Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slmm kızlar 2 gündür pek giremiyorum sayfalarrda bayagıı çogalmışş wallaa ewde tadilat war badana işleri falan berbatım walla yorgunluktan ölüyorum bu arada 2 gündür diyet falanda kalmadıı hababam debabam yiyorum buna ragmen 74.6 olmusum yedigim halde 200grm daha wermeyi basarmısımm yorgunluktan olsa gerek sizler napıyorsunuz nasıl gidiyorr canllarımmm öpüyorummm...

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69----------67
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62
Shopaholic……..80.2
ıksir……………...91-------89.1
Gubsem…………72.5----71.7
Sessiz86………...53------51----------51
Bosphorusgirl…...68
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76

tamamadır kızlar ekledim sizleri de listeye
bosnakgüzeli merak etme canım sil diyinceye kadar silmem

ayyyy denizim bende aynı senin gibi diyet hak getire
2 gündür sabah 6da çıkıyorum sonra Allah kerim
daha yeni saat 6da geldim 12 saat dışardaydım
aç kalayım diyorum olmuyor tansiyonum düşüyor halsizlikten bayılacak gibi oluyorum
yarından itibaren sıkılaştırıcam bakalım

hiç içime sinmedi ama ne yapayım mecbur kaldım benimkini bozan bulgur işi oldu
eve o kadar aç geliyorum ki a bide bakıyorum bakıcımız kısır yapmış öyle bir yumuluyorum ki sormayın

kısır çok kalorilimidir kızlar????????

ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIMMa.s.

günaydınn elma güzelleri nasılsınız. annemmm sana çok kolay gelsin canım yaa allh yardın olsun tadilat işleri çok zorr sonra devm edersin diyetine kendini çok yormamaya çalış

belitim moralini bozma 2gün daha sıkı yaparsın kaçamaksız o arada kaynar. bizimde dün komsu kısır getirmiş ama çok sevmeme ragmen çokaz yedim3_4 çatal falan mideme bulgur dokunuyor yoksa bende kısırzede olacaktım... buarada hangi günler tartı gününüzdü ben onu daha önce sormayı unutdum adetli oldugum için gecen hafta tartılmamıştım gerçi bugün bitiyor daha inşallah vermişimdir de ii gaz olur bana okadar sıkı yapmama ragmen düşmediyse kalp krizi geçircem artık valla yaaa akannehirakannehir

okis sagolasin Belitimcim bu arada bugünde bi kiyafetsiz tartilim dedim 60 ciktim.Kilocuklara bay bay diyoruz
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar ben dayanamadım ve 1 gün olmasına ragmen dün 101.6 iken sabahında 100.5 çıktım b sefer başarıcam sanırımdelikafadulden

Merhaba kızlar!!!
Hani son mesajımda bahsettiğim pantolon vardı ya.
Onun 38 bedenini buldum, giydim ve aldım... Şu an üzerimde.
Tamam tchibonun kalıpları biraz büyük olurmuş ama olsun üzerinde kapı gibi 38 yazıyor!!!!
Hahahaha :)
O gazla dün akşam eve gider gitmez eşofmanları giydim ve attım kendimi dışarı.
40 dk hızlı hızlı yürüdüm. O kadar iyi geldi ki. Otura otura nasıl hamlıyor insan ya.
Hareket etmeye başlayınca daha çok hareket edesi geliyor.
Diyetle ilgili ise, kahvaltılarımı domates, salatalık, peynir, 1 dilim ekmek şeklinde yapıyorum.
öğlen ise bir kap sebze yemeği yiyorum. Akşamları da salata yoğurt. Tabi iki saatte bir 1 elmaya devam, yiyebildiğim kadar... Gene bazen yoğurtla bazen tek başına.
Bu arada en güzel yeşil elmayı Migros'un Şok marketinde buldum.Hem fiyatı, hem tadı, hem de büyüklüğü çok ideal. Duyurulur. :) Hep beraber hücum edip fiyatları artırmayın. :)
Ayrıca bu akşam itibarıyle Callanetics'e başlıyorum.
Her tarafımı ölçtüm biçtim, yazdım. :) Bakalım neler olacak.
68 kilo ile başladım bu maceraya, Cumartesi tartılacağım ve yazacağım sonucu.
O zamana kadar herkese kolay gelsin.

