Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben 29 yaşında, 170 boyunda,80 kiloydum.tabi elma diyetiyle 2 kilo verince 78 oldum.58-60 kilo olmak istiyorum.spor olarak günlük 1 saat yürüyorum.birbirimize destek olalım.canını sıkma verirsin.ben diyetisyenede gittim.ayda anca 2kilo verebildim.bıraktım geri aldım.bu elma diyetini bırakma 1 ay devam et.bir arkadaşım 2 ayda 18 kilo verdi.iilk başlarda zorlanırsın ama değiyor inan.haftaya cuma günü ikimizde tartılalım.sen 70-71,bende 74-75 olacağız inşallah.sen belkii çoçuklardan dolayı dışarda spor yapamayabilirsin ama evde sabahları ebru şallıyla plates yapabilirsin.müzik aç evde oyna dur.arada yapıyom ben.hadi selametle

belitim benide listene al ne olur.şu an 78 kiloyum ve 58 kilo olmak istiyorum.bugün 3.günüm.

slmm kızlarr nasılsınızz bugün bozmdımm diyetimii çarsamba we perşembe mangal yakmıştık we kendimi tutamayıp yemiştim ama bugünn tam gaz dewamm

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69.3
Annemm………..87-------74.8
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…....65------62
Shopaholic………80.2
ıksir……………….91
Gubsem………….72.5
Sessiz86…………53------51
Bosphorusgirl…....68
Erwalina……….....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68
Gambino…………78

tamamdır tatlım

valla öyle sabah tartılıcam sonra yiyecem sırnaşık şey

cnm bende 74 e inmiştim ama şimdi 74.5 çıktım sabah sanırım 2 gündür yemenin sonucuu ama 16 nisana kadar cnm hiç bırakmıycam ogün ewlilik yıldönümümüz dışarı çıkıcaz eşimlee 2 kilo daha wersem o güne kadarr süperr olucak cnmm inş weririmmm eyvahedigeldismile

bence verirsin tatlım

aynen canım bende çocuklardan dışarı çıkamıyorum ama ip atlıyorum günde 400 falan oklava hareketi yapıyorum dansda edicem haftaya cumaya kadar canım inşallah dedigin gibi olur 70 71 olsam canım yetecek bana inşallah inşallah ben bugün kaçamak pek fazla yapmadım akşam köfte kızarttım az yagda ama yarım anca yedim kaçamak sayılmaz heralde bide bişey var akşama kadar wc den çıkamadım sürekli wc deydim yarın sabah inşallah 74 olurum inşallah destegin için çok sagol

merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum ve baya zamandir bu topigi takip ediyorum ve bugun basladim bu diyete.baslangic kilom 77.5 ve suana kadar gayet iyiyim.dogum yapali 10ay oldum ve hala emziriyorum tek korkum emzirme doneminde bebekle ilgili sorun yasama ihtimalim.onun haricinde bugun cok kotu sayilmam 1lt suyumla 2 elma 1 yesilcayim kaldi.ben 11bucukta yaptim kahvaltimi ve bitisi 10da yapmayi dusunuyorum gec yatiyorum zaten 2 gibi falan yine ayni hesaba geliyor diye dusundum.sizce uygunmu?bu diyetten son zamanda yapanlarda sexybebek gibi sonuc aldimi??? acil cevap yazarsaniz beni mutlu edersiniz .opuyorumnanaktan

hoşgeldinnn cnmmm aramızaa a.s. a.s. a.s.

ay bak görüyo musun şimdi iyice gaza geldim ımmm tamam o zaman yarın başlıyorum inşallah elam yemeyi de bırakıyoruz belli bi saatten snra dimiiiiigamyoncuiremsu

hoşgeldinnn cnmmm aramızaa a.s. a.s. a.s.
cok tesekkur ederim kardesim sagolasin..ya cok iyi gitmistim saat 9a kadar ama esim beni bastan cikardi pizza soyledi ve beni kandirdi bende nefsime yenik dustum...bunu itiraf ettim ki birdaha bu hatayi yapmayim diye.yarin yine basliyorum ve 1hafta boyunca sabrediyorum arkadaslar.1 kilo vermistim bile sabahtan 77.5 tim pizzayi yemeden hemen once 76.5 olmustum.galiba evet gercekten veriliyormus dedim diye rahatliktan yedim ve gercekten hirslanmadigimi anladim.ama artik bitti cumartesi gunudur baslangic gunum...AnneMmm bana destek ol lutfeennnn opuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba ben ne zamandır yapacam diyorum mesaj yaziyorum bi türlü başlayamıyorum temmuzda düğünüm var 73 kiloyum ve 60 olmam lazım bende yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…