Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar!! bende 1 haftadr diyet yapmaya çalışıyorum daha kendimee güvenipte tartılamadım. 1-1,5 ay sonraa nişanım var o zamna kadar 4-5 kilo vermem lazım. tatlı krizlerim tutuyoo benim yaa bunun için önerileriniz var mıı? neler yapabilirim?? açlığa tahammül ediyorum. evdeyken kendimi tutamıyordum ama şimdi iş yerinde açlık aklıma gelmiyor epey az yemek yiyorum ama tatlıdan yana işim vaaar!!!

canım benim bi ara öyle krizim tutmustu elmaının üstüne tarçın ve cok az ceviz döküp yedm süper oldu dene istersen yine aynı sekldr tarcn ve cevz koyup fırınlayablrsn de ...
olmadı şu şekersiz şekerler var ( o nası oluyo diceksin) drajeler işte mesela "sıkı şeker" var markasını yazmıyım ama bununlada nette arastrsan adını görürsün ondan ben ağzıma atıorum tatlı istegm azalıo onuda tavsiye ederm özellkler meyvelisiniiopuyorumnanaktan

ayyh su elmayı pişirme fikri güzel yaa, insan gercekten degisiiklik arıyor ! bu fikre bayıldım...
eee kızlar elmaları degisik tariflerle yiyeniniz var mı başkaaa??
olumunekankayizsmile

ya arkadaşlar bu haftaki diyetime eklemele yapıp öyle devam edeceğim inş.
öğle yemeği olarak tek çeşit bir yemek ekleyeceğim salata ile aralarda da bolbol elma akşam 6 dan sonrada yememeye dikkat edeceğim
bence kendinizi fazla kasmayın.az da olsa kahvaltıdan sonra bir öğün daha ekleyelim
çünkü insan çok ackınca gözü dönüyor
ama az bir sebze yemeği veya çorba yada tavuk haşlama
yani bir menü daha eklenmeli
çünkü vücud zayıf düşmemeli.
bakalım ben bu hafta böyle yapacağım diyetimi inş. daha iyi sonuç alırız hepimiz

yeni hafta hepimize hayırlı olsun canım arkadaşlarım
durmak yok yola devam
bu haftaki hedef 68 olmak inş.

aslında ben de onu düsünüyordum...
aksamları cok midem bulanıyor, aklıma sürekli yemek tarifleri geliyor... ilk defa bu kadar sıkı diyet yapıyorum sanırım bu yüzden oluyor bu halisünasyonlar :sinifsinif:
ben de sulu yemek yemeyi özledigimi düsünüyorum, türküz sonucta sulu yemek kültüründe büyüyoruz, insan gercekten cok arıyor... en kötü ihtimalle sabahları corba icilebilir diye düsünüyorum...
sulu yemeeek yemeyi özlediiiiimm mafoldumben mafoldumben

kıslar kusura bakmayım şevkinizi kırmak istemem ama yavaş verin kalıcı verin .
kendinize işkence etmeyin .inanın bende, birçok arkadaşında yaptı bu diyeti az çok kiloda verildi ama hepsi geri geliyor bu çektiginiz sıkıntılarda cabası ....kızmayın bana ama bu böyle ...

kızlar bide bende yesl cay yok form çayı varya su bim markette satılan ondan var onu içsem bi faydası olurmubenneyaptımki

merhaba canım, bence o form çayının içinde neler olduğuna bi bak. yeşil çay yoktu eskiden mesela bi ara içmiştim ben de. fakat sinameki gibi bağırsak tembelliğine yol açan sürekli kullanılmaması gereken otlar var.
yani ben form çayı hiçbi koşulda tavsiye etmem. sinemaki ve bi tane daha vardı bağırsakları çalıştırsın diye sadece çok ihtiyaç duyduğunuzda içilmesi gereken otlar. uzun süreli ve düzenli kullanımı bağırsak tembelliği yapıyor. birçok doktordan duydum bunu canım.

tavsiyem yeşil çay tüketemiyorsanız özellikle YASEMİN çayıdır. o hazır poşetlerde zaten çoğunluğu yeşil çay olan az miktarda yaseminle tatlandırılmış olarak satılıyor. uzakdoğudan gelen yasemin çayı da yeşil çaydan bile daha faydalı zaten. tadı ve kokusu da harika

Selam kızlar belki önceki sayfalarda da geçmiştir ama ben forumda yeni buldum. belki elma yemekten bıkanlar aralarda suyunu içerek devam edebilirler değişiklik olur kaydirigubbakcemile3
alıntıdır:
------Ben elma suyumu masamın üzerinden hiç eksik etmiyorum. Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar miktarını artırır. Kilo sorunu olan kişilerin ödemi atmasını sağlar. Bir-iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında sitrik asit vardır. Bu, zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur.günde 3-4 bardak içebilir. -------

ben beyaz tatlı elma yiyorum ekşi bulamadım yaa
bunun yanında bol su içiyorum. yeşil çay ve birde liptonun form plus var ondan bi tane içiyorum

günaydın elma güzelleri opuyorumnanaktan nasıl gidiyor diyettimiz bakayım bu hafta sanırım kimse beklediği kiloyu verememiş buda demek oluyor ki bu hafta hiçkimse beklediği kiloyu verememiş inşallh bu hafta daha çok azimli olup 0 kaçamaksız istediğimiz kiloyu veririz herkez bu hafta enaz 2.5 kilo verir inşallh :Saruboceq:

ben beyaz tatlı elma yiyorum ekşi bulamadım yaa
bunun yanında bol su içiyorum. yeşil çay ve birde liptonun form plus var ondan bi tane içiyorum

canım bende dün pazardan yeşil elma bulamadım marketdede kilosu 6l almadım normal kırmızı ve sarı karışık elma aldım salı günü pazara tekrar bakıcam bulamazsam mecburen bende kırmızı elmadan yapıcam.kaydirigubbakcemile2 bende enaz 2fincan yeşil çayımı içiyorum günde 1fincan 5i biyerde çayı içiyorum sabah ve akşam elma sirkeli bal karısımlı ılık su içiyorum kafamçokkarıştı

