Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Evet arkadaslar ben elmadiyetine ara verip zayiflamadestekli bitkisel ilacima baslamistim ama yine baslayacagim icin Belitim Arkadasima rica etmistim beni listeden kaldirmasin diye.Ve bende 5 günden beri ilacimi iciyorum ve 3 kilom gitmis veee uzun zamandan sonraa Hayatimda ilk defa 59 Kiloyu gördümmm.Hep beraber Zayiflamaya devam.Elmalarinizdan vazgecmeyin arkadaslar gercekten cok ise yariyor ben 3 kilo verip 5 cm incelip sonucunu gördügüm icin her zayiflamak isteyen arkadasima tavsiye ediyorum.Yalniz bu zayiflamailacni kac ay önce almistim cok paraya bosa gitmesin yazik olmasin diye paraya kullanmaya basladim.Kutu bitsin yine baslayacam Elmaciklarima:dance:

selam kızlar benim bu hafta baya kötüydü,önce biraz kaçamak sonrda daha büyük kaçamak derken,neyse sonra toparladım ama sonuç 88.7 malesef,kızlar çok yapamadım bu diyeti,biraz başka sayfalara bakacam,çok güzel kilolar vren var bu hafta maşallah size,destekleriniz için çok teşekkür ederim,durmak yok yola devam,gelişmelerden haberdar ederim sizi,HOŞÇAKALIN,SEVGİLERLE ELMA GÜZELLERİbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

slm arkadaslar ya bişey sorcam hergün mü ekşi yeşil elma yoksa sadece ilk günmü. ekşi elma herzaman bulunmuyorda . tatlı yeşil elma olsa olamzmı

kızlar bana yardım edebilecek varmı elma diyetini kış döneminde yapmıştım kaçaklarla beraber 5 kilo vermiştim şimdi o 5 kilo yine bende yaklaşık 2 hafta oldu başlayalı çok küçük kaçamaklarla beraber yapıyorum örnek 5 tane bezelye gün içinde ama ne hikmetse gram dahil oynamıyorum su ve yeşil çaylada destekliyorum hipotroid var ama tahlillerim gayet iyi umarım yardımcı olursunuz kilo vermeden bırakmak istemiyorum

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69----------67--------66
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62--------59
Shopaholic……..80.2
ıksir……………...91-------89.1--------88.7
Gubsem…………72.5----71.7--------70.4
Sessiz86………...53------51----------51----------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------67.5
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7

evet arkadaşlar kilolarınızı listeye ekledim
bende 1 kilo gitti ama bu hafta çok normal çünkü 2 gün çok abartmıştım
eee tabi birde spor yok

tabiki yardımcı oluruz canım

sultacım kilo cetvelini yapmayı bende denedim ama birtürlü olmadı bana nasıl yapıldığını öğretirmisin canım
başlama 72.5
şuanki kilom : 70.4
hedef : 52

kalamera arkadasa ithafen

tekrar baslaman cok güzel.Kilolari vermek sabirla ve zamanla oluyor mutlaka arkadasim ama önemli olan ideal kiloya ulasinca onu muhafaza etmek.Ben muhafaza icin 3 sey söyleyebilirim;yürüyüs her gün 1 saat ,bol su,ve 18.00 dan sonra salata meyve cay disinda yememek.Hatta gün icinde bile hamur islerine ölcülü yaklasmak ideali koruyor ben bunlari yapmadigim icin 60 dan 90 lara ciktim tabii dogum kilolarida eklenmis hali simdi vermekle ugrasiyoruz zamaninda dikkat etmemenin cezasi..Üzerine bir kere 85 leri asinca kiyafet bile bulamyisun dogru düzgün:) Sana tavsiyem sabirla devam et ver kilolari,streste yapma rahat ol ! bak göreceksin yavasca gidecek gittikce rahatlayacaksin hem bedenen hemde psikolojik olarak.Basaracagina inaniyorum ,desteklerimiz hepimiz icin beraber burada takii zayiflayincaya kadar.

kızlar sabah 7 de kalkıyorum ben akşam 5 e kadar hep ayaktayım kahvaltı 2 galeta 3 zeytin peynir yumurta domates kahve 2 finacan oda sulu sütle birlikte şeker kullanmam 1 adet tatlandırıcı gün içinde 6-7 adet yeşil ekşi elma arkadaşımla başladım o 10 kilo verdi 3 aydır gram almadı yediklerini görseniz şaşarsınız ama yağ tuz kullanmama rağmen tıkk yok offfffff :S

cnm senitebrik ediyorumm ilacın adını bizede yazarmısın bulabilirsek bende alırım eyvahedigeldismile

Gubsemcim bu linki kopyala canim ://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w87Q2sL/weight.png

canim basina http ekle ama ben yollamak icin o kismini silmek zorunda kaldim yoksa yollanmyiordu ,kopyala sonrada bunu profilindeki cizelgeye yapistir ve kaydet canim, yine gerekirse yardimci olurum.Linkin basina http eklemeyi sakin unutma canim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sultacım kilo cetvelini yapmayı bende denedim ama birtürlü olmadı bana nasıl yapıldığını öğretirmisin canım
başlama 72.5
şuanki kilom : 70.4
hedef : 52

Canim tabiiki yardimci olurum ama sen nerede takildigini söylersen daha iyi olur..

bugün 3.günüm benim ve icimm acayip bozulmus ,gitsin toksinler off cok kötü kilolu olmak yaaa.. Biran evvel 79 a düssem cok mutlu olacagim sonrasi daha güzel devam eder benim icin cünkü 79 un üstü cok zor..Allah kolaylik versin hepimize ,hedefe ulasana dek yilmak yok.Bugün kacamagim kadayif oldu napim canim cekti ama 1 ay sonrasinda ne kadar gitmis olacak

kızlar durumuma kimse bişey yazmamış yada yazacak birşey bulamamış sanırım ama yardımcı olacak biri varsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…