Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

güzelim regl in daha yeni bitmiş ne acelen var şişliğin daha gitmemiştr mutlaka kilo vermssndr 15 günde sabırlı ol bakiiim azcıkklava: bide kızlar hepinize söylüorum kasmayın kendinizi ya hatta haftada bir akşam yemek yiyin kilo vercez diye hasta olmayalım iş cıkarmayalm basımıza yaz üstü olumunekankayizsmile

Gubsem ve jojom cok tesekkurler desteginiz icin. Haklisiniz diyetin yaninda egzersiz yapmak lazim. Sizler kilo verdinizmi bu diyetle?

cnm bende ilk denedgmde 1 haftada 3 kilo vermstm... ama simdi nazlanıyolar gitmek istemiyorlar sanırım ama onlar gitmeden bana rahat yok insan biraz gururlu olur cnm istenmedigi yerde durmaz ama gelde sen bunu kilolarıma anlat:gitme:sırnaşık şey

inşallh canım yaa haftayada hiç kilo vermemiş oluırsam kafayı yicem yaa azim yokkenbile veriyordum k,iloyu şimdi azim etdim benimle şavasa girdi resmn bakalım kim kazncak :tomato:

Tickeri basardim ..Elmam 2 tane kaldi,1,5 litre su bitti,caya devam..

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk sayfalardan okudugum diyetin yapilisinin özeti kismini tekrarlayalim istedim cok geride kalmis cünkü..

YAPILACAKLAR
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek

kızlar hızlı kilo verecez sarkmalarımız olmasın diye spor yapıcaz lesli ile spor yapılacak

inşallh canım yaa haftayada hiç kilo vermemiş oluırsam kafayı yicem yaa azim yokkenbile veriyordum k,iloyu şimdi azim etdim benimle şavasa girdi resmn bakalım kim kazncak :tomato:

tabikide sen kazancaksın tatlım içini ferah tut senn olumunekankayizsmile hem daha zamanın var o pis kilocuklarn hepsi gidiciiikaklinialirimsmileopuyorumnanaktan

Ay ay yarini heyecanla beklyioruuummmm kizlaarrrr bu diyet sizlerle beraber süpeeerrrr,iyiki varsiniz güzeller.

bugün üçüncü günümdü üç gündür sfır kaçamak ama siz bi de bana sorun gözüm her şeyde.
tek sorun ayıptır söylemesi tuvalete çıkamıyorum bide elma acayip şişkinlik gaz yapıyor
sizde de oluyor mu?

yesil cay icmiyor musun canim o wc de ful cikarttiriyor ama ben 2 tane birden demliyom bir tane fayda vermiyor.Canim sen 3 gündür kac kilo verdin merak ettim valla sifir kacamakla ama wc sorunun varsa tartida fazla cikarsin.Harika gidiyosun ama kahvalti et heee sagligindan olma..

yeşil çay içiyorum ben poşet çay ama bide günde 1 bardak bugün şimdiye kadar hiç içmedim mesela sevmiyorum bi de.normal herkes gibi bol bol su da içiyorum ama tık yok hayret:1no2: kilomu ölçmedim daha yarınunutmazsam ölçerim ama dediğin gibi wc sorunu olduğu için pek de bir şey beklemiyorum

tamam ben bendeki çizelgeye kaydettim yarın burada görürsün canım
ayrıca canını sıkma regli diyette benim içinde problem yaratıyor bu hafta fazla fazla verirsin canım

yarın öğlene kadar bekliyorum kızlar kilolarınızı
bakalım ne yaptık
umduğumuz gibi kaçamaksız bir hafta olmadı ama yinede olsun canımız sağolsun

olsun belitimcim ya 1 kilo bile vermiş olsak 1 kilo 1 kilodur.ne yapalım.böyle böyle gidcek bu kilolar inş.rabbim sağlık versinde gerisi problrem değil hepsi olur inş.
inş. yarın 70 i görebilirim bakalım hayırlısı

öğretmenlik zor iş canım rabbim kolaylık versin inş.

ben bugün yine bikac kacamakla günü atlattım ama tartıldım yine dayanamadım ama kacamak macamak derken bile 1 haftada 3 kilo vermisim nerdeyse cok sevindim dogrusu... zemuszemus inşallah bu hafta da devam etmeyi düsünüyorum... kaydirigubbakcemile2
annem gelicek 2 hafta sonra yanıma, o gelince diyet kalmaz walla akannehir o zamana kadar cook dikkat edeyim ki sıkıntı olmasın...
hadi canlarım hepimize elma güzelliği diliyorum kaydirigubbakcemile5

kızlarrr günaydın hepinize iyi bi hafta sonu diliyorum. belitim bu hafta çok kaçamak yapmış olsamda tartıda 50 yi gördüm zaten amacımda buydu şimdi sadece spora devam edip basenlerimi biraz daha eritmek istiyorum. azminizi koruyun kızlar hepinizin dilediğiniz kiloya ulaşıcağınıza eminim. diyeti bırakıyorum ama gözüm hep burda olucak sizinleyim hepinizi öpüyorum. :lepi:

Günaydinlar hepinize sevgili arkadaslar, benim kilom bugün 89.7 ye düstü kacamaklardan az düstü üzüldüm biraz ama daha dikkatli olursam daha cok gidecek ama zamanla azar azar da olsa düsecek ,cizelgemde var benim bilgiler Belitim canim.

Herkese merhaba kızlar.
Bu sabah nihayet tartildim.
Ve 68 den 66 ya düsmüşüm.
Yani iki kilo vermişim. :)
tabi daha fazla versem çok daha iyi olurdu
ama ben zaten bu diyeti harfiyen uygulayamdim
o yüzden bu iki kiloya çok sevindim. Bir de benim
metobolizmam çok yavas . Haftada iki kilo
benim için hic Fena değil , acelem yok.
Ama inanın bu iki kilo bile bende o kadar farketti ki.
Neyse önümüzdeki hafta daha iyi olur umarım.
Hepinize kolay gelsin iyi hafta sonları.

arkadaşlar inş. daha da iyi olur.hedefden şaşmak yok inş. hepimiz istediğimiz kilolara kavuşacağız.

belitimcim bende bu sabah tartıldım 70.4 geldi canım fazla verememişim ama olsun.bozmak yok.
sabah kahvaltıda canım çok çekdiği için elmalı kurabiye yedim 2 tane.
ama bişi farkettim eskiden olsa en az 7-8 tane yerdim ama şimdi 2 tane yetti.bu diyet bana az yemeyide öğretecek inş.:)))

arkadaşlar çok güzel bir ortam oluşturduk inş. bozulmaz.sizlerle yazışmak,paylaşmak gerçekten çok güzel

Gubsem ve diger arkadaslar size cizelge hazirlayabilirim bana baslama kilonuzu, simdiki kilonuzu ve hedef kilonuzu yazin canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…