Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Slm arkadaşım elma diyeti ile iyi derecede kilo verdinmi biz 2 arkadaş başlamak istiyoruz ne cvp verin ????

Hoşbulduk nerede bu mucize yi başlatan arkadaş?

walla tam bilmemekle birlikte arkasdalardn duydugum kadaryla mucizeyi baslatp o mucizeyi yasayamayan bi arkadasmıs boshayallersmile resimlerini koymustu buraya zayfladktan sonra böleyim fln die onlar yalanmıs zayfladgıda yalanmıs ben söleyenlern yalancısym ama nasıl anlamslar fln onu bilmiorum zaten bi süre sonra msjları fln silindi ne oldugu yazmıyo o sayfalar yok..... işte böle

bu arada bu diyetle iyi derece kilo verebilen bi çok arkadas var zaten dayanabilirsen sende verirsin zaten sunları yapıpta kilo veremeyen bi insan olamaz resmen aç yasıoruz.. ben 2 3 ay önce sadece 1 hafta yaptım 3 kilo verdm smdi 1 ay yapmayı planlıorum :Saruboceq:

Hoşbulduk nerede bu mucize yi başlatan arkadaş?

canım o yalancı çıkmış herhalde öle dediler,bende duyunca çok üzüldüm,biraz hevesim kırılmıştı ama gerçekten verenler var benimde 3 kilo oldu bi haftada,burası çok güzel:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

haydaaaa bu yazılanlar da NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! sayfaların tamamını okuyamadım tabi 1000lerde olunca da ftoğrafını aramıştım o sexynin o da kaldırılmış. fotoşoplamış da mı koymuş fotolarını yoksa hahahaha =)) zaten okuduklarımı fazla atmasyon bulmuştum. öyle aç kalırcasına deil de biraz protein,vs ekleyerek ve bol elma yiyerek yapmayı düşünüyordum. elma bağırsakları falan güzel çalıştıror en azından bağırsaklarda birikmişleri atarak detoks sağlar. ama tabi tek besinle beslenmek vücuda zarar veren ve vücudun metabolizmasını bozan bi uygulama bunu artık hepimiz biliyoruzdur. sadece aburcuburların ve gözdönmelerinin yerine elma koysak kilo veririz heralde. tabia rtık ben "kişisel atalet"imi yendim ve biraz önce 1 saaatlik aerobikimi yaptım =) hareketsiz hiçbir şey işe yaramıyor kslarrr

Yo resmi var 89 sayfalarda sanırım

Yarın elma yeşilçay ile burada olacağım bakalım bizde 10 günlük bir dönem uygulayacağız 2 arakadaş bakalım kaç kilo gidecek :)

diyete başlamak isteyen arkadaşlara

arkadaşlar hareketsiz olmuyor hangi diyeti yaparsak ypalım ben geçen hafta perşembe başladım cumarteesi tartıldım 700 gr yakınn gitmiş .bence gayet iyi
azmedin inş.olur.zaten hiçbir diyet mucize değil
ama aylarca 75 den aşağı inememiş biri olan ben ilkkez 5 günlük bu fdiyetle 2,5 kilo verdim ve arada fazla olmamak kaydı ile yemek bile yedim ama buna rağmen verdim.
benim için çok iyi bi deneme idi.
şimdi arkadşşlarla bu hafta daha dikkat ederk daha iyi kilo vermeye çalışcaz iinş.
ama şu bi gerçek ki elma diyeti dikkat ederseniz gerçektn işe yarıyor.

ve bence takılmayn birileri doğrumu söylüyor yalanmı söylüyor diye

deneyin ve görün bende ilk denemde pek ümitli değildim .ama 5 günğn sonunda 2,5 gitti.
bizler birbşrmizi teşvik edelim morel verelim ,gerisi boş .
inş.cumartesi tartıldığımda 60lı kiloları gördüğümde bütün dünya benimolcak

canım arkadaşlarım morelimizi bozmadan sevkimizi kırmadan devam edelim inş. hepimiz incecik olcaz

sevdacım nerde 60 kilo ,ben altmışlı killardan bahsediyorum benşmde buhafta sonu hedefim 65 bakalım .65 olmadıda 67 oldum diyelim ah inş. olsunda:)

kızlaar ben bişey sormak istiyorum...
gercekten 1.gün 1 kilo, 2.gün 1,5 kilo, 3.gün 2 kilo.... bu sekilde böyle kilolarına dikkat ederek mi yiyyorsunuz elmaları, yoksa 2 saatte 1 elma olarak mı?? CADIARZU
ben en cok 5 elma yiyebildim,2 kilo elma nerdeyse 8 tane ediyooor :bbo:
benim bugün 3.günüm...tartılmıyorum ama bakalım umarım hepimiz iyi sonuclar alırız! kaydirigubbakcemile2

canım bende 4 yada 5 yiyorum hiç yazılan kadar yemedim dahakaydirigubbakcemile2

yok vallah canim bende senin gibi anca 4 veya 5 tane yiyebiliyorum.. hani istesemde ne midemde yer :bbo: kaliyor ne saat olarak uyu$uyor :)fisfisfis

bi saat sonra son elmami yiyecegimmm ve insallah kacamaksiz atlatacagim ilk günümü :)sositososito
hadi insallah 2 veya 3 kilo giderde ayyyy hedefime yavas yavaaaas yakla$irimalkisalkisalkis.. tabii sizlerde insallah güzellerimmmmmm :):Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…