Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar,evim tadilatta oldugu için nete giremiyorum.Evde de kalmıyorum zaten , kötü haber 2 gündür bozdum diyeti,evde olmayınca uymak çok zor oluyor.Moralim çok bozuk ,ama bugün itibariyle tekrar başlıyorum vazgeçmek yok (((

ben bişey sormak istiyorum bu elmalar icin bi tarifiniz bişey varmı, hep aynı sekilde yemek bi zaman sonra sıkıcı olmuyor mu?

Paytak'cım ben daha cumartesi başladım çok tecrübem yok ama bu hafta sonu yaptığımı yazayım. Dışarda olduğum zaman elmaları çantama attım ve ısıra ısıra yedim ama evde iken bir kaseye 2-3 kaşık yoğurt koydum ve yemem gereken elmaları kabuğuyla beraber rendeledim içine, öyle yedim. Tadı bana göre harika oldu ve sanki gerçekten bir yemek yiyormuşum gibi hissettim. Beynimi kandırmaca yani. :) Yoğurtla beraber o kadar çoğaldı ki gerçekten bir öğün gibi oldu ve sonraki 2 saate kadar hiç acıkmadım. Bundan sonra fırsat buldukça öyle yapıcam. Allahtan işyerinde küçük bir mutfağımız var işte de yapabilirim. Hem protein almış yani sağlıklı bir şey yapmış hissediyorum işin içine yoğurt girince.

Bu arada kızlar şunu söyleyeyim, tartılmadım korkudan ama kendimi o kadar hafif hissediyorum ki anlatamam. Zaten pantalonlarımdan da hissediliyor, kesin bir iki kilo verdim ama cumartesiye kadar tartılmıcam söz verdim kendime.

Hepinize kolay gelsin.
Kilo verdiğini yazan arkadaşları da kutluyorum sabır ve emekleri için.
Herkese iyi haftalar.
zemuszemus opuyorumnanaktan

merhabaaaa kızlaaar ben de bugün itibariyle başladım bu diyete
sabah yeşil elmamı yedim ve yarım lt su içtim... hadi hayırlısı...zemuszemus

hayırlı sabahlar arkadaşlar
elma sirkeli ılık suyumu içtim
sabah kahvaltımı yaptım ,
şimdi doğru yürüyüşe çıkıyorum kızımla inş
hepimize kolay gelsin
inş.herkes 5 günde 5 kilo verir
:))))
arkadaşlar iyi ki varsınız insanı gerçekten motive ediyoprsunuz
durmak yok kiloları vermeye devam inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş::)))))))))

iksircim maaşallah canım 88 e düşmüşsün
inş. daha da çok verirsin canım

inş canım hep birlikte,bende kahvaltımı yaptım ,sonra 40 dk plates,ama beb sirkeli su içmiyordum onada bugün başlıcam inş,okuduklarma göre sabah akşam sıcak suyla değilmikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evettt bugn diyete ara verdm elmam kalmadı yarn tekrar baslıyorm.. ve bugn normal yemeklerimi yedkten sonra tartıldım vee tamı tamına 53 gösterdimmm süper yaa =)=)=))

maşallah maşallah iyi gidiyoruz nazar değmez inşallah
iksir ve özlem tebrik ederim arkadaşlar

valla bu hafta en az bir 3 kilo gitsin diyorum
tabiki hep beraber

bende bu gün başladım ama sabah light yoğurt yedim bi kase sonra yulaf ezmesi kırmızı elma ve light süt karışımından yedim 1 tabak işyerine geldim 1 bardak yeşil çay ve 1 yeşil alma yedim şimdi 1 kase daha light yoğurt yiyorum ama daha hiç su içemedim yoğurt yememin bi zararı olmaz demi
nolur arkadaşlar moral vericek yazılar bekliyorum :) kilo veremezsem diye korkuyorum

canım yoğurt yağ yakıyor ama tabiki fazla abartmaman gerek hiç deyilse bu diyette

evet kızımla yrüyüştende geldik.
belitimcim valla bende enaz 3 kilo gitsin istiyorum bakalm inş. olur.
çünkü haftada 3 kilo falan gitse ayda 12 kilo eder buda süper bi kilo yani:))

canım yoğurt yağ yakıyor ama tabiki fazla abartmaman gerek hiç deyilse bu diyette

babam bana bi karışım almış onu yoğurtla yemem gerekiyomuş ondan dolayı bu kadar yoğurt yemem normalde yoğurdu sevmem :) ya salatanın bi zararı olmaz demi

babam bana bi karışım almış onu yoğurtla yemem gerekiyomuş ondan dolayı bu kadar yoğurt yemem normalde yoğurdu sevmem :) ya salatanın bi zararı olmaz demi

cnm salatanın içine koycaklarına baglı sadece marul salatalık we domatesten yaparsan yagsız kalorisi çok az oluyor bende gün içerisinde salatalık 4- tane falan yiyorum cnm çok takıntı yapma ki rahat rahat weresinn :lepi:

ben salatayı yağsız ve tuzsuz yerim :) annem siz ne kadar süredir yapıyosunuz bu diyeti ve kilo kaybınız oldumu :) hani başaranlarla konuşmak motivasyon açısından ii oluyo :)

slm kızlarrrrrzemuszemus bende sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptm domates salatalık cok az peynr ama light ekmek yoktu bende normal ekmeği etimek kıvamına gelene kadar kızarttmm öle yedm 2 dilim 1 saat sora sporumu yaptmm yarm ltre su içtim smdi elmamı yicem malesef geç kalkıorum o yuzden anca bu saati buluo bide bende yasl cay yok form cayı var onlada olur dmiii:sinifsinif: bide kilo verenler günde kaç elma yiosunz arada tatlı elma yesek olurmuuuuu?

evet erken kalkin tabi sabahin korunde de degil 8 saat uyku yeterli ve adam gibi kavalti edin ve her iki saate 2/3 elma 3L max su 3/4 yesil cay

BENI SINIR ETMEYIN HAAAAAAAA klava1hug:

YA BANA DA YARDIM ETT Bende kilo vermek istiyorum yorumlara baktım müthiş etkilendim bende 17 yaşındayken kırmızı elma ile yaptım az kilo verdim ama vermiştim banada destek olun eyvahedigeldismile

kızlar yazdıklarınızı okuyup altaki çizelgelerinizi de görünce çok gaza geldimm.. ben de son 2 senede yavaş yavaş 8kilo kadar aldım ve yavaş aldığım için oturdu kilolar gitmiyor az yemeyle dikkat etmeyle falan. elmayı çok severim zaten bu diyet süper gibi görünüyor. şu an 60 kiloyum (bizim tartıya göre, aslında sanırım 1-2 kilo eksik tartıyor, ama önemli olan hep aynı tartıyla aynı zamanlarda tartılmak di mi. boyum da 1.60 civarı. eskiden (2sene önce) 52-53 kilo idim. 2-3 kilo vermeye çalışırken bu hale geldim. şimdi hedef 50 kilo! ama öyle bikaç hafta olmasa da olur ben razıyım 2 aya falan =) yaza kadar veriyim 10 kilo ne süfer olur =) beni de alın aranıza başlıyorum şu andan itibaren yarını bile beklememek lazıma rtık yeter kilolara!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…