delikafaduldenslm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız,benimde çok acil zayıflamaya ihtiyacım var burda elma diyetiyle zayıflayacağıma inanıyorum.yarın hiç kaçamak yapmadan başlıyorum kilom80 boyum 168 yardımlarınızı bekliyorum.
kızlarrrrrr yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrr
kilo vermem kesinlikle durdu
12--13 kilo verdim onları nasıl verdiysem aynı şakilde yiyorum
ve aynı şekilde spor yapmıyorum
günlük okul ev koşturması
ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var??????????????????????????????????????????????
canımmmmm olsun sıkılma sakınn 1 -2 gün wucuduna her çesit besinin girmesine izin wer hem nefsin körelir hemde daha saglıklı dewamm edersinn cnmm oluyor öyle biliyorsun bende 76 da bir takılmıstımm tam 1 hafta sonra 75.8 i falan görmüştüm
ama maleseffff şimdii tam 76 yım tekrarr ama bugün kaçamak yapmadımm bakalım bu haftayı nasıll bitiricem cnmminş. yine 73 ü görürüm... :teselli:
yazımı gördünüzmü buraya yazmak ne kadar zormuş.
Belitim canım sen 13 kiloyu nekadar süre içinde verdin?
hadi hepinize iyi geceler sabah 6 da kalkıcam
okul var ya:a015:
sağol denizim senin dediğin gibi yapıcam ama korkuyorum çok kısada olsa ara verdikten sonra diyete alışmam çok zor oluyor
soğurum diye
bir yerlere bir rejim kaydetmiştim kilo vermeniz durduğunda devamını sağlamak için çok etkili diye onu bulup yapıcam
acele etmemin nedeni de düğün için kıyafet alacağım yarın bir gün kısa sürede biraz daha vermem şart
yazımı gördünüzmü buraya yazmak ne kadar zormuş.
selam arkadaşlar ya... ben geçen hafta tam gaz gidiyordum bu hafta hiç canım istemiyor diyet-spor vs(
gaz verin bana ya =)
2 gündür spor yapmadım bissürü kaçamak yaptım. yarın da kahvaltıya gitçem arkadaşa valla börekler çörekler.. nası uzak durcampoff... ne zor kilo vermek yaa.. alırken ne kolay oysa ki... bir de ben bu kiloları 2 senede aldım iyice yerleşti.. şimdi yavaş yavaş veriim diorm olmuyor.. geçen hafta 1kilo vermişim. sevindim ama bu hafta geri alcam die korkuorm ben her hafta 1 kilo vermeye razıyım yaza kadar ama çok sıkıcıııııı ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?