Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benimde aynı canım yaa 1ay ugrasıp 4kilo veriyorum 3gün yiyiorum 2kilosunu hemen geri alıyorum benimde çok acil kilo vermm lazım 16gün sonra nişanım var eylüldede düğün mafoldumben ve 20 gündür yapıyorum diyeti biraz kaçamakla beraber yeni adetim geçti sadce 500 gr verdim strese girdikce kilo sabitlendi resmenmafoldumbenmafoldumben

Selam arkadaslar.
Iki gündür sizi takip ediyorum, ve araniza katilmak istedim. Dünden beri bende elma diyetine basladim - yalniz sabahlari ekmegime peynir yerine ciger ezmesi sürüyorum. En azindan kaslardan kayibimiz azalir.. Bunun haricinde diyetin disina cikmiyorum.

Herkese basarilar opuyorumnanaktan

aslında haklısın canım
azim gerçekten şart
şunun şurasında temmuza ne kaldı,yani tatile
bir an önce vermek gerek

ha bu arada kilo da düşüş oldu 3 saatte 1 kilo gitti anlamadım ben bu işi
vücudum şaşırttımı ne yaptı

arkadaşlar ben yürüyüş yapıyorum ama egzersiz yapamıyorum,aranızda yapan varmı neler yapıyonuz yardımcı olurmusunuz.

Canim ben 3 gün tam kilo veremedim tam birakacakken form cay ictim ve yürüyüs yaptim aksama baktim ki 200 gr gitmis.Ve yeniden siki sikyia dyetime sarildim azar azar da olsa gdiyor.Diyete bu üc gün icerisinde devam ettim ama yürüyüs yapmadim son güne kadar.Sadece 2.gün ufacik bir kacamak oldu onun disinda olmadi canim.Dün ve önceki gün 1 er kilo gitti bu arada ama elmalari 2 eksilttim.

arkadaşlar ben yürüyüş yapıyorum ama egzersiz yapamıyorum,aranızda yapan varmı neler yapıyonuz yardımcı olurmusunuz.

Sitede göbek eritenlerin yaptıgı kalca ve göbek hareketleri var,ben onları yapıorum...
callanetics var ben denedim cok zor geldi,ilk günden pes etmesem iyiydi belki ama klasik o söyledigim egzersiz hareketlerine basladım...
bu arada yolda bi arkadaşla karsılastık,sen zayıfladın mıı dedi :sm_cool: devam kızlar devam hersey güzel,tartıdaki degerleri ve aynadaki kendimizi güzel görene kadar devam kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5
heppimize kolay gelsin kızlar...:lepi: :enbuyukkk:

belitimcim, sen de sıkma canını, elbette o kilolar kalıcı degildir, sen de söylemissin zaten 1 kilosu gitti diye.. ayrıca benim bildigim bulgur şişkinlik yapar,bol bol kısır yedim demişsin ya,kısır belki de kalori olarak yüksek kalorili degil ancak şişkinlik yapmıs olabilir bulgur.. sıkma canını.. yerimseniben tam gaz diyete devaaamm! hihoyyyt

belitim canım listene 66 olarak kaydermisin ben yarın bildiremiyebilirm diye bugünden tartıldım c.tesi girebilirsem nete tartılıp yine bilgi verrim kilo vermeye başladıkca çok mutlu oluyorum inşallh hepimiz istediğimiz kilomuza ulkaşıcaz 3gün tatilim inşallh kaçamaksız atlatırım kaydirigubbakcemile2

bende heryere yürüyerek gelip gidiyorum buda günde hiç ara vermeden 1saat yürüyüş oluyor. geceleride yatmadan önce yarımsaat falan bölgesel haraketler yapıyorum birde yorulunca kadar mekik çekiyorum kilo verrken sarkma olmsaın diyeopuyorumnanaktan

haklısın canım ya, ben de her moralim bozulduğunda geçiyorum ayananın karşısına şimdiki halime bakıp eski halimi düşünüp ne kadar güzel olacağımı hayal ediyorum. bir kaçamak yaptım diye artık bu diyetten hayır gelmezx diye düşünmeyi bırakıp herzaman kaldığım yerden devam edebilirim diye düşündüm ve bırakmadım diyeti bugün de devam. yannız benim canım elma istemiyor yaw günü kahveyle geçirdim resmen kahvaltıdan sonra... bir de elma yesem süper olcak

Alıntıdır:------------------
-Tartı hangi durumlarda yalan söyler?