Canlarım günaydııınn!
Ben bu sabah su hani 1 dklık corbalar var ya, onlardan domatesli olanla kahvaltımı yapıyorum.. gercekten sıcak ve sulu yemekleri özlemisim... midemden sıcak bisey gectigi icin cok mutluyum, arkasına baktım 80 kalori yazıyor... ben icine biraz da domates kurusu attım... gercekten cok güzel ve de az kalorili arkasında yazana göre...deneyin derim...
hadi elma güzellikleriiiiii diliyoruuummm hepimize gelen yeni haftada...

kızlar günaydın ben biraz önce katıldım aranızaa olumunekankayizsmile bende kısa kısa bazı dıetler yaptım ama cook vermedım bugun elma dıetı yapmaya basladım ve destek beklıorumm

merhaba canım, çorba fikri güzel ama bence evde kendin yaptığın ve içine ne koyduğunu bildiğin çorbaları tüketmen daha iyi olur. bir de direkt kaloriye bakıyorsunuz ya, o kalorilerin nereden geldiğine de bakmak lazım, yani içinde ne kadar protein ne kadar karbonhidrat var ona bakmak lazım. karbonhidratlı yiyecekleri çok tüketmemek gerek diyette tabi... özellikle o hazır çorbalarda çok fazla zararlı madde var. hem sağlık açısından hem de kilo açısından. bence evde mis gibi az yağlı hatta yağsız domates çorbası yapabilirsin. hatta (gerçi sabha çekilmez o ama) tavuk suyu çorba çok faydalı olur bence bu diyette. ama ben ençok tarhana severim sabahları, fakat kalorisini bilmiyorum, en iyi tarhana gider sabah, of olsa da içsem =))

benimkiler sadece öneri canım, kolay gelsin, bol elmalı günler :lepi:

Ben bu diyeti yapiyorum ama her gün mutlaka kacamak oluyor ne bilim evde yapmasan olmuyor yemegini,tatlini esime de diyet yaptiramam zaten yoruluyor beslenmeye ihtiyaci var ,cocuklar zaten yemeksiz olmaz.. ee hadi bakalim yap,hazirla sofrayi sonrada göre göre yeme bakalim hic yoktan birkac kasik almadan olmuyor insan dayanamiyor ki karni acken mis gibi kokular ,önünde sofra.. off cok zorlanyiorum ve kiloda gitmiyor ne yapacagimi sasirdim ben nasil 30 kg vereyim simdi gel de strese girme.Bugün 5.günüm ama hala kilo veremedim.

kızlarrrr:çok üzgünüm: sabah tartldm 65le 66 arası heralde 65bck tartm dijital değil o yuzden ne kadar gram bilemicem offf o kadar uğras didin kilo vereme sinir oldum ya bu hafta daha sıkı tutucam işi su manyağı olcam resmen sürekli su içicem yesil çayda içicem ama biraz önce 1 patates hasladm yedm az tuzla ondanda bşi olmaz heralde 1 haftadr yaptgm tek kaçamak bu ama yrndan itibaren yine kaçamakta yapmıcam ya en azndan 64 ü görseydm rahatlıcaktm kilo verebılıyorum dicektim (((çok üzgünüm:

Canım sabahları tarhanayı ben de tek geçerim ama dogrusu hiç vaktim yoktu,evden erken cıkmam gerekiyordu o yüzden böle acele bişeyler oluverdi... kalorisini bilemicem ama sabahları corba icilebilir diye düsünüyorum,az yaglı.. cünkü aksama dogru insan arıyor en azından sabah bu ihtiyac giderilimiş olur ve de gözümüz cok ac olmaz,diye düsünüyorum..
cokacimcoook sengözlerimebaksanab

çalışıyorsan vakit olayı zor tabi baya. ben bu diyeti harfi harfine uygulamıyorum, yani sadece elmayla geçirmiyorum günümü o yüzden sizin işiniz daha zor. ben akşamüstü 1 tabak zeytinyağlımı yiyorum valla. ya da çorba içiorm ben de.. sıcak yemeği özlemenin yanında vücut ihtiyaç da duyuyor, bünye istiyor yani.. o yüzden çorba ya da z.yağlı(az yağlı tabi sebze yemek gerek 1 öğün de olsa...ya da buharda haşlama sebze olabilir yağsız havuç-kabak-borokoli.. limonlu falan. kaydirigubbakcemile2
ehehe diyet bozdurcam ben burdakilere yaw kaydirigubbakcemile3 daha fazla yemek ismi geçirmeden bitiriyorum mesajımı:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…