Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

SLMM KIZLARR HERKEZZ SÜPER WERMıŞ TEBRıK EDERıMM HEPıNıZıı belitimm cnmm ben bu hafta tamamen pes ettim hiç uymadım tamda 73.5 u görmüşken kendime yaptıgım kötülüge inanamassın cnm walla bu sabah 75.5 tum sinirleerim bozuldu oyüzden yazmadım cnmm yaaa
motiwem tamamen bozuldu bu türlü konsantire olamadım cnm her sabah bugün yapıcam baslıycam diyorum yeniden ama olmuyorr neden böyle oldu cnmm yaa
kendimi nasıl tekraar motive edicem yardımcı olurmusun cnm öpüyorumm...

belitim cnm bu hafta rekoru deniz kırdı 2 kilo aldı dersinn cnm listedee klava::dilcikar: :çok üzgünüm: yasakkelime kafamçokkarıştı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Brrrnnn arkadasim nasilsin bugün ,gelisme var mi rahatlaman konusunda,birde tartildin mi merak ettim seni

cnm senitebrik ediyorumm ilacın adını bizede yazarmısın bulabilirsek bende alırım eyvahedigeldismile

cnmm ilacin adini vermek yasak deilmi artik Sitemizde:sm_confused: ama olsun ben sana tam olarak yazmim ama meshur bi ilac tvde felanda gösteriyordu umarim anlarsinn L...6090 eyvahedigeldismile.

kızlar durumuma kimse bişey yazmamış yada yazacak birşey bulamamış sanırım ama yardımcı olacak biri varsa sevinirim

canım ne kadar süre diyet yapıyorsun
hiçmi kilo veremedin
birde yukarıda yazdıklarınımı uygulayıp veremedin

tam bir bilgim yokki birşeyler önereyim

canım al bendende o kadar ama hayır yıl mayalım olsun dağıtmak yok irademizi topluyup daha hırslı baslıyalım bak yedik noldu üzüldük ama dikkat edince seviniyoruz o zaman bundan sonra nie kendimizi üzelim demi lmaz:diete tam uyalım kahvaltı +su+ yesilcay +elma =çıtırlık seni görüp şok olon insanlar kendimizi toplayalım canım BİZ İRADESİZ DEĞİLİZÇok üzgünüm çoook

belitim canım bu hafta hiç veremedim ama dogaldır habire yedim ama söz haftaya yazacak degişik rakam bildircemboshayallersmile

tamam tamam dur bak :teselli:
bende hafta içi çok abarttığımı söylemiştim deyilmi
iki gün götürdüm kısırları ve vereceğim yerde aldım iki kilo oldummu 69
aynen senin ibi bir panik oldumlaelaelaelaelae
ama boşunaymış neden dersen
birden ve aşırı bir şekilde yediğin için vücutta yemeğin etkisi,, su toplatmasıyla oluşan
fos kilolarmış:dance:
nerdenmi anladım
1 haftada zar zor 2 kilo veren ben
idrar söktürücü çaylar içerek ve bağırsaklarımı temizleyerek iki günde aldığım o 2kiloyu verdimde ordan
eee o kaçamakların cezası olarakta bu hafta 2 deyilde 1 kilo verdim ama olsun

evet bu cok dogru bende bunu kendimde görmüstüm aynen cnmopuyorumnanaktan

birde denizim biraz ara verdiğinde helede kiloda artış olduysa tekrar motive olmak dahada zorlaşıyor
ama aşmak zorundasın
diyetten çıkp ta ne olacak ...yarın beraber tekrar eski sistem devam ediyoruz hep birlikte
dediğim gibi onlar fos kilo artı evin tadilattaydı insan hareketli işyaptığında vücudu normalden fazla su toplar bunu unutma
dediğim gibi yarın tekrar başlıyoruz buraya gelip sık sık yaz hatırla bizi ne kadar motive ettiğini
akşamları açlık krizlerimizzi nasıl yatıştırdığını

evet bu cok dogru bende bunu kendimde görmüstüm aynen cnmopuyorumnanaktan

evet canım iinsanız sonuçta hiç kimse bünyesinin neye nasıl tepki vereceğini kestiremiyor
bazısı abartır gram oynamaz hatta kilo bile verbilir bazısıda alır
ama sonra tekrar işi sıkı tutunca yavaş yavaş yada birden verebilir
kesin olan birşey varsa oda bu durumlarda kendini toparlayamayıp diyeti bırakırsan başladığın yere dönersin
çok yazık olur

