- 8 Ocak 2009
- 100
- 0
- 96
- 40
Sevgili arkadaşlar
Bu diyet güzel,hoş ama bir yönden yetersiz bence.
Günde 2-3 dilim ekmek ve üstünede o elmaları yediğinizde karbonihidrat açısından yeterli oluyor ama protein nerde bu diyette?
Bütün yediklerinizi toplasanız toplam 3-5 gram protein almıyorsunuzdur günde.
Ama insanın kilo başına en az 1 gram proteine ihtiyacı vardır.Ortalama 70 kilo birinnide 70 gram proteine ihtiyacı var günlük.Protein yağ ve karbonihidratlar gibi kilo yapıcı olmadığı için korkulucak bir durumda yok.Bildiğim kadarıyla 1 gram protein 1 kalori olması lazım.
Bildiğim kadarıyla protein eksikliğinde kasta kaybedebilirsiniz ve bu görüntü olarak güzelleşmek yerine çökmüş bi hal almanıza neden olur.
Sonuç olarak düşündüm ve bu protein işini çözücek en iyi şeyin LİGHT TON BALIĞI olduğuna karar verdim.
Büyük kutu(160 gr)1 Kutu Darnadel ligh ton balığının besin değerleri şöyle;
Kalori:95
Protein:21.4
Yağ:0.4
Karbonihidrat:0.8
Günün farklı saatlerinde 2 kutu yeseniz alıcağınız kalori 190 ve protein 42.8.
Zaten zararlı olan bu diyeti biraz olsun sağlıklı bir hale getirmiş oluyoruz bence.
Ben Türkiyede olmadığm için ordaki fiyatını bilemiyorum ama burda ucuz.
Zaten en fazla 6-7 gün yapıcağınızı düşünürsek çokta etkilemez kanımca.
Ayrıca çok pratik aç ve ye.
Neyse sözün özü benim düşüncelerim böyle.
Selam arkadaslar. Bende bu diyeti kac gundur takip ediyorum bu siteden ve sonunda baslamaya karar verdim. Herkes cok guzel kilo vermis. Ben her tur diyeti denedim ama maalesef kilo veremiyorum. Ben calisan bir bayanim, haftanin 5 gunu calisiyorum belki bu yuzden zor oluyor. Arkadaslar benim icin kilo vermek cok onemli.
1 yillik evliyim ve esim beni cok kilolu buluyor. Bu yuzen cok gerginlikler oluyor aramizda ve bu durumdan cok uzuluyorum. Insallah bende istedigim kiloyu veririm. Su anda sadece esimden intikam almayi dusunuyorum. (kilo vererek tabi ki)
Boyum 1.63, ve kilom 74. Amacim 60 kilo olmak 10 hafta icinde.
Herkese cok basarilar dilerim.
Çok üzgünüm çoook
evet kızlar bugün iyiyim
biraz ekmek iki yumurta ve çok az peynir yedim başka birşeyde yemiyeceğim tabi elma dışında
eee yani iki günün acısı bir şekilde cıkmalıydı deyilmi şimdi temizlik yapıcam
buda yediklerimi yakar umarım
şuan bi sukut u hayal yaşıorum :roflol: bugun 4.gün vere vere 500 gram vermısım üstelkte kaçamkta yapmadm açım yani baya bayasempatiksalakcinni tabi bunun gece tartılmamla bi alakası varmı bilemicem ama sonucta sabahta olsa akşamda olsa açım ne değişioki yada acaba 66 diilde 67 mydmbilmiyorumkismile 66 2 hafta önceki kilomdu
ay valla çıldırıciim şu 500 gramı bi günde alabılıoken 4 günde anca vereblcek koydu bayaeyvahedigeldismile:umursamaz:
Haftada 4-5 kilo verdik diye seviniyorlar.Onların büyük çoğunun kas olduğuna eminim.1 Kilo 7 bin kaloriye falan denk geliyo.5 kilo demek 30.000 kalori demek.Bunu 1 haftada sporla bile yakmak çok zorken sporsuz yapmak imkansız.Mesela yukardaki bir yorumda arkadaş demiş kollar süzüldü ama basenler duruyor eğer o giden yağ olsaydı ordada etkisi olurdu.
benim bugün ikinci günüm.iyi geçti kahvaltı sağlam olunca:smiley-cool:
ama gün boyunca sadece elma elma zor oluyor.
karnım çok acıkmadı ama gözüm hep açtıcokacimcoook
ben bir hafta yapıp bırakıcagım uzun süre yapanlar nasıl yapıyor ya helal valla:hooray:
birşey deyil canım
tabiki tartılabilirsin hele bu seni motive ediyorsa daha iyi etkiler diyetini
bu arada
ortak karar olarak tartılınmayacak diye bir karar almadık istediğiniz zaman tartıladabilirsiniz burada paylaşadabilirsiniz
sadece listedeki arkadaşlar
son kilo durumlarını cumartesi öğlene kadar yazacaklar
unutmadan bu gün tartıldım 1 kilo daha vermişim.yani 10 günde 3kilo. bana biraz az geldi.bunun nedeni tamamen benim. sıkı bir şekilde yapamadım.bu aralar misafirim çoktu yürüyüşte yapamadım.bu gün yine misafirim gelecek. benden kısır yapmamı istediler.şimdi nasıl yemeden duracam.kaç gündür su bile içmiyom.günde 3 bardağı geçmedim.sanırım bu siteye daha çok takılmalıyım.burası beni çok motive ediyor.bu 10 günü sıkı tutsaydım belkide 5kilo verirdim.neyse hayırlısı. bugün kaçırmayayım bari.
bende o gözü açlardanım malesefcokacimcoooksırnaşık şey ama bişi cnm çok çektiği zaman gidip bi çatal alıorum sora 5 dk bişeyle oyalanıorum bakıorumm aaaa açlığım gitmiş naniknanik üstünede 1 bardak su içtinmi hiçbişiciğin kalmıooo
bak misal ben lahmacunu cok severdim geçen almışlar bende bi parçann üstüne şeker döktüm öle yedm cnm bidaa istemedi:roflol: psikopatmıyım neym anlamadm sempatiksalakcinnidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?