Bende iş çıkış elma ve yeşil çayı alacağım ve yarın sabah başlıyorum :) yaşasın sexy bebek nerdesinn
sexybebek artık yok tatlım unut onu hiç yokmus farzet sırnaşık şey neyse hoşgeldin insallah sende hedefledgn kiloya ulaşrsn guclubacismile
iyi geceler şekerler
uykum kaçtı
sanırım mide boş olunca uykuda olmuyor ama allahtan canım bişii istemiyor beyinde bitirdim çünkü
kendimi odakladım akşam bişii yemicem diye..
ben ilk iki günü attım çükü fazla karıştırmıştım..
bugün 4. günümü bitirdim yarın 5. günüm olucak..
bakalım cumaya bomba patlatırım inşllah
Hoşbulduk nerede bu mucize yi başlatan arkadaş?
niyee kımse bana yardımm etmiooo
Hoşbulduk nerede bu mucize yi başlatan arkadaş?
haydaaaa bu yazılanlar da NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! sayfaların tamamını okuyamadım tabi 1000lerde olunca da ftoğrafını aramıştım o sexynin o da kaldırılmış. fotoşoplamış da mı koymuş fotolarını yoksa hahahaha =)) zaten okuduklarımı fazla atmasyon bulmuştum. öyle aç kalırcasına deil de biraz protein,vs ekleyerek ve bol elma yiyerek yapmayı düşünüyordum. elma bağırsakları falan güzel çalıştıror en azından bağırsaklarda birikmişleri atarak detoks sağlar. ama tabi tek besinle beslenmek vücuda zarar veren ve vücudun metabolizmasını bozan bi uygulama bunu artık hepimiz biliyoruzdur. sadece aburcuburların ve gözdönmelerinin yerine elma koysak kilo veririz heralde. tabia rtık ben "kişisel atalet"imi yendim ve biraz önce 1 saaatlik aerobikimi yaptım =) hareketsiz hiçbir şey işe yaramıyor kslarrr
kızlaar ben bişey sormak istiyorum...
gercekten 1.gün 1 kilo, 2.gün 1,5 kilo, 3.gün 2 kilo.... bu sekilde böyle kilolarına dikkat ederek mi yiyyorsunuz elmaları, yoksa 2 saatte 1 elma olarak mı?? CADIARZU
ben en cok 5 elma yiyebildim,2 kilo elma nerdeyse 8 tane ediyooor :bbo:
benim bugün 3.günüm...tartılmıyorum ama bakalım umarım hepimiz iyi sonuclar alırız! kaydirigubbakcemile2
kızlaar ben bişey sormak istiyorum...
gercekten 1.gün 1 kilo, 2.gün 1,5 kilo, 3.gün 2 kilo.... bu sekilde böyle kilolarına dikkat ederek mi yiyyorsunuz elmaları, yoksa 2 saatte 1 elma olarak mı?? CADIARZU
ben en cok 5 elma yiyebildim,2 kilo elma nerdeyse 8 tane ediyooor :bbo:
benim bugün 3.günüm...tartılmıyorum ama bakalım umarım hepimiz iyi sonuclar alırız! kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?