belitim cnm bu hafta rekoru deniz kırdı 2 kilo aldı dersinn cnm listedee klava::dilcikar: :çok üzgünüm: yasakkelime kafamçokkarıştı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

denizim geçenlerde sen yazmamışmıydın
sokakta tanıdıklarımla karşılaştım şok oldular diye
azmini kaybedersen ki sonucu kötü olacak o zaman karşılaştığın da ne olacak bir düşün tatlım ve tekrar gel yanımıza

ben bugün hiiiç kaçamak yapmadım kızlaar guclubacismile
bugünki elmalarım biraz sarıya kacıyordu ama olsun yine de idare eder sanırım fisfisfis
benim bi tavsiyem var dogrusu.. sürekli tartılmayın kızlar, cünkü insanın gün icinde kiloları cok farklı cıkabiliyor... cok fazla su ve yesil cay iciyoruz, her zaman da onları atmıs olamayabiliriz tartılırken.. bugün dünden fazla cıkabiliriz bu yüzden, kii bende öyle oldu bugün.. dün 66.8 görmüstüm bugün 67.8 gördüm... bu oynamalar içtigimiz suyun fazlalıgından ne bileyim gün icindeki hallerden gelebilir bence.. nacizane tavsiyem, bi hafta bekleyin sabredin...vereliniortak ben böyle karar verdim dogrusu... gamyoncuiremsu
hepimize elma güzelliği diliyorum olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

kızlar durumuma kimse bişey yazmamış yada yazacak birşey bulamamış sanırım ama yardımcı olacak biri varsa sevinirim

aslında sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla neden veremedin ki??? bi de kahveyi bence kes içme hiç onun yerine yeşil çay iç en az iki tane ya da adaçayı yağ yakımında daha etkili olur desteklemiş olursun. sabah ılık suya bi çay kaşığı elma sirkesi ekleyip içebilirsin ayrıca. ve en önemlisi beynini boşalt daha rahat ol. ve akşam 8 den sonrada bişey yeme. öğününe yoğurtta ekleyebilirsin. aklıma gelenler bunlar şimdilik bu haftayı geçir yine bişeyler düşünürüz :1hug:

ewet canlarım haklısınız nerdeyse 1 haftadır yiyorum sonu hüsran ama desteginizle toparlıycam inş. kendimi yarın tekrardan baslamayı iistiyorum çok çok teskkür ederim destekleriniz için hepinize hepinizii çok sewiyorumm....
guclubacismile kendimi bırakkıpta yenikdüşmüycem yarından itibaren ypyeni bir hafta war önümüzde umarım bu haftayı iyi degerlendirebilirimm ohaoldumsmile

slm kızlarr ben tartılamadm anca pazartesi tartılablrm ama çok şey beklemıorum umutsuzum yani bu hafta son 3 gündrde rahatszm cok fazla kusurorum ondan 8 de fln normal yemekte yedm yoksa basm dönüdu neyse bakalm pazt görcez noolmus ne olmams eğer veremedysem tabikide pes etmycem haftaya daha sıkı gidicem tabi bi haftam kayboldu ama olsun haftaya telafi edicem insallah kilo veren herkesi tebrk ediorum veremeynlerde takmayın kızlar yaa herkes bir diilki haftaya daha çok verirsinz insallah öpüorum hepiniziiiiopuyorumnanaktan

çoooook midem bulandı kızlar az önce... durdum durdum dayanadım artık cok fena oldum... hani su ufak eticinler cıkmıs ya bi tane atıverdim agzıma... burası da günah cıkarma gibi ama olsun sölemek istedim.. ben geceleri gec saatlere kadar oturabiliyorum, benim gibi olan var mı merak ediyorum yaa....CADIARZU

buyrun burdayımmmhihoyyyt:roflol: ufacık eticinden nolcak sende yaa bende gecenin körü olmus midemde elma dolayısyla olusan gurultularla birlikte açlığımda mücadele etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile5

sorma yoyocum yaaa aynen :) bi de gece ilerledikce sabah 2 dilim kepek ekmeginin yanına ne yesem de domatesi filan güzellestirsemin hayalini kuruyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…