Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Evet kızlar ben sabah yağsız kepek ekmeği 4 dilim domates ve 2 zeytinmi yedim 2 satte bir yeşil elma ve ilk yeşil çayımı da içtim günde en az 2 kilo da su başladım bugun bakalım :)

hayırlı olsun canım böyle gidersen çok kısa zamnda istediğin kilona ulasırsın...:teytey:

kaçgünde nekadar k,ilo verdin merak etdim canım yaaa elma diyetini nasıl uyguluyorsun

bu hız la olursun çok kararlısın canım zaten maşşlah ben suan sıkı yapıyorum ama adetli oldugum için sanırım 1gr bile vermedi hatda 68.5 olmuşum :çok üzgünüm: önümüzdeki hafta belli olur artık bende temmuza kadar 55 kilo olmm lazım inşallh hepimiz istediğimiz kilomuza ulaşırız :Saruboceq:

canım benimde tam tersine kilo almadan önce ki ben 2sene içinde 25_27 kilo falan aldım çok rahatsızlkanıyordum heray dr giderdim kansızlıktan ve vitaminsizlikten 6ay tedavi gördüm 27 kilo birden aldım kilo aldıgımdan beri bütün degerlerim normal ama psikolji bozuldu bukezde ama diyet le kaçamaklarkla falan 12 kilo verdim herkez şok oluyor 1sene içinde şimdi sözlendim mayıs 19da nişanm var eylüldede düğünüm var son olarak vermm gereken en az 10 kilom var elma diyetinide tam uygulayamıyorum benim migrenm var onn için çok agrı oluyor sabahları sirkeli suyumu içiyorum normal kahvaltımı yapıyorum ama eskisi kadar abartmıyorum tabi günde enaz 2fincan yeşil çayımı içiyorum en 2lt su içiyorum karnım arlardada elma yiyorum akşamda eve gidince ekmeksiz annem ne yemek yaptıysa minik çorba kaselerini koyarak yiyip kalkıyorum 7_8den sonrada su dan başka hiçbişey agzıma sürmüyorum heryerede yürüyerek gelip gidiyorum ndaha önce böyle yapmıştım 1,5 ayda 4kilo verdim ama çok kacamak yapmıştım şimdi kaçamak yapacak zamnım yok tombiş gelin olmak istemiyorummafoldumben gidecek bu kilolar vall başka yolu yok:teytey:

kızlar ben ilk bu diete basladıgımda 83 tum tam uyamamama ragmen 72 oldum tabi tatilde memlekete gidince 78 oldum tam uyarsanız cok ıyı verirsiniz

Kızlaaaaaar!!!!
Herkese merhabaaaa...
Bilin bakalım nolduuuu sositosositosositososito
Bu sabah işe gelirken tchibonun önünden geçiyordum.
Orda çok güzel bir jean pantolon gördüm. Demiştim ya tartılmadım ama
kendimi hafiflemiş hissediyorum diye, dedim bir girip
deneyeyim bakayım. 40 bedeni aldım giydim. Veeeeee
boooool geldiiiii :) 38 i olmadığı için onu deneyemedim.
Belki kalıpları biraz büyüktür onu bilemiyorum ama olsun
hep 42 -44 beden giymeye alışmış biri olarak 40 bedeni
giyip de "aa bu bol" demek o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. :)
Bu arada ben de diyetteki elmaları hep yoğurtla yiyorum. Tek başına yemek
zor geliyor. Tarçın ve karanfille demlediğim yeşil çayı ise nerdeyse 4 büyük
fincan olarak içiyorum. Bol bol da su. Arada çok acıkırsam diyet bisküvi ekliyorum
elmalı yoğurdun yanına. Bu akşam da eve gider gitmez 1 saat yürüyüşe çıkacağım.
Yaşasın kızlar çok mutluyum ben ya... :)
Herkese kolay gelsin.
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

tebrik ederim canım darısı basımızakaydirigubbakcemile5

canım 1 ayda annemim ısrarıyla yedim de yedim ama okadar yememe ragmen cok sasırdım bide onemlı olan incelmek bedenimde degişiklik yok 72 ykende ölçulerim aynıydı

amin canım inşallh allh sizede nasip eder gerçekten çok güzel bir duygu yengen baya azimliymiş canım özel bişey yaptımı çünkü inanılmaz bi kilo vermiş bilmiyorumkismilebende kararlıyım vericem sonrada buraya fotolarımı eklicem canım

canım 1 ayda annemim ısrarıyla yedim de yedim ama okadar yememe ragmen cok sasırdım bide onemlı olan incelmek bedenimde degişiklik yok 72 ykende ölçulerim aynıydı

olsun canım yaa altı üstü 6 kilocuk almışsın.anneciğinin yemeklerinden kıymetli deil ya :) 2 haftada verirsin zaten sen 6 kiloyuda.maşallah 83 ten düşmekte çok güzel bişey

Son düzenleme:
ayy ben ozamn veremezsem yatıp öleyimm yaa sonuçta 4ayda 10 kilo neki dimi ama çok saol canım bana bu daha ii gaz oldu düğün hazırlıkları beni şimdiden strese soktugu için zaten yemek yiyemiyorum daha ii olcak yani kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…