slm arkadaslar ya bişey sorcam hergün mü ekşi yeşil elma yoksa sadece ilk günmü. ekşi elma herzaman bulunmuyorda . tatlı yeşil elma olsa olamzmı
kızlar bana yardım edebilecek varmı elma diyetini kış döneminde yapmıştım kaçaklarla beraber 5 kilo vermiştim şimdi o 5 kilo yine bende yaklaşık 2 hafta oldu başlayalı çok küçük kaçamaklarla beraber yapıyorum örnek 5 tane bezelye gün içinde ama ne hikmetse gram dahil oynamıyorum su ve yeşil çaylada destekliyorum hipotroid var ama tahlillerim gayet iyi umarım yardımcı olursunuz kilo vermeden bırakmak istemiyorum
Evet arkadaslar ben elmadiyetine ara verip zayiflamadestekli bitkisel ilacima baslamistim ama yine baslayacagim icin Belitim Arkadasima rica etmistim beni listeden kaldirmasin diye.Ve bende 5 günden beri ilacimi iciyorum ve 3 kilom gitmis veee uzun zamandan sonraa Hayatimda ilk defa 59 Kiloyu gördümmm.Hep beraber Zayiflamaya devam.Elmalarinizdan vazgecmeyin arkadaslar gercekten cok ise yariyor ben 3 kilo verip 5 cm incelip sonucunu gördügüm icin her zayiflamak isteyen arkadasima tavsiye ediyorum.Yalniz bu zayiflamailacni kac ay önce almistim cok paraya bosa gitmesin yazik olmasin diye paraya kullanmaya basladim.Kutu bitsin yine baslayacam Elmaciklarima:dance:
ewet cnmm hos geldinn aramızaasadece ekşi elma mı yiyorsunuz kızlar
sultacım kilo cetvelini yapmayı bende denedim ama birtürlü olmadı bana nasıl yapıldığını öğretirmisin canım
başlama 72.5
şuanki kilom : 70.4
hedef : 52
sağol canım inşallah hep birlikte veririz kiloları.bende yarın başlayacağım herkese allah kolaylık versinhihoyyytewet cnmm hos geldinn aramızaa
yeşil elmayla aran yoksa kırmızıda tüketebilirsin sonuç çok degişmiyorr canımcım...
kızlar sabah 7 de kalkıyorum ben akşam 5 e kadar hep ayaktayım kahvaltı 2 galeta 3 zeytin peynir yumurta domates kahve 2 finacan oda sulu sütle birlikte şeker kullanmam 1 adet tatlandırıcı gün içinde 6-7 adet yeşil ekşi elma arkadaşımla başladım o 10 kilo verdi 3 aydır gram almadı yediklerini görseniz şaşarsınız ama yağ tuz kullanmama rağmen tıkk yok offfffff :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?