Bu soruyu madde madde cevaplamaya çalışalım…

- Aklınıza estikçe, günün farklı bölümlerinde tartıya sığınıyorsanız.

- Tartınızı sürekli değiştiriyorsanız.

- Aynı tartıyı farklı yerlerde, zeminlerde kullanıyorsanız.

- Birkaç gün süren kabızlık sorunu yaşıyorsanız.

- Bir gece önce birkaç duble yuvarlayıp başınızda durmadan söylenen bir ağrıyla güne uyanmışsanız.

- Bedeninizin su tutmasını sağlayan bir rahatsızlığınız varsa ya da buna etki eden bir ilaç kullanıyorsanız.----------

öyle ikide bir tartılıp moralini bozma canım, her şeyde olduğu gibi kilo verme konusunda da tam bir inanç en önemlisi, kilo veremiyorum ne yapsam olmuyor diye düşünürsen hakkaten kilo veremezsin. bence hiçbi şey olmamış gibi devam et 1 hafta da tartılma. ve bundan önceki kiloları nasıl da güzelcene verdiğini hatırlayıp gülümse bol bol bak biz daha yolun başındayız))

elma diyeti diye bir diyetin varolduğunu biliyordum ama bir türlü başlayamamıştım. ve bugün başladım dünden beri ilk 500 sayfayı okudum sayılır ve özetle söylemek gerekirse bu diyeti başlatan kişi 95 kilodan 55 kiloya kadar düşmüş hemde 6-7 haftada ama kesin kuralları varmış ilk olarak günde en az 6 elma yenmesi gerekiyor. yeşil çay en az 4 kupa içilmeli ve 2.5-3 litre su içilmeli. nasıl yapmış bilmiyorum ama o kadar kiloyu vermiş işte. ilk mesajı okursanız genel olaak neler yaptığını yazıyor zaten. kolay gelsin hepimize

nedendir bilmiyorum ama hergün açıp okumak istiyorum çünkü birileri başarabilyorsa bende başarabilirim diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum. ayrıca hafta 1 kere tartılmaya karar verdim zaten daha önce yapan grupta hep haftada bir kere tartılmışlar. son sayfaları okumadığım için siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen verdiğiniz kiloları yazın
da bizde gaza gelellimm:ecrin_bebek::dance:

kızlar elma diyetine dün başladım bugün 2. günüm olmasına rağmen 1 kilo gitti bile :) 1 kilo bile beni motive etmeye yetti:) 3 haftam kaldı bu sürede en az 9 kilo daha vermem lazım umarım başarabilirim..
Hepinize kolay gelsin kızlar zemuszemus

şu sexybebekmi ben pek inanmadım,fotoraflarına bir türlü bakamadım.

4/4/2010 PAZAR

Belitim…………..79-------69----------67--------66
Annemm………..87-------74.8-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------62----------62--------59
Shopaholic……..80.2
İksir……………...91-------89.1--------88.7
Gubsem…………72.5----71.7--------70.4
Sessiz86………...53------51----------51----------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------67.5--------66
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7
File76…………….80

gülüm listedeki değişikliğini yaptım
arkadaşlar destekleiniz için çok ama çok teşekkür ederim
çok sağolun inanılmaz motive ettiniz beni
bugün çok iyi geçti
yarım dilim ekmek iki dilim peynir başka birşey yeemedim yiyemedim
bu saatten sonrada acıksam bile ancak elma yerim

canım çok doğru katılıyorum ve yazdığın bir çok hatayıda yapıyorum
bundan sonra haftada 1 kere tartılıcam
tartımın yerinide sabitliyicem
kabızlık probleminede bir çare bulucam

haftaya cumartesine kadar tartılmayacağım bakalım ne olacak
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…