Evet kızlar ben sabah yağsız kepek ekmeği 4 dilim domates ve 2 zeytinmi yedim 2 satte bir yeşil elma ve ilk yeşil çayımı da içtim günde en az 2 kilo da su başladım bugun bakalım :)
kızlar bu sabah 76 geldim.o kadar kaçamağa yine ii gitti benden.hemde sporsuz.sspor yapsam tam uysam kimbilir neler olcak.off off uyku düzenim çok bozuk.kahvaltım elmalarım hepsi birbirine karışıyor sporda yapamıyorummafoldumben
canım 2-3 gündür yapıyorum 77 100 ile başladım ama dieti hakkıyla yapamadım ki hiç. ben 55 olmak istiyorum.60 a düşünce full protein dieti yapıcam zaten.o çok yağ yakıyor.hazirana kadar 60 olmak istiyorum:lepi:
haziranda yani 1.5 ayda 16 kg verebilirmiyim acaba kızlar ne dersiniz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benimde tam tersine kilo almadan önce ki ben 2sene içinde 25_27 kilo falan aldım çok rahatsızlkanıyordum heray dr giderdim kansızlıktan ve vitaminsizlikten 6ay tedavi gördüm 27 kilo birden aldım kilo aldıgımdan beri bütün degerlerim normal ama psikolji bozuldu bukezde ama diyet le kaçamaklarkla falan 12 kilo verdim herkez şok oluyor 1sene içinde şimdi sözlendim mayıs 19da nişanm var eylüldede düğünüm var son olarak vermm gereken en az 10 kilom var elma diyetinide tam uygulayamıyorum benim migrenm var onn için çok agrı oluyor sabahları sirkeli suyumu içiyorum normal kahvaltımı yapıyorum ama eskisi kadar abartmıyorum tabi günde enaz 2fincan yeşil çayımı içiyorum en 2lt su içiyorum karnım arlardada elma yiyorum akşamda eve gidince ekmeksiz annem ne yemek yaptıysa minik çorba kaselerini koyarak yiyip kalkıyorum 7_8den sonrada su dan başka hiçbişey agzıma sürmüyorum heryerede yürüyerek gelip gidiyorum ndaha önce böyle yapmıştım 1,5 ayda 4kilo verdim ama çok kacamak yapmıştım şimdi kaçamak yapacak zamnım yok tombiş gelin olmak istemiyorummafoldumben gidecek bu kilolar vall başka yolu yok:teytey:cnm regl döneminde şişliğin filan var gitmemesi normal.diğer hafta katıyla verirsin zaten.sen tam anlamıyla yapıyormusun elma diyetini.mesela ben dün akşama kadar normal gittim akşam kalktım bulgur pilavı yedim hemde hiç sevmem bulgur pilavını yaa:kedi: ben gün içinde sürekli bozuyorum.inş canım herkes versin bu kiloları.sırf bu kg yüzünden kolestrol fırladı şekerimde sınırda.herşeyden önce sağlık için vermek lazımkaydirigubbakcemile5
tebrik ederim canım darısı basımızakaydirigubbakcemile5Kızlaaaaaar!!!!
Herkese merhabaaaa...
Bilin bakalım nolduuuu sositosositosositososito
Bu sabah işe gelirken tchibonun önünden geçiyordum.
Orda çok güzel bir jean pantolon gördüm. Demiştim ya tartılmadım ama
kendimi hafiflemiş hissediyorum diye, dedim bir girip
deneyeyim bakayım. 40 bedeni aldım giydim. Veeeeee
boooool geldiiiii :) 38 i olmadığı için onu deneyemedim.
Belki kalıpları biraz büyüktür onu bilemiyorum ama olsun
hep 42 -44 beden giymeye alışmış biri olarak 40 bedeni
giyip de "aa bu bol" demek o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. :)
Bu arada ben de diyetteki elmaları hep yoğurtla yiyorum. Tek başına yemek
zor geliyor. Tarçın ve karanfille demlediğim yeşil çayı ise nerdeyse 4 büyük
fincan olarak içiyorum. Bol bol da su. Arada çok acıkırsam diyet bisküvi ekliyorum
elmalı yoğurdun yanına. Bu akşam da eve gider gitmez 1 saat yürüyüşe çıkacağım.
Yaşasın kızlar çok mutluyum ben ya... :)
Herkese kolay gelsin.
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
canm alllah tamamına erdirsin öncelikle :) merak etme düğün öncesi daha güzel zayflanıyor.benim yengem 3 ayda 90 kg dan 52 ye düşmüştü düğün için :) az az yemek yiyormuşsun böylede çok güzel kilo veriliyor.eminim çok güzel ve zayıf bir gelin olacaksın.allah bizede nasip etsin çok güzel bir heyecanopuyorumnanaktan
kızlar sirkeli suyu sıcak ve yudum yudum icin yoksa işe yaramıyo
canım 1 ayda annemim ısrarıyla yedim de yedim ama okadar yememe ragmen cok sasırdım bide onemlı olan incelmek bedenimde degişiklik yok 72 ykende ölçulerim aynıydı
amin canım inşallh allh sizede nasip eder gerçekten çok güzel bir duygu yengen baya azimliymiş canım özel bişey yaptımı çünkü inanılmaz bi kilo vermiş bilmiyorumkismilebende kararlıyım vericem sonrada buraya fotolarımı eklicem canım
ayy ben ozamn veremezsem yatıp öleyimm yaa sonuçta 4ayda 10 kilo neki dimi ama çok saol canım bana bu daha ii gaz oldu düğün hazırlıkları beni şimdiden strese soktugu için zaten yemek yiyemiyorum daha ii olcak yani kaydirigubbakcemile5olsun canım yaa altı üstü 6 kilocuk almışsın.anneciğinin yemeklerinden kıymetli deil ya :) 2 haftada verirsin zaten sen 6 kiloyuda.maşallah 83 ten düşmekte çok güzel bişey
canım yengem düğün telaşaesine düştü o yüzden çok kilo verdi.sabah çıkarken yanına kepek ekmekli sandviç yapıyordu.2 ince dilim kepek ekmeğiin içine krem peynir sürüyordu üstünede bol yeşillik domates pul biber koyuyordu.ama kocaman bir sandviç oluyor.toplasan kalorisi 150 bile etmez yani.öğle akşam o sandviçlerden yiyordu aralarda da elma yiyordu.düğün alışverişi için sürekli gezdi cnm hiç oturmadı.sürekli yürüdü.hatta düğüne son 15 gün kala birlikte gittik hep alışverişe.bende o sandviçlerden yiyordum tıpkı onun gibi rejim yaptım.15 günde 7 kg vermiştim düğünde süper olmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?