Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…....65------62
Shopaholic………80.2
ıksir……………….91
Gubsem………….72.5
Sessiz86…………53------51

tamam sessiz listeye eklendin canım isteyen varsa kilosunu yazsın listeye girmek istediğini belirtsin arkadaşlar cumartesi kilo tespit günü
öğlene kadar kilolarınızı yazarsanız iyi olur birden değiştiririm

arkadaşlar hepimizn motivasyonu gayet iyi
inş.bozmayız.yalnız ben kızımı emzirdiğimiçinçok acıkıyorum arada kaçırıyorum karnım çok acıkdığı için.açlığımı bastırmak için bi tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim kızlar

canım emziren kadın zaten yemeyi abartmazsa kilo verir
yine de diyet yapmak istiyorsan vitaminli ama az şey ye aralarda da elma ye
derim

Arkadaşlar bu topiği yeni buldum.
Yaklaşık ilk 100 sayfasını okudum ve gözlerime inanamadım.
konuyu açan Sexybebek'e ne yapıyor şu an hala yazıyor mu buraya
bilen var mı son kilosunu ve son durumunu.
Biz yeni katılanlar için bir update yapan olursa çok memnun olurum.
Ondan sonraki sayfalarda kimeler ne kadar kilo verdi bilemiyorum
keşke zamanım olsa da hepsini okuyabilsem. Ama bin küsür sayfa oku oku bitmez ki. :)

Neyse ben de aranıza katılmak istiyorum.
Şu anki kilom 68. Hedefim ise 60 kiloya inmek.
36 yaşındayım ve boyum da 1,63cm.
60 kiloya insem kendimi 25 yaşında gibi hissedicem
biliyorum. Yani tam sekiz kilo vermem lazım.
Yarın itibarı ile başlayacağım.
Belitim lütfen beni de listeye ekler misin?
Teşekkür ederim.

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…....65------62
Shopaholic………80.2
ıksir……………….91
Gubsem………….72.5
Sessiz86…………53------51
Bosphorusgirl…….68

tamam canım ekledim

belitimciim canım benim çok denedim ama kilolar bende yapıştı.hatta fdaha hafif diyetler denedim ama yok yok kilolar gitmiyor. ebirazda yemeği seviyoruz tabi

özellikle akşam irademe sahip olamıyorum.ama inş. onuda başaracağım.ilk elma diyetini yaptığımfda sebze yemeğimide yedim,çorbamıda içtim yinede 2,5 kilo verd,m.bu da beni çok heveslendirdi.
inş. bu hafta sonu 69 u görebiliirm.

desteklerinden dolayı sağol belitimcim inş. buraya 50 kilo olduğumuz zamanlarıda yazarız.

canım kilonu belirtki ekliyeyim
bu arada hoşgeldinopuyorumnanaktan

kızlar moralim bozuk dün dayanamayıp küçük bir kasede köfteli patates yemeği yedim 3 dilim kepek ekmeğiyle,ama bügün kaldığım yerden devam vazgeçmek yoksenağlama
bu arada ben 87 g dum 1000 kal. diyetle 85 indim 10 bgünde şimdi de elma diyetiyle 83 kg oldum...

belitim teşekkür ederim...
hedefim 70 kg olmak ondan sonrada 65 kg inmek istiyorum.başarırım dimiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ervalinacım kendine bu kadar kızma canım arada hepimiz kaçırıyoruz.önemli olan tekrar etmemen.
inş ideal kiloana ulaşabilirsn.eğer yapabiliyosan günde 1 saatte yürüyüş ekle derim listene .faydası çok oluyor canım .

selam kızlar,ben bugün tardıda 89.2 yi gördüm çok şükür ve bügün adam akıllı 4.günüm,ilk gün akşamı baya kaçırmıştım o yüzden o günü saymıyorum ,şimdilik iyi gidiyor,yanlız son günlerde yürüyemedim onuda hafta sonu kapatacam inş,herkese kolay gelsin

merhaba elma diyetinde 3 günüm ve 2 kilo vermişim.çok mutluyum.bende arada kaçırdım.tamamen uyguladım diyemem.buna rağmen yinede verdim.bence ilk başlarda uyum sağlayana kadar arada kaçamak yapılabilir.çünkü ben ilk gün açlıktan perişan oldum.elma doyurucu değil çok acıktırıyor.

yaptıklarımıda yazayım,
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltıda istediğimi yedim-reçel hariç-
her 2 saatte bir elma. yeşil yoktu kırmızı elma yedim.
su içemiyorum zorla 1 litre anca içtim.
2 bardak yeşil çay
günde 2 ceviz ve 2 adet kuru incir yiyiom.hem tatlı ihtiyacı için hemde kan şekerim düşmesin diye.incirin çok faydasını gördüm.ilk defa bir adet dönemimde tatlı yemedim incir kesti beni.ayrıca kabızlık sorunum bitti.elmadan mı incirdenmi bilmem 3 günde bir tuvalete giden ben ,günlük gidiyorum artık.sizi şevklendirdim inşallah.herkeze başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…