- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
ooh o zaman icim rahatladı :) o kadar elma yiyemem kiii :) bi de zaman olmuyoor 2 saattee bir yedikce öyle o kadar cok yiyecek :)
bi de kızlar kimler ne kadar zamanda kaç kilo verdiler merak ediyorum dogrusu... bi liste filan var mı ?
ay bak görüyo musun şimdi iyice gaza geldim ımmm tamam o zaman yarın başlıyorum inşallah elam yemeyi de bırakıyoruz belli bi saatten snra dimiiiiigamyoncuiremsu
teşekkür ederim canım inşallh sende istediğin kilona ulaşırsın pes etmek yok::)))opuyorumnanaktanAaaa biz seninle aynı boy ve kiloda başlıyoruz.!!!! Bakalım kim daha hızlı verecek. :)
Merak etme temmuza daha çooook var, eminim o fazla kiloları vereceğiz ve muhteşem bir gelin olacaksın.Benim hedefim 60 şimdilik. O rakamı görsem üç gün üç gece bayram yapıcam inan. :)
Kızlar ne yazık ki dün başlayamadım. Ama mümkün olduğunca az yedim, ara öğün yaptım, kola yerine ayran içtim vs, bir nevi diyete hazırlık oldu. Bugün evdeyim ve başladım artık. Moralim çok iyi, elmalarımı yiyorum. Tarçınlı karanfilli yeşil çay hazırladım bir demlik, onu içiyorum yavaş yavaş. Yanıma bir büyük şişe suyumu da aldım. Arada ondan da içiyorum. Kahvaltıdan sonra ilk elmalarımı da yedim, oooh mis gibi geldi. :)
Elitim teşekkür ederim beni de eklemişsin listeye.
Hadi bakalım herkese kolay gelsin. Bir hafta tartılmak yok benim için. Taaaa ki bir dahaki cumartesi. arada merak eder çıkarsam tartıya haber vericem.
Hepinize iyi hafta sonları. Pazartesi görüşürüz.
ayyyy canım benm yaaolumunekankayizsmile tebrk ediorum gülcüm allah tamamına erdirir insallah :Saruboceq: bu sefer bende kararlıyım canm ya haziranın basında benmki askerden gelıo 2 ayda ne vereblrsem kardırmafoldumben yine haziranın ortasındada kuzenmn düğünü var ordada biraz değişmiş görsünler istiorum :kedi: insallah bu sefer basarablrz :lepi: artık cok kaçamak yapmıorum cnm ya yani yapıorumda eskisi gibi değil delikafadulden vala seni burda görmek ii geldi be cnm arkadaslarnda destegyle vericez insallah butun pis kilocuklarımızıııı.. ben pzt baslıorum regl ım yarn bitio bundan somra kaçamak ve kilo vermeden kaçmak yooookkk zemuszemuskaydirigubbakcemile2
amin yoyocum çok saol sennde azkalmış gelmesine canımyaaa kiloları bukez vermekten başka çaremiz yok yani dimi biz kaçamaklar kreliçesi tacını başkasını verelim artık azimle kilolrdan kurtulalım şaşırtalım herkezi dimi opuyorumnanaktan gördüğüme sevindim canım k.ç.i.b kaçamak yok bukez beltim bizeklava: klava: klava::dance:
slmm kızlarr iyi pazarlar bugün güne süper başladım çünkü tam 2 sene sonra 73 ü gördümm çok sewinçliyim bu sabah 73.8 dim arkadaşlar yaşasınnnnn yaşasınnnn
kaydirigubbakcemile5 yaşasınnnnnnnn :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray:
şu an 111kg yim.Öncelikli hedefim çift rakamlı sayıları görmek ve ardından en azından 70 kg olmak.Temmuzun 3 ü önemli çünkü o gün İstanbul a gidiyorum.Anneme ve kız kardeşime süpriz yapmak istiyorum.
hepinize günaydın kızlar işyerimde yeşil çayımı yudumlarken aklıma geldiniz hepinize benden yeşil çaydi kızlar :içelim: yarasın gitsin kilocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?