Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tesekkur ederım bnde bugun basladımm elma rejımıne bıraz halsızlık oldu ama ıı gıdıyo suan 67 kıloyum ılk hedef 60

benim de 2.haftam.. gecen ctesi baslamıstım.. ilk hafta 3 kilo gibi vermisim artık ne kadar tartı dogru tarttı bilmem ama :) gaza geldim devam ediyorum işte... kolay gelsin,umarım diledigin kiloya ulasırsın...kaydirigubbakcemile5

sultan 82 ye
canım benim kilo çizelgemi yapmışsın sağolasın gülüm
yalnız ben kendim denedim en son sayfada takılıyorum orada ne yapmam lazım canım bana tarif edebilirmisn

sultancım senin yaptığın çizelgeyi atmıyor canım sistem hata verdi.
sen en son sayfada yapılması gerekenleri bana müsait bir zamanında tarif edebilirmiisn canım

Gubsemcim;

privat ve kilogrami weight i sececeksin ilgili seceneklerde var bunlar ve kilolarini yazacaksin hedef ,baslama kilon ve simdiki kilon olarak en son olarak da devam diyeceksin ve oradan 1.kodlama bölgesinin kopyasini alacaksin ama hepsini degil sadece http ile baslayip png ile biten kismi alip profilindeki cizelge kismina yapistir ve kaydet canim.Anlatmam gerekn detay olursa yine anlatirim canim,umarim ki faydali olmusumdur..

merhaba kızlar a.s.
bıkmadan tüm yorumlarınızı okudum ,hepinizi tebrik ederim ne güzel kilo vermişsiniz:) ben 77 kiloyum ideal kilom ise 56 yaz geliyor bir an önce vermek lazım bu kiloları sizlere cok imrendim bende yarın başlıyorum elma diyetine umarım sizler kadar başarılı olabilirim kaydirigubbakcemile5

bu sabah bi arkadastaydım kahvaltıda, cok kacırmadım ama idare ederdi, az bucuk kacamakla kurtarmıs oldum, gün icinde de yürüdüm zaten,eritirim kanımca guclubacismile
bu arada tartı gördüm dayanamadım yine tartıldım, sabah ac karınla 66ya yakın cıktım ama tam 66 bile degildim :sm_cool: hatta arkadasım aslında 2 kilo ama en az 1 kilo fazla tarttıgını hesap et dedi sositososito cok mutlu oldum yaaa arkadaslarr.... başarıcazz sanırım....
bu arada bikaç parca parca et yedim, olsun yaaa bu da protein olsun bugünlük! kaydirigubbakcemile2
coook mutluyum.... gidecek gidecek insallah!
hadi hep derim yine diyeyim, elma güzellikleri diliyorum hepimizeee!!

kızlarrrrrr yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrr
kilo vermem kesinlikle durdu
12--13 kilo verdim onları nasıl verdiysem aynı şakilde yiyorum
ve aynı şekilde spor yapmıyorum
günlük okul ev koşturması

ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var??????????????????????????????????????????????

canım sanırım metabolizman yavaşlamış ve vucudun kendini korumaya almış. vucuda hep aynı tür besinler alındıgı için bir süre sora metabolizma kendini o besine göre ayarlıyo ve kendini yavaşlatıyo. bence diyete bi ara verip vucudunu şaşırtmalısın mesela 1-2 gün 3+3 beslenerek az az ve sık sık yiyerek metabolizmayı uyarabilirsin.daha sora tekrar diyetine devam edersin. bu şekilde tekrardan kilo verecegine inanıyorum, umarım işine yarar yerimseniben

Belitim canim sakin pes etme ben de az kalsin birakiyordum gitmyior kilolar diye megersem zor yaglarla ugrasiyormus vücüt ki birkac gün sonra gitmeye devam etti arada takilmasi normal belli bir asamadan sonra canim.

canım çok teşekkür ederim
valla sinirlerim harab oldu bugünü resmen senin dediğin gibi geçirdim diyebilirim
canım ne istediyse yedim
ama içim cız etmedi de deyil

Belitim canim sakin pes etme ben de az kalsin birakiyordum gitmyior kilolar diye megersem zor yaglarla ugrasiyormus vücüt ki birkac gün sonra gitmeye devam etti arada takilmasi normal belli bir asamadan sonra canim.

sağol canım benim
bir kaç tane sorum olacak
kaç gün sonra tekrar kilo vermeye başladın
bu sırada diyete aynen devam ettinmi yoksa farklı birşeyler denedinmi
birde kilo vermeye tekrar başladığında hızlımı verdin yoksa çok yavaşmı gitti
cevaplarsan çok sevinirimopuyorumnanaktan

delikafaduldenslm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız,benimde çok acil zayıflamaya ihtiyacım var burda elma diyetiyle zayıflayacağıma inanıyorum.yarın hiç kaçamak yapmadan başlıyorum kilom80 boyum 168 yardımlarınızı bekliyorum.

ii akşamlar kızlarrr nasılsınız hepinizi öpüyorum nasıl gidiyor diyetlerr bakayımbu haftayıda kaçamaksız atlatabilcelmiyiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…