canım o benimde başıma çook gelmiş 2gün yiyip3kilo aldıgımı bilirim,2 gün yeme hemen gider.arkadaşlar bana kızmayın ama kimsede heyecan yok azim yok,çabuk pes ediyorsunuz,mayıs kapıda yağları kapatacak kazaklar yok artık. benim hedefim 3hafta 10 kilo ve başaracam dün bir foto çektim 80 kiloyla 3hafta sonra yeni halimle yani 70 kiloyla çekip sizlerle paylaşcam.
liste için tşk ben sabah yürüşüne çıkıyorum ,öptüm.
canım o benimde başıma çook gelmiş 2gün yiyip3kilo aldıgımı bilirim,2 gün yeme hemen gider.arkadaşlar bana kızmayın ama kimsede heyecan yok azim yok,çabuk pes ediyorsunuz,mayıs kapıda yağları kapatacak kazaklar yok artık. benim hedefim 3hafta 10 kilo ve başaracam dün bir foto çektim 80 kiloyla 3hafta sonra yeni halimle yani 70 kiloyla çekip sizlerle paylaşcam.
sağol canım benim
bir kaç tane sorum olacak
kaç gün sonra tekrar kilo vermeye başladın
bu sırada diyete aynen devam ettinmi yoksa farklı birşeyler denedinmi
birde kilo vermeye tekrar başladığında hızlımı verdin yoksa çok yavaşmı gitti
cevaplarsan çok sevinirimopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben yürüyüş yapıyorum ama egzersiz yapamıyorum,aranızda yapan varmı neler yapıyonuz yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar ben yürüyüş yapıyorum ama egzersiz yapamıyorum,aranızda yapan varmı neler yapıyonuz yardımcı olurmusunuz.
umudunu kırma canım. bak yaza kadar o kilocukları verip 50 kilo olduğunda börek çörek görmek istemiycek bir daha gözlerin. durmadan 50 kilo olduğun görüntünü hayal et. kilolarını 2 senede almış olsanda önemli değil. çok daha uzun süreler kilolarıyla mücadele etmiş insanlar dahi diyetlerle mucizeler yaratıyor. ama en önemlisi karar vermek kaçamak yapmamak :1hug:
aslında haklısın canım
azim gerçekten şart
şunun şurasında temmuza ne kaldı,yani tatile
bir an önce vermek gerek
ha bu arada kilo da düşüş oldu 3 saatte 1 kilo gitti anlamadım ben bu işi
vücudum şaşırttımı ne yaptı
Tsk ederım kızlar sadece sızı gaza getırmek ıcın koydum yoksa koymazdım ama bılıyorum kılolu olmak ne ıste sıze kanıtlamak ıstedım bır ınsan bır ay nasıl olur dıye ama hersey kafada bıtıyor bunu da bılın ben ellımden gelenı yapıyorum sıze ama sızde kendınıze guvenın ve ben basarcam dıyın tartıya cıkmak ney ya yasak attın cevrenızdekı ınsanlar ve aynalar konusun onemlı olan tartı ne gosterıyor degıl vucut ne verıyor bunu da unutmayın
şu sexybebekmi ben pek inanmadım,fotoraflarına bir türlü bakamadım.elma diyeti diye bir diyetin varolduğunu biliyordum ama bir türlü başlayamamıştım. ve bugün başladım dünden beri ilk 500 sayfayı okudum sayılır ve özetle söylemek gerekirse bu diyeti başlatan kişi 95 kilodan 55 kiloya kadar düşmüş hemde 6-7 haftada ama kesin kuralları varmış ilk olarak günde en az 6 elma yenmesi gerekiyor. yeşil çay en az 4 kupa içilmeli ve 2.5-3 litre su içilmeli. nasıl yapmış bilmiyorum ama o kadar kiloyu vermiş işte. ilk mesajı okursanız genel olaak neler yaptığını yazıyor zaten. kolay gelsin hepimize
Alıntıdır:------------------
-Tartı hangi durumlarda yalan söyler?
Bu soruyu madde madde cevaplamaya çalışalım
- Aklınıza estikçe, günün farklı bölümlerinde tartıya sığınıyorsanız.
- Tartınızı sürekli değiştiriyorsanız.
- Aynı tartıyı farklı yerlerde, zeminlerde kullanıyorsanız.
- Birkaç gün süren kabızlık sorunu yaşıyorsanız.
- Bir gece önce birkaç duble yuvarlayıp başınızda durmadan söylenen bir ağrıyla güne uyanmışsanız.
- Bedeninizin su tutmasını sağlayan bir rahatsızlığınız varsa ya da buna etki eden bir ilaç kullanıyorsanız.----------
öyle ikide bir tartılıp moralini bozma canım, her şeyde olduğu gibi kilo verme konusunda da tam bir inanç en önemlisi, kilo veremiyorum ne yapsam olmuyor diye düşünürsen hakkaten kilo veremezsin. bence hiçbi şey olmamış gibi devam et 1 hafta da tartılma. ve bundan önceki kiloları nasıl da güzelcene verdiğini hatırlayıp gülümse bol bolbak biz daha yolun başındayız ))
şu sexybebekmi ben pek inanmadım,fotoraflarına bir türlü bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?