Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Eveet yaa ben de duydum bu calleneticsi... 2 parttan olusuyor, baslangıc 10 günlük sonra 21 günlük.. hatta indirdim ilk 10 günlük programı ama baslayamadım daha... baslayacagım insallah cuma günü... cünkü perşembe de bi sınavım var :sinifsinif: ondan sonra bakalım callenetics e de baslıcam...burda baska bi yerde konusu var ama ben sonuc alırsam sizlerle paylaşırım kızlaar.. hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar,maşallah sayımız baya artmış,ben bugün diyetime fazla uyamadım ama çok yedimde denmez,sabah 1 dilim kepek ekmekle peynir(aceleyle işe geç kalıyordum) sonra iki saat de bir iki elma,akşam eve gelince sahilde tempolu yürüyüş,artı aletlerle spor,eve gelince ufak bir kase cacıkla 1 dilim k .ekmek,1 kaşık fasülye kavurması ve şimdide 2 kru kayısı ,birde koca bardak yeşil çay,çok mu yemişim canım sıkıldı bu hafta hedefim 5 kilomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Haftaya perşembede annem gelecek o gelinceye kadar baya vermek istiyorum,çünkü o varken biraz zor yaparım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hiçte bile olurmu öyle şey 1 kaşık fasulye iki kaysıylamı
mümkün deyil
bak ben bugün 1 tabak kısır yedim ama başka hiçbirşey yemedim ona rağmen rejime uymuş hissediyorum
bana göre sen hayli hayli rejime uymuşsun sakın marelinibozma
inin abartılı bir şey görsem mahvetmişsin diye yazardım

arkadaşlar kızımı emzirdiğimden galiba bende dayyanamdım gün içinde 3-4 dilim ekmek 2-3 tene muz yedim elamalarla küçük galetalar yedim.
valla pişmanım ama dayanmadım.yarın inş. daha dikkatli olcam.
eşim bugün kapıdan girer girmez gözüne daha yazıf geldiğimi söyledi
ilk önce takılıyor zannettim ama baktım o benim ciddi ciddi ilo verdiğimi söylüyor.
ayy inş. ya
tartıyı kaldıryom cumartesi bakacağım inş. sabah erkenden kiloma

hepimize kolay gelsin

Sabah sabah okadar mutlu oldumki arkadaslar ise gitmeden önce bi Kadinlarkulubümüze girimde mutlu haberi verim dedim.Ben elma diyetine ara vermistim ve zayiflamadestegi bi ilac kullanmaya baslayali daha 2 gün oldu ve 1 kilom gitmisss.insallah geriye almam ama dikkat etmeye cok calisicam bu sefer.Kilocizelgemide degistirim bari 62di 61 yapim.Yalnizca Belitcim rica edersem yinede beni listenden kaldirmaa cünkü yine baslayama düsünyorum sen giden kilocuklari yinede yazarsan sevinirim opuyorumnanaktan

evet canım valla sıkıyorum dişimi inncanım yemek bile görmek istemiyor artık bugün kahvaltı bile yapamadımkafamçokkarıştı

burası baya hızlı ilerliyor yahu, sayfalara yetişemiyorum artık =)
rejime uyamadım diyenler olmuş da, zaten sadece elma yemek çok sağlıklı bir şey deil, gün içinde proteine dair bir şeyler yemek lazım az az. 1 tane muz olur, 1 bardak süt olur,vs.
ben dün gün içinde kastım kastım kendimi sonra akşam daha kötü oldu çok abartmamakla birlikte akşam bi kaçamak yaptım. bu daha kötü olduğu için gün içinde akşamüstü 1 porsiyon sebze yemeği eklemeyi düşünüyorum 1 dilim ekmekle birlikte. ve her gün 1 bardak süt içeceğim.

bir de kızlar birkaç tavsiyem var size. mesela yeşil çay içemeyenler, ben çaykurun normal (sallama olmayan) bergamot aromalısını aldım ben de hiçbişeysiz y.çay içemiordum onun lezzeti çok güzel. yalnız demleme falan diyorsunuz umarım normal siyah çay gibi dakikalarca demlemiyorsunuzdur.
kaynamış suyu direkt bardağınıza döküp 3-5 dakika arası bekletip otu içinde çıkarmanız lazım. yoksa faydasını alamazsınız fazla demlerseniz. hem de acılaşıyor tadı.

