Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ooh o zaman icim rahatladı :) o kadar elma yiyemem kiii :) bi de zaman olmuyoor 2 saattee bir yedikce öyle o kadar cok yiyecek :)

bi de kızlar kimler ne kadar zamanda kaç kilo verdiler merak ediyorum dogrusu... bi liste filan var mı ?

teşekkür ederim canım inşallh sende istediğin kilona ulaşırsın pes etmek yok::)))opuyorumnanaktan

tebrik ederimm annem senn adına çok sevindim inşallah bizde veririz:):teytey::Saruboceq:

ya kzlar bn hftaiçi 6da kalkıyrm günboyu çok acıkıyorum
hftasonları çk raht çk az yiyerk durablyrm am hftaıçı çk acıkıyorm nedn szce erkn kalkmakla ne gbi bi ilgsi olablr ?

şu an 111kg yim.Öncelikli hedefim çift rakamlı sayıları görmek ve ardından en azından 70 kg olmak.Temmuzun 3 ü önemli çünkü o gün ıstanbul a gidiyorum.Anneme ve kız kardeşime süpriz yapmak istiyorum.

tabiikii cnm sen yeterkii gelmekk istee temmuza kadar çooook zamanımızz warr sen merak etme cnm dikkat edersenn süperr olacaksınn inş. hoşşgeldinnn cnmcımmmmmmm opuyorumnanaktan

yaa kızlar bu aralar sınavım var geceleri cok oturuyorum, aman Allahım midem kazınıyor resmen.... uyusam sabah kalkınca kaffaltı yapcam bunun hayalindeyim resmen midemden gelen senfoni eşliğnde deers calısıyorum.... kafamçokkarıştı
insallah kilo veririm de bi karsılıgını alırımm... :Saruboceq:

kızlar günaydın kahvaltımı yaptım ama bıraz abarttım olsun cok erken yapıyom yakarım ınsallah tam gaz devammmmmm

günaydın kızlar kaç gündür misafirlerim vardı diyetim aksadı.bugün bir düzene girecem inşallah.nisan ayını nerdeyse ortaldık ve benim vermem gereken 20 kilo var.biraz telaşlandım günler ne kadar çabuk geçiyor böyle.temmuzda 15 te kardeşimin düğünü var.bugün itibariyle 92 günüm kaldı.

Evet kızlar ben sabah yağsız kepek ekmeği 4 dilim domates ve 2 zeytinmi yedim 2 satte bir yeşil elma ve ilk yeşil çayımı da içtim günde en az 2 kilo da su başladım bugun bakalım :)

hepinize günaydın kızlar işyerimde yeşil çayımı yudumlarken aklıma geldiniz hepinize benden yeşil çaydi kızlar :içelim: yarasın gitsin kilocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…