slm kızlar!! bende 1 haftadr diyet yapmaya çalışıyorum daha kendimee güvenipte tartılamadım. 1-1,5 ay sonraa nişanım var o zamna kadar 4-5 kilo vermem lazım. tatlı krizlerim tutuyoo benim yaa bunun için önerileriniz var mıı? neler yapabilirim?? açlığa tahammül ediyorum. evdeyken kendimi tutamıyordum ama şimdi iş yerinde açlık aklıma gelmiyor epey az yemek yiyorum ama tatlıdan yana işim vaaar!!!
kızlar bide bende yesl cay yok form çayı varya su bim markette satılan ondan var onu içsem bi faydası olurmubenneyaptımki
ben beyaz tatlı elma yiyorum ekşi bulamadım yaa
bunun yanında bol su içiyorum. yeşil çay ve birde liptonun form plus var ondan bi tane içiyorum
Canlarım günaydııınn!
Ben bu sabah su hani 1 dklık corbalar var ya, onlardan domatesli olanla kahvaltımı yapıyorum.. gercekten sıcak ve sulu yemekleri özlemisim... midemden sıcak bisey gectigi icin cok mutluyum, arkasına baktım 80 kalori yazıyor... ben icine biraz da domates kurusu attım... gercekten cok güzel ve de az kalorili arkasında yazana göre...deneyin derim...
hadi elma güzellikleriiiiii diliyoruuummm hepimize gelen yeni haftada...
merhaba canım, çorba fikri güzel ama bence evde kendin yaptığın ve içine ne koyduğunu bildiğin çorbaları tüketmen daha iyi olur. bir de direkt kaloriye bakıyorsunuz ya, o kalorilerin nereden geldiğine de bakmak lazım, yani içinde ne kadar protein ne kadar karbonhidrat var ona bakmak lazım. karbonhidratlı yiyecekleri çok tüketmemek gerek diyette tabi... özellikle o hazır çorbalarda çok fazla zararlı madde var. hem sağlık açısından hem de kilo açısından. bence evde mis gibi az yağlı hatta yağsız domates çorbası yapabilirsin. hatta (gerçi sabha çekilmez o ama) tavuk suyu çorba çok faydalı olur bence bu diyette. ama ben ençok tarhana severim sabahları, fakat kalorisini bilmiyorum, en iyi tarhana gider sabah, of olsa da içsem =))
benimkiler sadece öneri canım, kolay gelsin, bol elmalı günler :lepi:
Canım sabahları tarhanayı ben de tek geçerim ama dogrusu hiç vaktim yoktu,evden erken cıkmam gerekiyordu o yüzden böle acele bişeyler oluverdi... kalorisini bilemicem ama sabahları corba icilebilir diye düsünüyorum,az yaglı.. cünkü aksama dogru insan arıyor en azından sabah bu ihtiyac giderilimiş olur ve de gözümüz cok ac olmaz,diye düsünüyorum..
cokacimcoook sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?