- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
kızlar günaydın ben biraz önce katıldım aranızaa olumunekankayizsmile bende kısa kısa bazı dıetler yaptım ama cook vermedım bugun elma dıetı yapmaya basladım ve destek beklıorumm
tesekkur ederım bnde bugun basladımm elma rejımıne bıraz halsızlık oldu ama ıı gıdıyo suan 67 kıloyum ılk hedef 60
kızlarrrrrr yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrr
kilo vermem kesinlikle durdu
12--13 kilo verdim onları nasıl verdiysem aynı şakilde yiyorum
ve aynı şekilde spor yapmıyorum
günlük okul ev koşturması
ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var??????????????????????????????????????????????
sultancım ellerine sağlık canım
kızlarrrrrr yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrr
kilo vermem kesinlikle durdu
12--13 kilo verdim onları nasıl verdiysem aynı şakilde yiyorum
ve aynı şekilde spor yapmıyorum
günlük okul ev koşturması
ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var??????????????????????????????????????????????
canım sanırım metabolizman yavaşlamış ve vucudun kendini korumaya almış. vucuda hep aynı tür besinler alındıgı için bir süre sora metabolizma kendini o besine göre ayarlıyo ve kendini yavaşlatıyo. bence diyete bi ara verip vucudunu şaşırtmalısın mesela 1-2 gün 3+3 beslenerek az az ve sık sık yiyerek metabolizmayı uyarabilirsin.daha sora tekrar diyetine devam edersin. bu şekilde tekrardan kilo verecegine inanıyorum, umarım işine yarar yerimseniben
Belitim canim sakin pes etme ben de az kalsin birakiyordum gitmyior kilolar diye megersem zor yaglarla ugrasiyormus vücüt ki birkac gün sonra gitmeye devam etti arada takilmasi normal belli bir asamadan sonra canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?