Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

herkeze merabalar arkadaşlar bende bugün itibariyle bu diyete başladım yaklaşık 2 ayda 11 kilo verdim şuanda 75 kiloyum 86 kilo olmuştum vede boyumda çok kısa 160 yaşım 26 2 çocuk annesiyim canım sen kaç kilodan kaçaindin çok güzel 3 günde 2 kilo vermen haftaya dügünümüz var ve benim acil gi 4 kilo falan vermem lazım 71 olsam razıyım gene inşallah bu diyetle verebilirim

şimdi size bugün neler yedim yazmak istiyorum

sabah 9 da kahvaltımı ettim 1 dilim lepek ekmegi yarım salatalık yarım domates 1 dilim salam 2 çatal peynir 1 haşlanmış yumurta saat 12 gibi yarım kırmızı elma 2 buçuktada 1 elma yedim birazdan yeşil çayımıda içicem ve suyu çok içmeye bakıyorum inşallah yarın sabah tartıda 74 ü görürüm kızlar canım sen sporda yapıyomusun ben bundan önce isveç diyetini uyguladım ve 3 kilo verebildim kilo vermem durdu 75 takıldım kaldım verirmiyim acaba stres yapmak istemiyorum uf uf uf

tabiikii basarırsın cnm bende ilk hedefimi 70 demiştim ama 74 e inince şimdiki hedefimi 65 yaptım merak etme cnm hepimiz basaarıcazz... :lepi:

süpersinnn canım durmakk yokk tam gaz dewamm

slm arkadaşlar ben yine aranıza katıldım ve bidaha söz asla biyere gitmicem çünkü çok acıl 10kilo vermm lazım 1ay sonra nişanım var 5aysonrada düğünüm varr ve hemen bu agırlıktan kurtulmm lazım neolur kızlarr birbirimize destek çıkalım gerçekten birilerii destegine ihtiyacım vaarrr

daha öncede burdan arkadaşlarla diyet yapmıştım 4kilo falan vermiştim sonra tekrar aranıza katıldım ama söz alişverişi falan derken nete giremeye fırsatım olmadı bundan sonra hergün aranızdayımm inşallah...

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…....65------62
Shopaholic………80.2
İksir……………….91
Gubsem………….72.5
Sessiz86…………53------51
Bosphorusgirl…....68
Erwalina……….....83

erwalina ekledim tatlım

4/4/2010 PAZAR

Annemm………..87-------74.8
Shopaholic………80.2
İksir……………….91
Gubsem………….72.5
Sessiz86…………53------51
Bosphorusgirl…....68
Erwalina……….....83
Ecetin…………….59.5

tamam canım senide ekledim

tabiki ne demek bizlerde hergün burdayız
merak etme 10 kiloda ne varki çok rahat verirsin

tabiki ne demek bizlerde hergün burdayız
merak etme 10 kiloda ne varki çok rahat verirsin

canım ozamn benide listene ilave te olurmu hergün aranızdayım çünkü. boyum 1,63 kilom 68 canım inşalla veririm çok istiyorum kurtulmayı su kilolardan balık etli gelin olmak istemiyorumm. mafoldumben

hatda 10 kilo bile değil yani 13 kilo olmuş az önce tartıldım bugünden itibaren başladım artık 55 kilo olmak istiyorum inşallh gider kilolar...

bende vermek istiyorum ama nedense sağlıksızmış gibi hissediyorum yaaa

canım başlarda banada öyle gelmişti ama ben bugün katılmadım kasımda falandı sanırım elma diyetine arkadaşlarla destek alarak 1,5 ayda 4kilo vermiştim üstelik herşeyide azaz yedim abartmadan bazen kaçamaklarda yaptım ama önemli olan saatlerini dengelemek 7den sonra hiçbişrey yemedim sporda yapmadım sadece sabah uyannca elmasirkeli ve ballı ılık su içtim ve gece yatarkende içtim 1,5 bu şekilde dvm etdim elmayıda aralarda yedim elmada günde 4tane falan oluyordu metabolizma sürekli çalişsın diye günde2fincan falanda yeşil çay içtim ve zaten elma beni susatır nedense 3litre falan su içiydum çok sıkı elma diyeti yapamamıştım yani ama ii kilo vermiştim bana göre ii bi kilo herkez şok oluyordu görünce 2beden inceldim çünkü ozamn bi hedefim yoktu enazından acil değildi şimdi ise 5ay sonra düğünüm var 4ay içinde 13 kilo vermm lazım daha sıkı yapıcam yani. sen saglıksız olarak düşünme canım çünkü norma zamnda sanki çokmu saglıklı seyler yiyoruz ki midemize doldurana kadar yiyoruz sonra kilo aldık diyoruz.kendine göre bu şekilde ayarla derim. yinede sen bilirsin tabii ben bugün tekrar başladım allh utandırmasın artık...:kedi:

yoyocum eski elmacılar toplanmaya başladı desene bende bundan sonra burdayım artık opuyorumnanaktan

4/4/2010 PAZAR

Annemm………..87-------74.8
Shopaholic………80.2
İksir……………….91
Gubsem………….72.5
Sessiz86…………53------51
Bosphorusgirl…....68
Erwalina……….....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68

tamam canım ekledim

özellikle pazar günü listeye eklenen arkadaşlar
yarın büyük gün unutmadık deyilmi:sm_cool::hooray:
yarın öğlene kadar kiloları girelim bende yeni listeyi bir hamlede yazayım tamammı canlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…