düne göre daha iyisin.canım burada arkadaşların yazdıklarına göre bir tuhaflık varmış
fotoğraflarınıda silmişler
düne göre daha iyisin.
ben uzun zamandir takip ediyorum sizleri ve bu pazartesi basliyorum bu diyeti uzun bi sure yapmayi dusunuyorum o yuzden kendimi hazirliyorum her gun girip yorumlarinizi okuyorum burda gercekten harika kilolar verilmis bu diyetle kilo vermis herkezi kutluyorum tabi burda en onemli sey motivasyon lutfen birbirimize destek olalim moral cok onemli oyle degilmi bana gore bir diyette en onde gelen sey herkeze iyi geceler diliyorum:enbuyukkk:
inşallah dilediginiz kiloya kavusursunuz... zemuszemus
kızlar ben bişey diycem, elmayı pişirip yiyeyim dedim ac gözlükten mi nedir bilmem ama benim icim kıyıldı bööle tuzlu bişeyler yeme ihtiyacı hissettirdi tatlı havasına olunca herhalde ne bileyim.... CADIARZU bikaç kaçamagım oldu yani kii :kedi: :kedi:
yine de bugünki "zayıfladın mı sen" sözü cok mutluluk verici...
ben uzun zamandir takip ediyorum sizleri ve bu pazartesi basliyorum bu diyeti uzun bi sure yapmayi dusunuyorum o yuzden kendimi hazirliyorum her gun girip yorumlarinizi okuyorum burda gercekten harika kilolar verilmis bu diyetle kilo vermis herkezi kutluyorum tabi burda en onemli sey motivasyon lutfen birbirimize destek olalim moral cok onemli oyle degilmi bana gore bir diyette en onde gelen sey herkeze iyi geceler diliyorum:enbuyukkk:
gerçekten haklısın sinirlerim bozulduğunda arkadaşlar destek olmasaydı şimdi dağılmış vaziyette olurdum
kesin olurdum ama ne oldu kendimi toparladım şimdi 67 olmuşum yarın inşallah 66 yı görürüm gerçi tartılmayı istemiyorum ama cumartesi günleri bizim tartı günümüz
şimdi arkadaşları yalnız bırakmak olmaz
sonra ama 1 hafta tartılmayacağım
slm canim sen kac kilo ile basladin gercekten bencede tartilma tartiyi aklimizdan cikarmamiz lazim bundan 2 hafta once diyetteyken her gun tartiliyodum her gun 1 kilo verdigimi gorunce daha cok hirslaniyodum ama birgunde 300 gr verdigimi gordum o gun diyetinde sonu oldu verdigim kiloyu aynen geri aldim buda bana bir ders oldu simdi 10 gunde bir tartilmayi dusunuyorum dayanabilirsemhihoyyyt
tatlım ben 79 la başladım 80 de olabilir
şimdi 67yim hedefimde 55-56 olmak
telaşımda süremin kısıtlı olması 1 aya kadar vermem şart
tartılma konusunda da çok haklısın yarın tartılayım 1 hafta tartılmama kararı aldım
kızlar tartı evdeyse tartılmadan durmak imkansız yukarı ev sahibine verdim istesemde tartılamıyorum .2gün hiç kaçamak yapmadım ama bu gün 3kaşık yemek ve şekerli çay içtim.
tartıyı komşuya verin ha
inanılmazsın
aslında iyi fikir
selam canim ilk once ustteki kullanici paneline giriyosun sonra kontrol panelinde avatarini degistire girdiginde geliyo ordan foto koyabilirsinarkadaşlar bende file 76 yazının yanına foto koymak istiyorum yardım edermisiniz?
selam canim ilk once ustteki kullanici paneline giriyosun sonra kontrol panelinde avatarini degistire girdiginde geliyo ordan foto koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?