kızlaar ben dün cook fena abarttım dün tamamen diyet dışı bigün oldu benim icin... bgün sınav vardı arkadasla dün öglenden bugün sabaha kadar ders calıstık o aralarda hep biseyler,yemek filan :1no2: dün tamamen gitti de sınavdan sonra eve geldim hemen yeşil elma rendeledim yagsız yogurda karıstırdım onu yedim bayaa da doyurdu yaa...cokacimcoook
dün dayanamayıp tartıldım gitmiş 2 kiloya yakın, 5 günde 2 kilo az mı ki acaba... CADIARZU gerci bu aralar adet dönemim, ondan dolayı mıdır acaba bu yavaş gitmesi? gerci ben göbegimde bi ufalma hissediyorum ama... insallah öledir... 1 hafta yaparım 4 kilo verirsem devam etmem diyodum ama sanırım bu gidisle devam edicem kaydirigubbakcemile
dünün acısını cıkarmalıyım.... mafoldumben
bu arada yarından itibaren calleneticse baslıyorum.. kaydirigubbakcemile2

hadi iyii incelmeler elmacılarıım zemuszemus

Selam arkadaslar. Bende bu diyeti kac gundur takip ediyorum bu siteden ve sonunda baslamaya karar verdim. Herkes cok guzel kilo vermis. Ben her tur diyeti denedim ama maalesef kilo veremiyorum. Ben calisan bir bayanim, haftanin 5 gunu calisiyorum belki bu yuzden zor oluyor. Arkadaslar benim icin kilo vermek cok onemli.
1 yillik evliyim ve esim beni cok kilolu buluyor. Bu yuzen cok gerginlikler oluyor aramizda ve bu durumdan cok uzuluyorum. Insallah bende istedigim kiloyu veririm. Su anda sadece esimden intikam almayi dusunuyorum. (kilo vererek tabi ki)
Boyum 1.63, ve kilom 74. Amacim 60 kilo olmak 10 hafta icinde.
Herkese cok basarilar dilerim.
Çok üzgünüm çoook

sevgili chanelcimyaşadığın sıkıntılar aslında hepimizin zaman zaman yaşadığı şeyler.yanlız değilsin yani bu konuda:)boy ve kilolarımız hemen hemen birbirne yakın .ben bu diyete başladığımda 75 -76 civarındaydım .şuan ise 70.5 .bence başla aşamalrı yüryüş falan da ekle ,çalıştığın için gündüzleri küçük pırsiyon,çorba yada tavuk ,ballık falan de ye arkadaşım .rabbimizniyle 1 haftaya yakın bi zamanda enaz 2,5 kilo veririsin .ben emziren bi anne olduğum için bende çok acıkdığım zaman yiyorum ama karaınca abrtmadan
10 hafta içinde 60 olmayı hedeflemişsin.rahatlıkla olursun inş.canım yeterki diyetine riayet et ve kndini kandırma.
arada hepimiizn kaçamakları oluyor tabi.ama vazgeçme inş.verirsin hafta da ortalama 2 kilo versen
7 haftada istediğinn forma kavuşursun inş.ama günde en az 1 saat yürü canım.inan çok faydasını görürsün .
sen kendine 10 hafta vermişsin bence çok rahat verirsin inş.
hadi bakalım bende mayıs 13 e kadar incecik bi anne olmayı hayal ediyorum

inş. hayallerimiz gerçek olcak arakadaşlar durmak yok

Bende araniza geldim zayiflamak istiyorum kesinlikle,elmalari yemege basladim ama ben kirmizi almistim neyse yarina yesil alirim artik.

evet kızlar bugün iyiyim
biraz ekmek iki yumurta ve çok az peynir yedim başka birşeyde yemiyeceğim tabi elma dışında
eee yani iki günün acısı bir şekilde cıkmalıydı deyilmi şimdi temizlik yapıcam
buda yediklerimi yakar umarım

bosnak güzeli iyi vermişsin canım
tabiki gidecek güzelim bu kilolar
yeterki fazla abartmadan kaçamak yapalım
yada değiştirelim

Son düzenleme:
denizim sen de tadilat bende de bu temizlik bitmedi gitti be gülüm şöyle rahat rahat bir rejim yapamadık yani
nuran damla hiçbiri yazmıyor artık ne yaptılar acaba????????
aman canım biz bırakmıyalım hedefe ulaşıncaya kadar az az da olsa rejime devam kızlar

kızlar ben dayanamadım ve 1 gün olmasına ragmen dün 101.6 iken sabahında 100.5 çıktım b sefer başarıcam sanırımdelikafadulden

birşey deyil canım
tabiki tartılabilirsin hele bu seni motive ediyorsa daha iyi etkiler diyetini

bu arada
ortak karar olarak tartılınmayacak diye bir karar almadık istediğiniz zaman tartıladabilirsiniz burada paylaşadabilirsiniz
sadece listedeki arkadaşlar
son kilo durumlarını cumartesi öğlene kadar yazacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…