Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sorma yoyocum yaaa aynen :) bi de gece ilerledikce sabah 2 dilim kepek ekmeginin yanına ne yesem de domatesi filan güzellestirsemin hayalini kuruyorum :kedi:

:roflol: aynen ya daha geceden kahvaltımı düşünüyorum düşündükçede ben niye bunları yapmak zorundaym diyip yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ediorum kötükedihüso hem sen kahvaltıda peynr fln yemıomusun ohaoldumsmile

ayyy aynen öyle yaaa kaffaltıyı düsünüp duruyorum kaydirigubbakcemile3 yiyyorum canıııım yemem miii peynir yiyorum arasıra yogurt yiyorum, bazen yumurta haşlıyorum..:ecrin_bebek:
ay canıım sen neler yiyyosun, hadi fikir alısveriside bulunup su mdemizden gelen orkestraya eşlik edelim olumunekankayizsmile

tatlım bende domates peynr salatalk tarzı yiorum bazen beyaz peynrlı domatesli tost yapıorum bazen yarm simit yiorum bol domates salatalkla beraber he bazen kepek ekmeği yerine etimek yiorum etimek yoksa ekmeği etimek kıvamına gelene kadar kızartıp öyle yiyorum en azndan yedgm tek lezzetli şey haline geliyoaklinialirimsmile... yani sabahki ruh halime bağlı oluyo yedklerm ama bitek yumurta yiyemıorum dokunuo mideme :sinifsinif: sen ne zamndr yapıosun ve kilo verdnmı heç

valla canım ben gecen hafta ctesi basladım... bikaç kacamakla haftayı bitirdim dün tartıldım cuma günü dedim 7.gün tartılayım :) ilk baslangıc kilomu bilmiyorum ama ben tartıda 70 küsürleri bile gördüm ama en son hatırladıgım bi 69.9du, cuma tartıldıgımda 66.8 geldim... yani ben en kötü 2,5 - 3 kilo vermisim...zemuszemus
senin ne kadar oldu canım? cok oldu mu baslayalı,verdin mi hiç kilo?
bende bazen beyaz peyniri ince ince dograyıp ekmegin üstüne koyaraktan fırında kızartıyorum.. güzel oluyor... su domatesli tost da güzel fikir,severim ben aklıma gelmemisti iyi oldu söyledigin kaydirigubbakcemile5

canım ben 2 3 ay önce bi yaptgmda 1 haftada 3 kilo verdm o kadar smdidr bu hafta bişey ummuyorum fazla kaçamak yaptm su ve yeslcay içmedm :kedi: ama yarndan itibaren kendime bi çekidüzen vericem insallah bide günde anca 3 elma yiyeblıorum geç kalkıorum malum senağlama

yeşil çayı aksatma canııım... bence cok etkili... bende günde 4 elma yiyebiliyorum en cok... ama işte yeşil çayı 3ten az içmedim genelde 4 kupa içtim..
bi de ben yeni egzersizlere basladım.. callanetics yapacaktım bana cok zor geldi... burda bi bölüö vardı göbek eritenlerin yarıstıgı..ordan bikaç hareket aldım onlara basladım.. eminim egzersiz de iyi gelecektir..
sabır sabır sabır.... bakalım bu mide gurultuları yerini mutluluga bıraksın insallah :)

Günaydinlaaarrrr,hepiniz harikasiniz ya,bu yesil cay üzerinde metre resmi olan dimi...

günaydınnnn
yeni bir hafta gidecek kilo kokusu alıyorum
hadi bakalım hep beraber
eğlence ,hareket... müziğimizde hazır mide gurultuları daha ne isteriz...:dance:

kızlar bende regl oldum az bi kahvaltı yaptım çok şiş hissediyom kendimi su içmiyom açlık yok çok iyim ne olursa olsun bu hafta diyetteyim allahın izniyle bozmucammmm

canım ne kadar süre diyet yapıyorsun
hiçmi kilo veremedin
birde yukarıda yazdıklarınımı uygulayıp veremedin

tam bir bilgim yokki birşeyler önereyim

veriyorum ama 200-300gr arası 1 hafta içersinde ve yazdığım şekilde uyguluyorum belkide stresle alakalı bilemiyorum kilo vermeye endekslenmeden yapacam bu sefer bliyorum ki uzunda süre gidecek kilolar ben istediğim yere kadar canım ama yine bilgilendirecem sizi vermeye başladığım zaman kilom biraz oynasın bende kilo cetveline yazılacam iyi pazarlar herkese

teşekkür ediyorum canım sanırım en güzel diyet taktiği kafama takmadan yapacak olmam bu hafta diyetteymişim gibi düşünmeden kendimim kasmadan olacak nasıl olsa gidecek ama geç ama değil iyi pazarlar

herkese iyi pazarlar canlarım!! ben simdi bi tarif önereyim damak zevki uyanlara bi fikir olsun..
simdi bi yumurta, azıcık buzucuk bi peynir, domates, biber, biraz baharat azcık tuz... bunları karıştırıp o iki dilim diyet ekmeklerimizin üstüne sürüyoruz... sonra da atıyoruz mini fırına yada varsa ekmek kızartma makinasına... üstü kızarana kadar pişiriyoruuuz :) eh bunun icinde de bizim diyette yediklerimiz var bi sorun olmaz sanırım....
iyi incelmeler kızlaaaarrr!

ben bunu yumurta olmadan yapıorum zatende yumurtalı nasıl olur bilemiorum suan:sinifsinif: sen çiğdenmi koyuosun yumurtayı öylemı karstırıosun yani bide yumurta kokusu oluomu pişinceebilmiyorumkismile

kızlar bide bende yesl cay yok form çayı varya su bim markette satılan ondan var onu içsem bi faydası olurmubenneyaptımki

kusura bakma canım cevap biraz gecikti ben 80 kiloydum şimdi 77 kiloyum.60 kilo olmak istiyorum

ben bunu yumurta olmadan yapıorum zatende yumurtalı nasıl olur bilemiorum suan:sinifsinif: sen çiğdenmi koyuosun yumurtayı öylemı karstırıosun yani bide yumurta kokusu oluomu pişinceebilmiyorumkismile

Canım çiğden koyuyosun,hepsini karıştırıyosun.. ama pişince kokusu kalmıyor zaten bayaa iyi kızarıyor o zaman da pişmiş oluyor.. yani ben o kadar hassas degilim ama koksa annem ablam böle bişey kesin yemezdi, benden daha hassastırlar... kaydirigubbakcemile3 bana kalırsa dene derim diger yumurtasız sanki kuru olur biraz canım yaa.. benneyaptımki
dene derim ben yerimseniben

yarn denycem canım bakalım nasıl olcakkaydirigubbakcemile5 suan 3. elmamı yiorum artık gına geldi resmen 4. yü yiyeblcegmı sanmıorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…