selam kızlar. ben de sabah kalktığımda 1 elma yedim, sonra 20-30dakikalık bir yürüyüş ve 15 dakikalık alışferiş yürüyüşünün ardından 45 dakika plates yaptım ve üstüne 2 dilim yulaflı ekmekle tost yaptım,domates salatalık falan onu yedim yeşil çayımı içtim. birazdan 1 elma daha yiyip evden çıkıcam büyük ihtimalle baya bi yürüyüş daha olcak dolanırkendün de aerobikimsi bişiler yapmıştım ter atmıştım, bütün kaslarım ağrıyor ayol! böyle spor ve rejimle çok kilo vericem inanıyorummm!!! artık kilo veremiyorum die oturup ağlamak sızlamak yok, bahar geldi miss gibi enerjisiyle, ohhhhhhh gitsin kilolar yaza süper ince giricem oleyyy =)) herkese kolay gelsin kıslarrr
yap balkalım ama bizmle paylaşmayı unutma olurmu kaydirigubbakcemile5 belki bende yaparım 15gün boyunca tam ve sıkı uygulasam ii nişan kıyafeti almaya gidicezcanım sen 10 kiloyu çokkkk rahat verirsin hatta düğünden önce hedef kilonun bile altına düşersin emin ol :) bütün evlenen arkadaşlarım evililik hazırlıkları döneminde çokk zayıfladı :)
ben yarından itibaren kaçamaksız bir hafta tam elma dieti yapıcam.bakalım bir haftada kaç kg gidicek
Ay ne güzel senin hareket yapma zamanın var ben çalıştığım için zaman sorunum oluyor ve spora zaman bulamıyorum
sevdacım bende çalışıyorum ama gercekten insan isteyince zamn buluyor yatrken bile yarım saat mekik çeksen yada biraz bölgesel haraketler yapsan gerçekten faydasını görürsün.. ben 15 gündür yapıyorum herkez popon baya küçülmüş demeye başladı tabi diyetinde etkisi var ama sporlada desteklenmesi lazım okadar kilo verince esnek oluyor vücut ve sarkmam olmaması için bişeyler yapılması lazım. adetim geçsin hergün 6da uyanıp 1.5 saat falan spora gidicem tembellik yapmmak lazım dimi elma ile vericez ama sporla kalıcı hale getiricez opuyorumnanaktan
kızlar ben ilk bu diete basladıgımda 83 tum tam uyamamama ragmen 72 oldum tabi tatilde memlekete gidince 78 oldum tam uyarsanız cok ıyı verirsiniz[/QUOTE
canım sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyuuu delikafadulden
tabiikii cnm sen yeterkii gelmekk istee temmuza kadar çooook zamanımızz warr sen merak etme cnm dikkat edersenn süperr olacaksınn inş. hoşşgeldinnn cnmcımmmmmmm opuyorumnanaktan
teşekkür ederim.Benide listeye ekler misiniz?
ver elini ortak!
tabi ki paylaşırım canım :) bir hafta firesiz yapıcam eğer 3 ve üstü kg verirsem devam edicem 2.5 kg ma bile fitimkaydirigubbakcemile3 eğer altı çıkarsa direk protein rejimine dönerim :)
madem kıyafet alacaksın sende bir 15 güncük dişini sıkıver canım :)
hıı bide kızlar callenecties die bir egzersiz var.plates gibi bişey.mutlaka yapın derim müthiş inceliyorsunuz.tembelliğimden kurtulursam bende başlıcam inş.21 günde süper incelme sağlıyor.sitede yapan arkadaşlar var orayı okuyun derim.ben daha önce 6 saat yaptım kalçam ve bacaklarım çok güzel şekillendi, sonra yine tembelliğimden bıraktım
Yeşil çay benide mahvediyor fazlası tansiyon yükseltiyor sanırım bende 2 bardak içtim birde gece içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?