Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69----------67
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62
Shopaholic……..80.2
ıksir……………...91-------89.1
Gubsem…………72.5----71.7
Sessiz86………...53------51----------51
Bosphorusgirl…...68
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66

ekledim canım

valla deniz kız bende diyorum yarından itibaren kaçamaksız 5 gün yapayım da şöyle bir dört kilo vereyim diye zor olacak ama sabah öğlen bir de akşam k fleks çok deyil 1 tasta geri kalanındada elma başka birşey yok ne dersin 4 kilo gidermi????????

bu arda elma sirkemle sandoloz da yapıcam
sıkıldım valla haftada 2 kilo 1 kilo şöyle birden düşmek istiyorum 63-64 olabilsem

sıkıldım valla haftada 2 kilo 1 kilo şöyle birden düşmek istiyorum 63-64 olabilsem

ewet cnm iyi olur bnde 70 lerden düşmek istiyorum hadi bu hafta kaçamaksız yapalımm bakalım sonuç ne olucak bende nesfit aldım bugün şekerimi dengeledi walla çok iyi oldu şimdi ondan yiyorum yarım kase sütsüz sewiyorum ben dedigin gibi yapalımm cnm ben warımm

evet belitim işte benim dediğimde buydu,tamam uzun vadede hedeflerimiz var ama kısa süreler içinde hedefler kolayım,bende bu hafta tam tamına uyacam ve yanında yürüyüş,yürüyüş olmazsa platesla 5 kilo inşhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım zaten 63 64 e ne kalmış elma sirkesi gerçekten etkılı ablam cok inceldi tartıda pek farketmio ama 3 beden düştü ilk zaman lar dikkat etti ama sonra normal hatta pasta börek abartılıyedi ama müthiş bi şekilde incelmeye basladı ama canım uzun vadede yani 2 3 ay gibi

kızlar ben sehir dısındaydım rejım mejım kalmadı ama pazartesi baslıyom bide olculerimi yazcam insallah bu kez tamamÇok üzgünüm çoook

selam arkadaşlar
görüyorum ki inş. herkes yeni haftaya bomba gibi başlayacak.yazılanları okudum ve daha da ümitlendim.
evet bu hafta hepimiz kaçamaksız sporla destekleyerek bii diyet yapalım .,
ben de artık kendimi altmışlı kilolarda görmek istiyorum.eşim 65 e düşersen kilo verdiğine inanabilirm dedi.:):):):)
mesela bu hafta hedefim 65 e düşme bakalım yapamasamda gayretlerim bu yönde olcak inş.
65 olmazda 67 e düşerim mesela ama hedef 65 inş.

arkadaşlar özellikle akşam 6dan sonra bişi yememeye
ve sabah aç karna ılık sirkeli su içmeyi
hergün enaz 1 saate yakın tempolu yürüyüşe
ödemi azaltmak için sabahları kahvaltıya maydanoz eklemeyi
yeşil çay içmeyi ihmal etmemeyi
ve günde en az 2 litre su içmeyi
düşünüyorum
bence bukadar dikkat edip bu diyeti yaparsak inş. veririz.
kan şekerimizin düşmemesi içinde belitimin de dediği gibi kuru kayısı ,incir,kuru üzüm de abartmamak kaydı ile yerse diyet daha rahat geçer inş.

hepinize kocaman sevgiler inş.bu hafta başlayacağımız bu diyetin sonuçları çok güzl olur :))

evet bugün yediklerimm çok geç kalktım malum öğrenci hayatı ve pazar =)
12.00 : yarım kepekli ekmek, yarım cay kasığı şekerli çay, domates, salatalık, haşlanmış yumurta
14.30 : 1 elma
16.00 : 1 elma
17.00 : yarım elma, kepekli ekmek
18.00 : yarım elma
19.00 : yesil çayımı ictm elmamı yiyorum şu anda kaydirigubbakcemile2
1.5 litre su da içtim şuana kadar
ve söyle söylym bu bnm 2. günm cuma aksamı tartıldığımda 55.5 gösteriyordm. ki bnm normal kilom 54 aslında ama carsamba persembe ve cuma günü cok fzla kacırdm doum günü partsi falan yaptk derken bi baktm 55.5. cumartesi sabah basladım, ctesi aksam tartıldığımda 54.5 tum. bu sabah kalkar kalkmaz aç karnına tartıldığımda 53.5 tum az önce tartıldım elmamı yedikten sonra 54ten brzck az gösteriyor ibre kaydirigubbakcemile2

cnm neredeyse 1 ayın war hiç sıkılma çok rahat werirsinn insan werdikçe zaten daha çok azmediyor harika bir duygu gerçekten... hepimzz incecik olucazz inş.. :lepi:

turkbayragicanım benim biz bu cumartesi yola çıkıcaz ayın 17 sinde dügünden 10 gün önce gidicem orada diyet asla yapamam gibi geliyo bana nasıl yapsam bu 5 gün hiç ama hiç diyetimi bozmamam lazım bana bi akıl verirmisin canım gittigim zaman ne yapayım nasıl besleneyim uf bide kıyafet sorunum var ne alıcam kendime göre bulabilecekmiyim uf uf ufunada puf hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet kızlar işte böyle azim gerek bize
yarından itibaren en az 5 gün kaçamaksız yapalım bakalım ne olacak
şöyle 4-5 kilo birden verelim
monotonluktan kurtulur bir heves bir azim gelir deyilmi ama
5 gün açta kalmıyacağız 5günden ne olurki ?????
tam destek verelim ama

cnm bukadar çok sıkma kendini beslenmeni sen çok rahat ayarlaya bilirsin birazcık polyana oluwer 10 günlügüne pembe yalanlar söyle cnm güzel görünmek için yapçak baska bişi yok sofraya kepek ekmeksiz sakın oturma we salataya agırlık wer 5-6 çatal yemek ye agır agır cnm en zoruda burasıı doymadan doydummm de kalkk çok zor biliyorum ama ypçak baska bişii yok tatlım allahh affetsinn bizii napalımm eyvahedigeldismile :kedi: :1hug:

bendeee bendeee ba$liyorum yarin insallah:)
daha önce zar zor baslamistim ve farkli bir diyetten sonra ..5 gün elma diyetini uyguladim kacamaksiz ve 2 kilo verdim..

hic yoktam iyidir :) ama yinede maalesef cok yavas veriyorum

yarin sIkI bir diyete yeniden baslamak istiyorum hadi hayirlisi

olsun cnmm hafta sonları bazen kendimizi frenleyemiyoruzz ama şunuda unutmayalım kii piknik zamanıda geldi herkezz mangalları götürürken biz onlaraa bakmamak için hafta içi biraz hızlı wermeliyiz ki hafta sonu yaptıgımız kaçamaklar onun ödülü olsunn en çokta bunun için frenliyorum kendimi inanın çünkü hawalar düzeldiginde her hafta piknige çıkanlardanızzz we mangalada hiç dayanamamm o yüzdem 4 wereyimde olsun warsın 1 kilocugunu geri alayımm demii kızlarr...

hoşgeldinn cnmm bu hafta hepimiz bomba gibiyizz inş. c.tesiye çok güzel rakamlar görücez...

turkbayragi:ecrin_bebek:haklısın canım benim doymadan kalkmak açken tokum demek bende yarın sabah tartılacagım bakalım kaç kilo olmuşum çok merak ediyorum inşallah 73 olmuşumduralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…