Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hoşş geldinn cnm aramızaaa.... a.s. a.s. a.s.

canımmmmm olsun sıkılma sakınn 1 -2 gün wucuduna her çesit besinin girmesine izin wer hem nefsin körelir hemde daha saglıklı dewamm edersinn cnmm oluyor öyle biliyorsun bende 76 da bir takılmıstımm tam 1 hafta sonra 75.8 i falan görmüştüm

ama maleseffff şimdii tam 76 yım tekrarr ama bugün kaçamak yapmadımm bakalım bu haftayı nasıll bitiricem cnmminş. yine 73 ü görürüm... :teselli:

sağol denizim senin dediğin gibi yapıcam ama korkuyorum çok kısada olsa ara verdikten sonra diyete alışmam çok zor oluyor
soğurum diye
bir yerlere bir rejim kaydetmiştim kilo vermeniz durduğunda devamını sağlamak için çok etkili diye onu bulup yapıcam
acele etmemin nedeni de düğün için kıyafet alacağım yarın bir gün kısa sürede biraz daha vermem şart

yarış yok ama listemiz var ve her cumartesi öğlene kadar son kilo durumlarını bildiriyoruz
istersen seni de ekleyebilirim
çünkü sadece isteyenleri ekliyorum
aslında yarışta fene filir deyil
arkadaşlar uygun görür ve fikir beyen ederlerse neden olmasın

yinede iyi vermişsin ama bence gayet güzel bi rakam 2 ay için:)
bende yarın başlıycam 1 ay sora dügün var hayalimdeki elbisenin içine girmem için bi 10 kilo vermem şart, inşlh işe yarar :1rolleyes:

bugün tamamen kaçamak dolu gecti :gitme:
anlatmiim neler oldugunu diyet yapanların canlarını cektirmek istemem,hakkınıza girmeyim kızlar...
ama zayıflıyorum tam gaz devam ediyorum... buu hafta sonunda ne kadar olcam bakalım...

ewet cnm haklısın bende ara wermiştim biliyorsun ew işleriylee ugrasırken falan ama hala tam adapte olamadım cnm walla bencede korkmakta çok haklısın ama ara wermedende hiç olmuyor malesef cnm wallaa işimizz çok zor hepimizinn allah yardımcımızz olsunn.... napalım bizde düşe kalka bu yola dewam edicezz cnm yapabildigimiz kadar kaydirigubbakcemile :gitme: kaydirigubbakcemile sositososito

selam arkadaşlar ya... ben geçen hafta tam gaz gidiyordum bu hafta hiç canım istemiyor diyet-spor vs (
gaz verin bana ya =)
2 gündür spor yapmadım bissürü kaçamak yaptım. yarın da kahvaltıya gitçem arkadaşa valla börekler çörekler.. nası uzak durcam poff... ne zor kilo vermek yaa.. alırken ne kolay oysa ki... bir de ben bu kiloları 2 senede aldım iyice yerleşti.. şimdi yavaş yavaş veriim diorm olmuyor.. geçen hafta 1kilo vermişim. sevindim ama bu hafta geri alcam die korkuorm ben her hafta 1 kilo vermeye razıyım yaza kadar ama çok sıkıcıııııı ((((((((((((

:enbuyukkk:günaydın, arkadaşlar bende yeni uyandım koca bardak ılık su içip yürüşe çıkcam ilk günüm kaçamak yapmadan bitirmek istiyorum.

umudunu kırma canım. bak yaza kadar o kilocukları verip 50 kilo olduğunda börek çörek görmek istemiycek bir daha gözlerin. durmadan 50 kilo olduğun görüntünü hayal et. kilolarını 2 senede almış olsanda önemli değil. çok daha uzun süreler kilolarıyla mücadele etmiş insanlar dahi diyetlerle mucizeler yaratıyor. ama en önemlisi karar vermek kaçamak yapmamak :1hug:

teşekkürler canım,kaçamak yaptıktan sonra mutsuz olmuyormuyuz,bu güne kadar yedikte ne oldu.hadi yemiyelim mutlu olalım ne dersiniz*

kendime kacamaksız ve de ekmeksiz dahi bir gün diliyordum ama bi adet icekaffe icmis bulunuyorum :ecrin_bebek: tatlı ihtiyacı neylersiniz kızlar :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…