yoyocum bakıyorum formundasın yinee opuyorumnanaktan psikopat elma güzeli aslında ii taktik uzun bi süe lahmacun yemezsin artık dimi bende yemeklerde ekşiyi sevmem her yemege limon sıktırayım kafamçokkarıştıbari anneme yoksa bizim bu kilolardan kurtulacagımız yok yoyocum ya ben 10_15 gündür sıkı yapıyorm kaçamakta çok az yaptım onu bile abartmadım yani ama vere vere 500 gr akannehirakannehir içim dısım yeşilçay oldu
Gubsem ve jojom cok tesekkurler desteginiz icin. Haklisiniz diyetin yaninda egzersiz yapmak lazim. Sizler kilo verdinizmi bu diyetle?
güzelim regl in daha yeni bitmiş ne acelen var şişliğin daha gitmemiştr mutlaka kilo vermssndr 15 günde sabırlı ol bakiiim azcıkklava: bide kızlar hepinize söylüorum kasmayın kendinizi ya hatta haftada bir akşam yemek yiyin kilo vercez diye hasta olmayalım iş cıkarmayalm basımıza yaz üstü olumunekankayizsmile
inşallh canım yaa haftayada hiç kilo vermemiş oluırsam kafayı yicem yaa azim yokkenbile veriyordum k,iloyu şimdi azim etdim benimle şavasa girdi resmn bakalım kim kazncak :tomato:
yeşil çay içiyorum ben poşet çay ama bide günde 1 bardak bugün şimdiye kadar hiç içmedim mesela sevmiyorum bi de.normal herkes gibi bol bol su da içiyorum ama tık yok hayret:1no2: kilomu ölçmedim daha yarınunutmazsam ölçerim ama dediğin gibi wc sorunu olduğu için pek de bir şey beklemiyorumyesil cay icmiyor musun canim o wc de ful cikarttiriyor ama ben 2 tane birden demliyom bir tane fayda vermiyor.Canim sen 3 gündür kac kilo verdin merak ettim valla sifir kacamakla ama wc sorunun varsa tartida fazla cikarsin.Harika gidiyosun ama kahvalti et heee sagligindan olma..
belitimcim nasılsın canım yazılarından biraz halsiz ve yorgun olduğunu düşündm.iyisindir inş. rabbim kolaylık versin
günaydın belitim canım yaa ben c.tesi günleri pek giremiyorum 2gün evde temizlik gezme tozma derken nete pek girmeye fırsatım olmuyor. ben cuma günleri sana bildiricem okopuyorumnanaktan hatda bugün tartıldım sinirden ölücem yaa bugün adetim yeni bitdi ondan dolyımı bilmiyorum ama 15 günde sadace 500 gr deli olucam yaa ben kendimi sıktıkça kilo sabitleniyor sank,i :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?