sorma yoyocum yaaa aynen :) bi de gece ilerledikce sabah 2 dilim kepek ekmeginin yanına ne yesem de domatesi filan güzellestirsemin hayalini kuruyorum :kedi:
ayyy aynen öyle yaaa kaffaltıyı düsünüp duruyorum kaydirigubbakcemile3 yiyyorum canıııım yemem miii peynir yiyorum arasıra yogurt yiyorum, bazen yumurta haşlıyorum..:ecrin_bebek:
ay canıım sen neler yiyyosun, hadi fikir alısveriside bulunup su mdemizden gelen orkestraya eşlik edelim olumunekankayizsmile
valla canım ben gecen hafta ctesi basladım... bikaç kacamakla haftayı bitirdim dün tartıldım cuma günü dedim 7.gün tartılayım :) ilk baslangıc kilomu bilmiyorum ama ben tartıda 70 küsürleri bile gördüm ama en son hatırladıgım bi 69.9du, cuma tartıldıgımda 66.8 geldim... yani ben en kötü 2,5 - 3 kilo vermisim...zemuszemus
senin ne kadar oldu canım? cok oldu mu baslayalı,verdin mi hiç kilo?
bende bazen beyaz peyniri ince ince dograyıp ekmegin üstüne koyaraktan fırında kızartıyorum.. güzel oluyor... su domatesli tost da güzel fikir,severim ben aklıma gelmemisti iyi oldu söyledigin kaydirigubbakcemile5
canım ne kadar süre diyet yapıyorsun
hiçmi kilo veremedin
birde yukarıda yazdıklarınımı uygulayıp veremedin
tam bir bilgim yokki birşeyler önereyim
aslında sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla neden veremedin ki??? bi de kahveyi bence kes içme hiç onun yerine yeşil çay iç en az iki tane ya da adaçayı yağ yakımında daha etkili olur desteklemiş olursun. sabah ılık suya bi çay kaşığı elma sirkesi ekleyip içebilirsin ayrıca. ve en önemlisi beynini boşalt daha rahat ol. ve akşam 8 den sonrada bişey yeme. öğününe yoğurtta ekleyebilirsin. aklıma gelenler bunlar şimdilik bu haftayı geçir yine bişeyler düşünürüz :1hug:
herkese iyi pazarlar canlarım!! ben simdi bi tarif önereyim damak zevki uyanlara bi fikir olsun..
simdi bi yumurta, azıcık buzucuk bi peynir, domates, biber, biraz baharat azcık tuz... bunları karıştırıp o iki dilim diyet ekmeklerimizin üstüne sürüyoruz... sonra da atıyoruz mini fırına yada varsa ekmek kızartma makinasına... üstü kızarana kadar pişiriyoruuuz :) eh bunun icinde de bizim diyette yediklerimiz var bi sorun olmaz sanırım....
iyi incelmeler kızlaaaarrr!
kusura bakma canım cevap biraz gecikti ben 80 kiloydum şimdi 77 kiloyum.60 kilo olmak istiyorumAlıntı:
gambino kullanıcısından alıntı Mesajı göster
unutmadan bu gün tartıldım 1 kilo daha vermişim.yani 10 günde 3kilo. bana biraz az geldi.bunun nedeni tamamen benim. sıkı bir şekilde yapamadım.bu aralar misafirim çoktu yürüyüşte yapamadım.bu gün yine misafirim gelecek. benden kısır yapmamı istediler.şimdi nasıl yemeden duracam.kaç gündür su bile içmiyom.günde 3 bardağı geçmedim.sanırım bu siteye daha çok takılmalıyım.burası beni çok motive ediyor.bu 10 günü sıkı tutsaydım belkide 5kilo verirdim.neyse hayırlısı. bugün kaçırmayayım bari.
canım ne güzel tebrik ederim ben senn gibi kilo versem 1ayda hepsi gider ama vermen gereken kilo azaldıkca kilo kaybı daha az oluyor bünye inat ediyor yaa senn vermen gereken kaç kilo var
Harika bir fikir...
Sonuçta yağ yok ve doyurucu...yerimseniben
ben bunu yumurta olmadan yapıorum zatende yumurtalı nasıl olur bilemiorum suan:sinifsinif: sen çiğdenmi koyuosun yumurtayı öylemı karstırıosun yani bide yumurta kokusu oluomu pişinceebilmiyorumkismile
Canım çiğden koyuyosun,hepsini karıştırıyosun.. ama pişince kokusu kalmıyor zaten bayaa iyi kızarıyor o zaman da pişmiş oluyor.. yani ben o kadar hassas degilim ama koksa annem ablam böle bişey kesin yemezdi, benden daha hassastırlar... kaydirigubbakcemile3 bana kalırsa dene derim diger yumurtasız sanki kuru olur biraz canım yaa.. benneyaptımki
dene derim ben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?