canım ben 29 yaşında, 170 boyunda,80 kiloydum.tabi elma diyetiyle 2 kilo verince 78 oldum.58-60 kilo olmak istiyorum.spor olarak günlük 1 saat yürüyorum.birbirimize destek olalım.canını sıkma verirsin.ben diyetisyenede gittim.ayda anca 2kilo verebildim.bıraktım geri aldım.bu elma diyetini bırakma 1 ay devam et.bir arkadaşım 2 ayda 18 kilo verdi.iilk başlarda zorlanırsın ama değiyor inan.haftaya cuma günü ikimizde tartılalım.sen 70-71,bende 74-75 olacağız inşallah.sen belkii çoçuklardan dolayı dışarda spor yapamayabilirsin ama evde sabahları ebru şallıyla plates yapabilirsin.müzik aç evde oyna dur.arada yapıyom ben.hadi selametleherkeze merabalar arkadaşlar bende bugün itibariyle bu diyete başladım yaklaşık 2 ayda 11 kilo verdim şuanda 75 kiloyum 86 kilo olmuştum vede boyumda çok kısa 160 yaşım 26 2 çocuk annesiyim canım sen kaç kilodan kaçaindin çok güzel 3 günde 2 kilo vermen haftaya dügünümüz var ve benim acil gi 4 kilo falan vermem lazım 71 olsam razıyım gene inşallah bu diyetle verebilirim
şimdi size bugün neler yedim yazmak istiyorum
sabah 9 da kahvaltımı ettim 1 dilim lepek ekmegi yarım salatalık yarım domates 1 dilim salam 2 çatal peynir 1 haşlanmış yumurta saat 12 gibi yarım kırmızı elma 2 buçuktada 1 elma yedim birazdan yeşil çayımıda içicem ve suyu çok içmeye bakıyorum inşallah yarın sabah tartıda 74 ü görürüm kızlar canım sen sporda yapıyomusun ben bundan önce isveç diyetini uyguladım ve 3 kilo verebildim kilo vermem durdu 75 takıldım kaldım verirmiyim acaba stres yapmak istemiyorum uf uf uf
Belitim��..79-------69.3
Annemm��.87-------74.8
Aaayyy�.........78.8----76.8
Bosnakgüzeli�...65------62
Shopaholic��0.2
ıksir���.91
Gubsem��.72.5
Sessiz86��53------51
Bosphorusgirl�...68
Erwalina��....83
Ecetin���59.5
Gul 1984��68
tamam canım ekledim
özellikle pazar günü listeye eklenen arkadaşlar
yarın büyük gün unutmadık deyilmi
yarın öğlene kadar kiloları girelim bende yeni listeyi bir hamlede yazayım tamammı canlar
annem sen kaç kilo ya indin canım
slmm kızlarr nasılsınızz bugün bozmdımm diyetimii çarsamba we perşembe mangal yakmıştık we kendimi tutamayıp yemiştim ama bugünn tam gaz dewamm
afiyet olsun denizim yarında benim serbest günüm
gelsin antep köftesi
belitimm nasılsın cnmm
ohhh ohhh cnmm afiyetolsunn ister öyle arada sırada demii amaa
zemuszemus zemuszemus
valla öyle sabah tartılıcam sonra yiyecem sırnaşık şey
cnm bende 74 e inmiştim ama şimdi 74.5 çıktım sabah sanırım 2 gündür yemenin sonucuu ama 16 nisana kadar cnm hiç bırakmıycam ogün ewlilik yıldönümümüz dışarı çıkıcaz eşimlee 2 kilo daha wersem o güne kadarr süperr olucak cnmm inş weririmmm eyvahedigeldismile
