Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oh avatarımıda değiştirdim tickeride :dance:
yarın yeniden başlıyorum kızlar
savaş açtım kilolara
durmayacak gidecek bu kilolarkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
herkese merhabalar.bende homini gırtlak yiyip yiyip sonra çareyi elma diyetinde arayanlardanım:roflol:
bugün 5. günüm benim regl dönemimde olmama rağmen bu sabah tartıldığımda 1.5 kilonun gittiğini gördüm.elma diyetinin çok uzun süreli uygulanmasını doğru bulmuyorum ama 1,2 hafta denenebilir metabolizmayı canlandırmak,hızlandırmak adına.bakalım deniyoruz nereye kadar giderse :) gelişmeleri paylaşırım yine herkese kaçamaklardan uzak bol azimli bi diyet diliyorum.hoşçakalınn

elma diyetini yapmak istiyorum ama kilo verdikten sonra gögüslerim kücülür diye korkuyorum :)
zaten pek büyük degil - elimizdekinde olmayalimm ..

sadece elma yiyoruz - ve baska yiyeceklerin vitaminlerini alamadigimiz icin omuzlarim düsük gögüslerim kücük surati sarkmis biri olmayayimmm sonraaa :) :)

ay beyazın bir tiplemesi vardı ya piskopat onun gibi konuşmuşsunuz sırnaşık şey
elma diyeti diye elmaya dönmeyelim :)

gerçi elmaya dönmeyelim diyorum ama ben hala elma diyetini uyguluyorum bu ne yaman bir çelişkidir naniknanik şaka bir yana uzun süreli değilde en fazla 2 hafta daha uygularım sonra tekrar normal diyet programıma dönerim elma diyeti tek tip beslenmeye yönelik olduğundan sağlıklı bulmuyorum.az öncede son elmamı fırınlayıp yemiş bulunmaktayım.tabi yeşil elmayı fırınlama gibi bi gaflete düşmedim iğrenç olurdu sanırım tadı :) o yüzden kırmızı elmaydı.bugünüde atlattık sayılır çok şükür.hıı bu arada elmayı fırınlayınca çok iyi bir metabolizma çalıştırıcısı olduğunu gördüm gerçi tesadüfte olabilir ama sanmam hem tadı da gayet iyi artı tok tutuyor.denemenizi tavsiye ederim.haftasonu memleke gidiyorum orda ufak tefek kaçamaklar olabilir ama döndüğümde tam gaz devam..yılmak yok..hadi kızlarr sizde yazın bişeylerr destek olalım birbirimize.ne yediniz ne içtiniz anlatın bakalım bi :) azminiz bol olsunn

Son düzenleme:
harikasın. en önemlisi bu kararı vermek ve kendine kabul ettirebilmek. eminim herşey istediğin gibi olucak:teytey:

sağol canım benim
dün ve bugün canım ne istediysee yedim
kilo veremenin stresinden valla 67 yi gördüm yarında 68 i görürsem hiç şaşmam
ama olsun onların fos kilolar olduğunu biliyorum
birazda metebolizmayı şaşırtayım diye yaptım ama yarın bitiyor hem zaman kalmadı hemde sıkıldım
bir an önce bu sorundan kurtulucam

kilo veremediğin için stres olup sanırım kendini yemeğe vermişsin anladığım kadarıyla.ama sakın motivasyonunu bozma bende böyle direk daha tanışmadan konuya atlamış oldum ama bilirim o psikolojiyi insan yemediği halde kilo veremediğini görünce cidden sinirleri bozuluyor ama önemli olan bu durumun uzun sürmemesi hem sonuçta kendimdende biliyorum bu bikaç günlük yemeler sonucu insan tartıda kilo almış gibi çıksada 1 gün bile yemese ertesi gün veriyor yani vücuda yapışmıyor hemen.o yüzden bir an önce motivasyonunu tekrar toplayıp tam gazz devammm et..istersen yaparsın..azmin bol olsun

benim ilk günüm çok güzel geçti,sabah yarım saat yürüyüş,iki dilim k.ekmek domates salatalık yarım yumurtayla kahvaltı yaptım,6yeşil elma,tam 3lt su içtim 4bardak yeşil çay,akşam hiç tuz atmadan sadece azıcık kekik atarak tavuk haşladım 3küçük parça yedim.

unuttum söylemeyi 5den sonrada 1saatlik yürüyüş yaptım

teşekkür ederim canım
evet düşüncelerine aynen katılıyorum
yarın tekrar diyetime başlıyorum daha motive olmuş şekilde
iyi ki yazdın tekrar teşekkür ederim

maşallah canım
çok iyi böyle gidersen eminim çok iyi sonuçlar alırsın

benide listeye eklermisin canım ama ben haftam bitince kilo bildirimi yapsam olurmu?liste nerde göremedim.

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69----------67--------66
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62--------59
Shopaholic……..80.2
İksir……………...91-------89.1--------88.7
Gubsem…………72.5----71.7--------70.4
Sessiz86………...53------51----------51----------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------67.5
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7
File76…………….80

tamam canım ekledim listeye hadi hayırlı olsun

ayyy inanamıyorum kızlar 68i geçtim
iki gün ha bire ye ye sonuç 69.2
ama bu gün tekrar ve sıkı bir şekilde başladım bakalım nasıl gidecek

destek destek destek bekliyorum kızlarrr
insan 2 günde nasıl bu kadar kilo alır ya dev,inek te kesip yemedim
neler oluyor bana ya
tamam kilo almayı bekliyordum ama bu kadarda deyil
iki gün boyunca en çok kısır yedim onun eserimi acaba bu

kzlarrr günaydınnnnnnnnn..
belitimm olsun sıkma canını bak 1 2 gün dikkat et anında gider o aldığın kilolar hem sonuçta o kadarda fazla almamışsın bende ipin ucunu kaçırdığım zamana tartıya hemen 1 2 kilo olarak yansıyor ertesi gün ama bu kilolar öyle hemen vücutta yer etmediği için,hemen geri gideceklerdir sen onu takma kafana.toparlan ve hemen diyetine dön bak göreceksin aldığın o yanıltıcı kilolar hemen gidecektir..yerimseniben

günaydın elma güzellerim nasılsınız. belitim canını sıkma verrisin sen biraz sabret arada öyle kaçamaklar olur ama tabi fazla abartmamak şartıyla yoksa bütün elmacılarklava:klava:klava:

canım o benimde başıma çook gelmiş 2gün yiyip3kilo aldıgımı bilirim,2 gün yeme hemen gider.arkadaşlar bana kızmayın ama kimsede heyecan yok azim yok,çabuk pes ediyorsunuz,mayıs kapıda yağları kapatacak kazaklar yok artık. benim hedefim 3hafta 10 kilo ve başaracam dün bir foto çektim 80 kiloyla 3hafta sonra yeni halimle yani 70 kiloyla çekip sizlerle paylaşcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…