yeşil çay içiyorum ben poşet çay ama bide günde 1 bardak bugün şimdiye kadar hiç içmedim mesela sevmiyorum bi de.normal herkes gibi bol bol su da içiyorum ama tık yok hayret:1no2: kilomu ölçmedim daha yarınunutmazsam ölçerim ama dediğin gibi wc sorunu olduğu için pek de bir şey beklemiyorum
cnm senitebrik ediyorumm ilacın adını bizede yazarmısın bulabilirsek bende alırım eyvahedigeldismile
kızlar durumuma kimse bişey yazmamış yada yazacak birşey bulamamış sanırım ama yardımcı olacak biri varsa sevinirim
SLMM KIZLARR HERKEZZ SÜPER WERMİŞ TEBRİK EDERİMM HEPİNİZİİ belitimm cnmm ben bu hafta tamamen pes ettim hiç uymadım tamda 73.5 u görmüşken kendime yaptıgım kötülüge inanamassın cnm walla bu sabah 75.5 tum sinirleerim bozuldu oyüzden yazmadım cnmm yaaa
motiwem tamamen bozuldu bu türlü konsantire olamadım cnm her sabah bugün yapıcam baslıycam diyorum yeniden ama olmuyorr neden böyle oldu cnmm yaa
kendimi nasıl tekraar motive edicem yardımcı olurmusun cnm öpüyorumm...
SLMM KIZLARR HERKEZZ SÜPER WERMİŞ TEBRİK EDERİMM HEPİNİZİİ belitimm cnmm ben bu hafta tamamen pes ettim hiç uymadım tamda 73.5 u görmüşken kendime yaptıgım kötülüge inanamassın cnm walla bu sabah 75.5 tum sinirleerim bozuldu oyüzden yazmadım cnmm yaaa
motiwem tamamen bozuldu bu türlü konsantire olamadım cnm her sabah bugün yapıcam baslıycam diyorum yeniden ama olmuyorr neden böyle oldu cnmm yaa
kendimi nasıl tekraar motive edicem yardımcı olurmusun cnm öpüyorumm...
tamam tamam dur bak :teselli:
bende hafta içi çok abarttığımı söylemiştim deyilmi
iki gün götürdüm kısırları ve vereceğim yerde aldım iki kilo oldummu 69
aynen senin ibi bir panik oldumlaelaelaelaelae
ama boşunaymış neden dersen
birden ve aşırı bir şekilde yediğin için vücutta yemeğin etkisi,, su toplatmasıyla oluşan
fos kilolarmış:dance:
nerdenmi anladım
1 haftada zar zor 2 kilo veren ben
idrar söktürücü çaylar içerek ve bağırsaklarımı temizleyerek iki günde aldığım o 2kiloyu verdimde ordan
eee o kaçamakların cezası olarakta bu hafta 2 deyilde 1 kilo verdim ama olsun
evet bu cok dogru bende bunu kendimde görmüstüm aynen cnmopuyorumnanaktan
belitim canım bu hafta hiç veremedim ama dogaldır habire yedim ama söz haftaya yazacak degişik rakam bildircemboshayallersmile
belitim cnm bu hafta rekoru deniz kırdı 2 kilo aldı dersinn cnm listedeeklava::dilcikar: :çok üzgünüm: yasakkelime kafamçokkarıştı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar durumuma kimse bişey yazmamış yada yazacak birşey bulamamış sanırım ama yardımcı olacak biri varsa sevinirim
çoooook midem bulandı kızlar az önce... durdum durdum dayanadım artık cok fena oldum... hani su ufak eticinler cıkmıs ya bi tane atıverdim agzıma... burası da günah cıkarma gibi ama olsun sölemek istedim.. ben geceleri gec saatlere kadar oturabiliyorum, benim gibi olan var mı merak ediyorum yaa....CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?