- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
opuyorumnanaktankızzzllaarrr inanamıyorum 4 sene sonra severek aldıgım pardisomun içine girdim çok güzel oldu eşim görünce şok oldu cok mutluyum çok
hıı bide kızlar callenecties die bir egzersiz var.plates gibi bişey.mutlaka yapın derim müthiş inceliyorsunuz.tembelliğimden kurtulursam bende başlıcam inş.21 günde süper incelme sağlıyor.sitede yapan arkadaşlar var orayı okuyun derim.ben daha önce 6 saat yaptım kalçam ve bacaklarım çok güzel şekillendi, sonra yine tembelliğimden bıraktım
opuyorumnanaktankızzzllaarrr inanamıyorum 4 sene sonra severek aldıgım pardisomun içine girdim çok güzel oldu eşim görünce şok oldu cok mutluyum çok
iyi akşamlar kızlar,maşallah sayımız baya artmış,ben bugün diyetime fazla uyamadım ama çok yedimde denmez,sabah 1 dilim kepek ekmekle peynir(aceleyle işe geç kalıyordum) sonra iki saat de bir iki elma,akşam eve gelince sahilde tempolu yürüyüş,artı aletlerle spor,eve gelince ufak bir kase cacıkla 1 dilim k .ekmek,1 kaşık fasülye kavurması ve şimdide 2 kru kayısı ,birde koca bardak yeşil çay,çok mu yemişim canım sıkıldı bu hafta hedefim 5 kilomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Haftaya perşembede annem gelecek o gelinceye kadar baya vermek istiyorum,çünkü o varken biraz zor yaparım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tabi ki paylaşırım canım :) bir hafta firesiz yapıcam eğer 3 ve üstü kg verirsem devam edicem 2.5 kg ma bile fitimkaydirigubbakcemile3 eğer altı çıkarsa direk protein rejimine dönerim :)
madem kıyafet alacaksın sende bir 15 güncük dişini sıkıver canım :)
hıı bide kızlar callenecties die bir egzersiz var.plates gibi bişey.mutlaka yapın derim müthiş inceliyorsunuz.tembelliğimden kurtulursam bende başlıcam inş.21 günde süper incelme sağlıyor.sitede yapan arkadaşlar var orayı okuyun derim.ben daha önce 6 saat yaptım kalçam ve bacaklarım çok güzel şekillendi, sonra yine tembelliğimden bıraktım
tabi ki paylaşırım canım :) bir hafta firesiz yapıcam eğer 3 ve üstü kg verirsem devam edicem 2.5 kg ma bile fitimkaydirigubbakcemile3 eğer altı çıkarsa direk protein rejimine dönerim :)
madem kıyafet alacaksın sende bir 15 güncük dişini sıkıver canım :)
bende yeşil çayla başı dertte olan biriyim dün akşam ölüyordum sanırım tansiyonumu yükseltti yesşil çayı bıraktım ben salata elma devam
tamam canım şimdi gördüm ekliyorum
4/4/2010 PAZAR
Belitim…………..79-------69----------67
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62
Shopaholic……..80.2
İksir……………...91-------89.1
Gubsem…………72.5----71.7
Sessiz86………...53------51----------51
Bosphorusgirl…...68
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Kızlar sonunda buldum bu callanetics ile ilgili burdaki topiği.
Merak edenler için linkini vereyim dedim ama post sayım 100 ün altında olduğu için ekleyemiyorumuşum. Neyse Spor ile sağlıklı yaşam bölümünün altında.
Şimdi de videosunu bulmaya çalışıcam.
Çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?