slmm cnm hoşgeldin listemizi belitim yapıyor cnm msjını görür görmez hemen eklerr senii hadi bakalımm bu haftayı hiç kaçamaksızz bitirelim we hemimiz çok çok werelim kilocuklarımızıı... opuyorumnanaktan
bu arda elma sirkemle sandoloz da yapıcam
sıkıldım valla haftada 2 kilo 1 kilo şöyle birden düşmek istiyorum 63-64 olabilsem
valla deniz kız bende diyorum yarından itibaren kaçamaksız 5 gün yapayım da şöyle bir dört kilo vereyim diye zor olacak ama sabah öğlen bir de akşam k fleks çok deyil 1 tasta geri kalanındada elma başka birşey yok ne dersin 4 kilo gidermi????????
bu arda elma sirkemle sandoloz da yapıcam
sıkıldım valla haftada 2 kilo 1 kilo şöyle birden düşmek istiyorum 63-64 olabilsem
cnm neredeyse 1 ayın war hiç sıkılma çok rahat werirsinn insan werdikçe zaten daha çok azmediyor harika bir duygu gerçekten... hepimzz incecik olucazz inş.. :lepi:
turkbayragicanım benim biz bu cumartesi yola çıkıcaz ayın 17 sinde dügünden 10 gün önce gidicem orada diyet asla yapamam gibi geliyo bana nasıl yapsam bu 5 gün hiç ama hiç diyetimi bozmamam lazım bana bi akıl verirmisin canım gittigim zaman ne yapayım nasıl besleneyim uf bide kıyafet sorunum var ne alıcam kendime göre bulabilecekmiyim uf uf ufunada puf hihoyyythihoyyythihoyyyt
inş canım aslında ben 3 kiloya bile razıyım.sürekli diet yaptığım için vücutta kıtlık sinyali var.diet değiştirdiğimde hemen kendini korumaya alıyor.cmtesi tartı bize güler inş :)
bugün biraz kaçırdım kızlar.diyeceksiniz ki 2. günden kaçamak olurmu :kedi: pazar günleri ailemiz için özeldir herkesin ailesinde olduğu gibi.bizde de sabah kahvaltıları çok önemlidir.yemesem kıyamet kopar.o yüzden ciddi ciddi kahvaltı ettim.bir parça bişey yiyip kaçayım dedim olmadı.bizim pazar kahvaltıları 2 -3 saat filan sürer.abartı değildi ama kaçtı kızlar üzgünüm yaaaa:gitme::gitme: akşama kadarda 1 tane elma yiyebildim.akşamda annem ağzıma pasta börek tıkadı :sinifsinif: sizlerinde dediği gibi yarından itibaren işi sıkı tutalımda cmtesiye gitsin 3-4 kilocuk:lepi:
bendeee bendeee ba$liyorum yarin insallah:)
daha önce zar zor baslamistim ve farkli bir diyetten sonra ..5 gün elma diyetini uyguladim kacamaksiz ve 2 kilo verdim..
hic yoktam iyidir :) ama yinede maalesef cok yavas veriyorum
yarin sIkI bir diyete yeniden baslamak istiyorum hadi hayirlisi
cnm bukadar çok sıkma kendini beslenmeni sen çok rahat ayarlaya bilirsin birazcık polyana oluwer 10 günlügüne pembe yalanlar söyle cnm güzel görünmek için yapçak baska bişi yok sofraya kepek ekmeksiz sakın oturma we salataya agırlık wer 5-6 çatal yemek ye agır agır cnm en zoruda burasıı doymadan doydummm de kalkk çok zor biliyorum ama ypçak baska bişii yok tatlım allahh affetsinn bizii napalımm eyvahedigeldismile :kedi::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?