Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben bugün minik bir kaçamak yaptım:kedi: sabah dişçiye gideceğim için
7:45 te 1 elma yedim
gelince saat 10 du ve ben sütlü maraş dondorması ve 1 elma yedim
şimdi tekrar 1 elma yicem...
dondurmayı eritmek için evişi yapayım birazaklinialirimsmile

bende öğlen sadece marul salatası yedimm yagsızzz büyük büyük doğranmış marul salatası öğlen oılmadı daha 1 lt su içtim yeşil çaydan bir bardak içtim çok kararlıyımmmm hadi kızlarrrrrrrrrrrr :) gitsin kilolar

selam kızlar. ben de sabah kalktığımda 1 elma yedim, sonra 20-30dakikalık bir yürüyüş ve 15 dakikalık alışferiş yürüyüşünün ardından 45 dakika plates yaptım ve üstüne 2 dilim yulaflı ekmekle tost yaptım,domates salatalık falan onu yedim yeşil çayımı içtim. birazdan 1 elma daha yiyip evden çıkıcam büyük ihtimalle baya bi yürüyüş daha olcak dolanırken dün de aerobikimsi bişiler yapmıştım ter atmıştım, bütün kaslarım ağrıyor ayol! böyle spor ve rejimle çok kilo vericem inanıyorummm!!! artık kilo veremiyorum die oturup ağlamak sızlamak yok, bahar geldi miss gibi enerjisiyle, ohhhhhhh gitsin kilolar yaza süper ince giricem oleyyy =)) herkese kolay gelsin kıslarrr

Ay ne güzel senin hareket yapma zamanın var ben çalıştığım için zaman sorunum oluyor ve spora zaman bulamıyorum

yap balkalım ama bizmle paylaşmayı unutma olurmu kaydirigubbakcemile5 belki bende yaparım 15gün boyunca tam ve sıkı uygulasam ii nişan kıyafeti almaya gidicez

Ay ne güzel senin hareket yapma zamanın var ben çalıştığım için zaman sorunum oluyor ve spora zaman bulamıyorum

sevdacım bende çalışıyorum ama gercekten insan isteyince zamn buluyor yatrken bile yarım saat mekik çeksen yada biraz bölgesel haraketler yapsan gerçekten faydasını görürsün.. ben 15 gündür yapıyorum herkez popon baya küçülmüş demeye başladı tabi diyetinde etkisi var ama sporlada desteklenmesi lazım okadar kilo verince esnek oluyor vücut ve sarkmam olmaması için bişeyler yapılması lazım. adetim geçsin hergün 6da uyanıp 1.5 saat falan spora gidicem tembellik yapmmak lazım dimi elma ile vericez ama sporla kalıcı hale getiricez opuyorumnanaktan

arkadaşlar hepimize maaşallah okuduğum kadarı ile herkes diyetine sadık kalıyor
inş.dahada iyi olcak
bizde kızımla yürüyüşten geldk elmalarımızı yedik
ben diyete 1 tane armut ve 1 muz da ekledim yürüyüse çıkmadan yiyorum.aksi tadirde acayip acıkıyorum.ve tansiyonum düşüyor.bugün yürüyüşümüzü daha rahat atlattım.
cumartesi sabahı gerçekten merak ediyorum kaça düşdüğümü.şimdi akşamalrı yürüyüş yapmayı planlıyorum eşimi ikna edersem akşamları bi yarımsaat bile kilo vermemi kolaylaştırır inş.

vazgeçmeyelim arkadaşlar zor ve meşakkatli bi yol ama olsun .istedğimiz kilolara indiğimizde inş.çektiğimiz bütün sıkıntıları unutcaz.

Evet haklsıın

slm elma güzelleriiizemuszemus ben yine geç kalktm tam 12 di saat sirkeli suyumu içtim ( bu arada ayy sen yudum yudum için demşsin ölürüm ben be bunu zor içiom içim dışıma cıkıo resmen:sinifsinif:) neysee 12bckta kahvaltımı yaptmm ondan sora 2bckta sporumu yaptm yarm saat smdi daha ilk elmamı yiorum he 1 ltrede su içtim bu saate kadar... ya benm erken kalkmam lazm böle olmuo günde anca 3 elma yiyebılıorumm eyvahedigeldismile bide yesl çayda içemıorum dün içiyim dedm kusuodum az kalsn off offfffffff:gitme:

valla helal olsun arkadaşlar size bende baya sayenizde hırslandım bugün 1. günüm 69 kilodayım hedefim 57 olmak 2. doğumdan sonra baya bi kilolandım inşallah bende sizler gibi verebilirim

aaaay'cım sen cevap yazmıssın 1 kilo diye ben görüverince heyecanlandım hemen yazmıstım
benim bugün sabahın 8inde sınavım vardı sabah ufacık bi dilim kepekli ekmek yiyip cıktım,sınavdan sonrada kepek ekmekle yaptıgım tostu yedim (arasında beyaz peynir vardı sadece)
ama öglene dogru cok acıktıgımı hissettim ufacık bi parca kepek ekmekle peynir yiyiverdim.. :sinifsinif: 3.günüm ilk defa kacamak vari bisey oldu benim icin...
umarım zayıflıyordurum kaydirigubbakcemile2

bi arkadas yeşil çayı karanfil ve tarcınla demliyorum demişşş... ben sallama yeşil çay iciyorum acabaa nasıl yapabilirim ki onu normal bi sekilde atıversem olur mu icine ?? diyete bi zararı olmaz umarım... cünkü bu yeşil çaya alısamadım
hem türkiyedesiniz, marketlerde BERGAMOTLU YEŞİL CAY var, sallama... tadı harika.. ben burda bulamadım.. bence onu deneyin.... yerimseniben

teşekkür ederim.Benide listeye ekler misiniz?

ver elini ortak!

tamam canım şimdi gördüm ekliyorum

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69----------67
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62
Shopaholic……..80.2
ıksir……………...91-------89.1
Gubsem…………72.5----71.7
Sessiz86………...53------51----------51
Bosphorusgirl…...68
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111

Son düzenleme:

firesiz yaparsan 3 deyil daha fazlasınıda verirsin hiç merak etme
birde ben spor yapabilsem işte yaklaşık 2 ay oldu bir gün spor yaptım mı acaba

Yeşil çay benide mahvediyor fazlası tansiyon yükseltiyor sanırım bende 2 bardak içtim birde gece içeceğim

ay bende yeşil çayla problemi olanlardanım
benimde tam tersi tansiyonumu düşürüyor
içer içmez bir mide bulantısı tarifsiz limonlusu da başta iyi geldi şimdi oda mide bulandırıyor

opuyorumnanaktankızzzllaarrr inanamıyorum 4 sene sonra severek aldıgım pardisomun içine girdim çok güzel oldu eşim görünce şok oldu cok mutluyum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…