bir de bildiğim kadarıyla günde en fazla 4 bardak bitki çayı içmek lazım fazlası fayda değil zarar getiriyor. yeşil çayın da idealı günde 2 bardak.
ben akşamları papatya çayı içiyorum hem dinlendiriyor uykuya gitmeden önce mideyi bağırsakları rahatlatıyor hem de hafif tatlımsı tadı insanın tatlı krizini önlüyor

herkese kolay gelsin kıslarrr..... :)

bu arada KEPEK ekemği yemeyin!!!!
kepekli ekmek demir emilimini azaltıyor bu sefer kandaki demir oranı düşer kansızlıkla uğraşırsınız. beslenme uzmanları artık kepek ekmeğini önermiyor.
unonun karmezin falan tam tahıllı ekmekleri var. benim şu an tükettiğim ekmek yulaflı. onu da değiştire değiştire gitmeyi düşünüyorum. çavdarı sevmiyorum çok sıkı ve tadı baskın bir ekmek. en güzeli unonun tam tahıllısı

kedili turta, bu mesajından sonra merak ettim bu egzersizi, okuyayım dedim aradım ama bulamadım. Linkini veya konu başlığını verebilir misin? Nette de bu isimle aradım ama bir şey çıkmadı. Yardımcı olursan çok sevinirim. :)

bende yeşil çayla başı dertte olan biriyim dün akşam ölüyordum sanırım tansiyonumu yükseltti yesşil çayı bıraktım ben salata elma devam

bende yeşil çayla başı dertte olan biriyim dün akşam ölüyordum sanırım tansiyonumu yükseltti yesşil çayı bıraktım ben salata elma devam

farklı bitki çaylarını dene canım o zaman bitki çayı açlığı bastıran ve en azından el ve ağız oyalayan bir şey oluyor rejimde faideli yani bence =)

bu arada yasemin çayının da hastasıyız tavsiye edilir ama sallamalar gerçek yasemin çayı deil sadece yasemin aroması var yeşil çay karışık felan türkiyede gerçek yasemin çayı bulmak çok zor aslında yeşil çaydan daha faydalı bir çaymış.

belitimcimmmm benide ekle tatlım 101.6

Kızlar sonunda buldum bu callanetics ile ilgili burdaki topiği.
Merak edenler için linkini vereyim dedim ama post sayım 100 ün altında olduğu için ekleyemiyorumuşum. Neyse Spor ile sağlıklı yaşam bölümünün altında.
Şimdi de videosunu bulmaya çalışıcam.
Çok merak ettim.

videosunu da buldum şu an iniyor, ama ben de senin gibi link veremiyorum malesef. bu kotalar çok yüksek yaa hala özel mesaj da atamıyorum sanırım(

arkadaşlar şöyle bir bilgi buldum paylaşmak isterim, neden sadece elma yemeMEniz gerektiğini anlatıyor sanırım:
"peki cal yada ağırlık kaldırma yada pilates kasları nası güçlendiriyor. siz her hareket ettiğinizde, kaslarınızda mikroskobik yırtılmalar olur. hareketinizin şiddeti arttıkça vücudunuz "hım bu lifler yetersiz bunları biraz güçlendirelim" der. kas yaparsınız.......:) peki bu lifleri güçlendiren şey ne? amino asitler yani proteinler.... yeterli protein almazsanız kaslar kendini onaramaz ve kaslarınız zayıflar. kastan kilo kaybı denen şey budur. yeterli protein egzersiz yapmayan bir kadın için günlük 50grdır."

şunu da ekleyeyim vücutta kas fazlaysa (güçlüyse) vücut daha fazla kalori yakar. yani metabolizma hızı artar. o yüzden erkekler daha kolay kilo verir, sizin 3 katınızı yer kilo almaz.
bunları niye yazdım?! spor yaparak kasları güçlendirmeli metabolizmamızı hızlandırmalıyız ki hiçbir şey yapmıyorken vücut daha fazla kalori yaksın, dolayısıyla sadece elma yemeyin protein ekleyin diyetinize. miktarını da ayarlarsınız artık

merhaba hanımlar..bende geçen ay elma diyeti yapmıştım 5 günde 4 kilo vermiştim..şimdi yine 3-4 kilo fazlam var gibi onun için yarın başlayacağım tekrar..kardeşimin sözü var 2 mayısta 15 günde 6-7 kilo veririm herhalde..çünkü elmayı çok seviyorum o yüzden bu diyeti yapmak çok kolay bana göre..şu an 76 kiloyum boyum 175..benide ekleyin lütfen..gelişmeleri yazarım..

merhaba arkdaşlar bende bugün elma diyetine başladım 5-6 kılo fazlam vardı en son tartıldıgında ama suankı kılomu bılmıyorum
elma dıyetını 1 hafta yapmayı dusunuyorum.
umarım bende ıstedıgım kıloya ulasırım.

dünden beri bu elma diyetini inceliyorum ve çok gaza geldim okuyunca bende bugün başladım:smiley-cool:
hadi hayırlısı..
şimdilik iyi gidiyor 16 kilocukk fazlam var şuan 66 kiloyum. 50 olsam daha ne isterim ki umarın bende sizler gibi iyi sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…