canım ben 29 yaşında, 170 boyunda,80 kiloydum.tabi elma diyetiyle 2 kilo verince 78 oldum.58-60 kilo olmak istiyorum.spor olarak günlük 1 saat yürüyorum.birbirimize destek olalım.canını sıkma verirsin.ben diyetisyenede gittim.ayda anca 2kilo verebildim.bıraktım geri aldım.bu elma diyetini bırakma 1 ay devam et.bir arkadaşım 2 ayda 18 kilo verdi.iilk başlarda zorlanırsın ama değiyor inan.haftaya cuma günü ikimizde tartılalım.sen 70-71,bende 74-75 olacağız inşallah.sen belkii çoçuklardan dolayı dışarda spor yapamayabilirsin ama evde sabahları ebru şallıyla plates yapabilirsin.müzik aç evde oyna dur.arada yapıyom ben.hadi selametle
merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum ve baya zamandir bu topigi takip ediyorum ve bugun basladim bu diyete.baslangic kilom 77.5 ve suana kadar gayet iyiyim.dogum yapali 10ay oldum ve hala emziriyorum tek korkum emzirme doneminde bebekle ilgili sorun yasama ihtimalim.onun haricinde bugun cok kotu sayilmam 1lt suyumla 2 elma 1 yesilcayim kaldi.ben 11bucukta yaptim kahvaltimi ve bitisi 10da yapmayi dusunuyorum gec yatiyorum zaten 2 gibi falan yine ayni hesaba geliyor diye dusundum.sizce uygunmu?bu diyetten son zamanda yapanlarda sexybebek gibi sonuc aldimi??? acil cevap yazarsaniz beni mutlu edersiniz .opuyorumnanaktan
ay bak görüyo musun şimdi iyice gaza geldim ımmm tamam o zaman yarın başlıyorum inşallah elam yemeyi de bırakıyoruz belli bi saatten snra dimiiiiigamyoncuiremsucanım başlarda banada öyle gelmişti ama ben bugün katılmadım kasımda falandı sanırım elma diyetine arkadaşlarla destek alarak 1,5 ayda 4kilo vermiştim üstelik herşeyide azaz yedim abartmadan bazen kaçamaklarda yaptım ama önemli olan saatlerini dengelemek 7den sonra hiçbişrey yemedim sporda yapmadım sadece sabah uyannca elmasirkeli ve ballı ılık su içtim ve gece yatarkende içtim 1,5 bu şekilde dvm etdim elmayıda aralarda yedim elmada günde 4tane falan oluyordu metabolizma sürekli çalişsın diye günde2fincan falanda yeşil çay içtim ve zaten elma beni susatır nedense 3litre falan su içiydum çok sıkı elma diyeti yapamamıştım yani ama ii kilo vermiştim bana göre ii bi kilo herkez şok oluyordu görünce 2beden inceldim çünkü ozamn bi hedefim yoktu enazından acil değildi şimdi ise 5ay sonra düğünüm var 4ay içinde 13 kilo vermm lazım daha sıkı yapıcam yani. sen saglıksız olarak düşünme canım çünkü norma zamnda sanki çokmu saglıklı seyler yiyoruz ki midemize doldurana kadar yiyoruz sonra kilo aldık diyoruz.kendine göre bu şekilde ayarla derim. yinede sen bilirsin tabii ben bugün tekrar başladım allh utandırmasın artık...:kedi:
cok tesekkur ederim kardesim sagolasin..ya cok iyi gitmistim saat 9a kadar ama esim beni bastan cikardi pizza soyledi ve beni kandirdi bende nefsime yenik dustum...bunu itiraf ettim ki birdaha bu hatayi yapmayim diye.yarin yine basliyorum ve 1hafta boyunca sabrediyorum arkadaslar.1 kilo vermistim bile sabahtan 77.5 tim pizzayi yemeden hemen once 76.5 olmustum.galiba evet gercekten veriliyormus dedim diye rahatliktan yedim ve gercekten hirslanmadigimi anladim.ama artik bitti cumartesi gunudur baslangic gunum...AnneMmm bana destek ol lutfeennnn opuyorumnanaktanhoşgeldinnn cnmmm aramızaa a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?