kabızlık sorunum bitti.elmadan mı incirdenmi bilmem 3 günde bir tuvalete giden ben ,günlük gidiyorum artık.sizi şevklendirdim inşallah.herkeze başarılar dilerim
kızlar moralim bozuk dün dayanamayıp küçük bir kasede köfteli patates yemeği yedim 3 dilim kepek ekmeğiyle,ama bügün kaldığım yerden devam vazgeçmek yoksenağlama
bu arada ben 87 g dum 1000 kal. diyetle 85 indim 10 bgünde şimdi de elma diyetiyle 83 kg oldum...
belitim teşekkür ederim...
hedefim 70 kg olmak ondan sonrada 65 kg inmek istiyorum.başarırım dimiiiiiiiiiii
selam kızlar,ben bugün tardıda 89.2 yi gördüm çok şükür ve bügün adam akıllı 4.günüm,ilk gün akşamı baya kaçırmıştım o yüzden o günü saymıyorum ,şimdilik iyi gidiyor,yanlız son günlerde yürüyemedim onuda hafta sonu kapatacam inş,herkese kolay gelsin
olsun cnmm buda ödülümüz olsunn takma kafana arda sırada olurr öyle kaçamaklar....kendime çok kızıyorummmmmklava: klava: klava:
kızlar sizce nisan sonu 68 olabilirmiyim
peki bu kilolar ne kadar sürede verildi..
slm arkadaşlar ben yine aranıza katıldım ve bidaha söz asla biyere gitmicem çünkü çok acıl 10kilo vermm lazım 1ay sonra nişanım var 5aysonrada düğünüm varr ve hemen bu agırlıktan kurtulmm lazım neolur kızlarr birbirimize destek çıkalım gerçekten birilerii destegine ihtiyacım vaarrr
tabiki ne demek bizlerde hergün burdayız
merak etme 10 kiloda ne varki çok rahat verirsin
bende vermek istiyorum ama nedense sağlıksızmış gibi hissediyorum yaaa
cnnm için rahat olsun hiç bir sorun yaşamadımm ben kendi adıma söylüyorum tabi, ortalama 2 ayda 13 kiloya yakın werdim hiç birsorunum yok saglık açısından tabiiki herkesin bünyesi farklı sende bi denersin zaten sorun olursa anlarsın ona göre uygularsın cnm..
sexybebek konu sahibi ama bizde başladıgımızdan beri hiç krşılasmadık sanırım kilocukları werdikten sonraa pek girmiyorr canım sen ne yaptında 2ayda 13 kilo verdin emin ol taktir etdim bende öyle diyecegim günleri görcekmiyim acaba yaaaa tebrik ederim senn adına çok mutlu oldum opuyorumnanaktan:lepi:
klava:sırnaşık şey vala sana bakınca kendimi görüyorum resmen bende öleydm dayanamıodum ama sonradan aklıma dank etti burdan bi arkadas sölemşti hep öle yaptm canım bişey mi cekti onu mutlaka gündüz yedm öğlen 3 e kadar canm ne cekıosa yedm tabi az miktarlarda böylece akşam yicek bişi kalmadı sırnaşık şey önemli olan akşam 6 dan sora bişi yememek zaten bütün diyetlern ana maddesi bu. basarabilirsin eminimmmm olumunekankayizsmile
yoyommm nerdesin canım sennn biara ortadan kaybolduk ikimizde ben geldim artık valla kiloları vermedende gidesim yok opuyorumnanaktan sen ne yaptınn yine kaçamaklar kraliçesimisin opuyorumnanaktan özlediğm canımm yaa
slm elma güzelleriizemuszemus bende eski elmacılardanm bayanssulusmile bizden pek kimse kalmamıs yaa ben ilk 1 hafta tam uyarak yaptm 3kilo verdm kaçamaksz ama :) üstelk hiçbi diyetle hiçbi şeklde kilo veremıodum soraki haftalarda veremedm malesef zaten tam uyarakta yapmadm o 3 kilo verdgm hafta akşamları 1 tabak corbamıda içiodum 2 ay fln oldu ben yapalı yarm kiloyu geri aldm sadece kalıcı oldu yanibugun yeniden basladm hadi hayrlısı bakalm bu sefer nasıl gidicek... hepinize kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?