oh avatarımıda değiştirdim tickeride :dance:
yarın yeniden başlıyorum kızlar
savaş açtım kilolara
durmayacak gidecek bu kilolarkaydirigubbakcemile
elma diyetini yapmak istiyorum ama kilo verdikten sonra gögüslerim kücülür diye korkuyorum :)
zaten pek büyük degil - elimizdekinde olmayalimm ..
sadece elma yiyoruz - ve baska yiyeceklerin vitaminlerini alamadigimiz icin omuzlarim düsük gögüslerim kücük surati sarkmis biri olmayayimmm sonraaa :) :)
harikasın. en önemlisi bu kararı vermek ve kendine kabul ettirebilmek. eminim herşey istediğin gibi olucak:teytey:
sağol canım benim
dün ve bugün canım ne istediysee yedim
kilo veremenin stresinden valla 67 yi gördüm yarında 68 i görürsem hiç şaşmam
ama olsun onların fos kilolar olduğunu biliyorum
birazda metebolizmayı şaşırtayım diye yaptım ama yarın bitiyor hem zaman kalmadı hemde sıkıldım
bir an önce bu sorundan kurtulucam
benim ilk günüm çok güzel geçti,sabah yarım saat yürüyüş,iki dilim k.ekmek domates salatalık yarım yumurtayla kahvaltı yaptım,6yeşil elma,tam 3lt su içtim 4bardak yeşil çay,akşam hiç tuz atmadan sadece azıcık kekik atarak tavuk haşladım 3küçük parça yedim.
kilo veremediğin için stres olup sanırım kendini yemeğe vermişsin anladığım kadarıyla.ama sakın motivasyonunu bozma bende böyle direk daha tanışmadan konuya atlamış oldum ama bilirim o psikolojiyi insan yemediği halde kilo veremediğini görünce cidden sinirleri bozuluyor ama önemli olan bu durumun uzun sürmemesi hem sonuçta kendimdende biliyorum bu bikaç günlük yemeler sonucu insan tartıda kilo almış gibi çıksada 1 gün bile yemese ertesi gün veriyor yani vücuda yapışmıyor hemen.o yüzden bir an önce motivasyonunu tekrar toplayıp tam gazz devammm et..istersen yaparsın..azmin bol olsun
benim ilk günüm çok güzel geçti,sabah yarım saat yürüyüş,iki dilim k.ekmek domates salatalık yarım yumurtayla kahvaltı yaptım,6yeşil elma,tam 3lt su içtim 4bardak yeşil çay,akşam hiç tuz atmadan sadece azıcık kekik atarak tavuk haşladım 3küçük parça yedim.
destek destek destek bekliyorum kızlarrr
insan 2 günde nasıl bu kadar kilo alır ya dev,inek te kesip yemedim
neler oluyor bana ya
tamam kilo almayı bekliyordum ama bu kadarda deyil
iki gün boyunca en çok kısır yedim onun eserimi acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?