ne güzel spor yapmışsın,iki gündür hava yağmurlu yürüyüşde yapamıyorum,ALLAH banada tartıda 67yi görmeyi nasip etsin AMİN.
inşallah canım
karnın şiştiyse olursun belki diyetten dolayı bünyedeki değişiklikler etki etmiş olabilir
moralin düzelmiş kilo da vermişsin sanırım tebrik ediyorum
ben de regl oldum malesef ve baya bitkin düştüm, grip gibi oldum.. diyet falan yalan oldu spor da yok 1 haftadırgerçi yine çok yemedim kahvaltılarımı standart yaptım. akşam çorba falan içtim hastayım die. ama tatlı kaçamağım oldu dün reglden dolayı... elma yiyemedim bi de 2 gündür... tartılmadım valla bugün sabah da, şimdi kahvaltıdan sonra tartılmak da anlamsız olacak çünk ben sabahları aç karna tartılıyorum. moralimi bozmamak için tartlmayayım en iyisi. ve bir elma yiyerek kaldığım yerden devam edeyim.. bu regl dönemleri çok can sıkıcı yaa (
bende bu gün eski sayfaları okudum durdum ve senin dediklerini düşündüm nerede bu millet.biliyormusunuz onları okudum okudum ve gaza gelip bütün elbiselerimi sobada yaktım.slm kizlar ne haber diyet nasil gidiyo ya gunlerdir eski sayfalari okuyorum motive olmak amaciyla 1 gunde 15 sayfa ilerliyo simdi iki gunde bir sayfa ne oluyo niye kimse yazmiyo ya hadi canlanin birazkaydirigubbakcemile2 burdaki yazma amacimiz nebirbirimize destek olmak degilmi sanirim yaris var gene herkeze bol kilo vermelerzemuszemus
bende bu gün eski sayfaları okudum durdum ve senin dediklerini düşündüm nerede bu millet.biliyormusunuz onları okudum okudum ve gaza gelip bütün elbiselerimi sobada yaktım.
kendime dedim ya kilo ver yada evden çıkma.
Arkadaşlar SEXY BEBEK gibi kiloyu hızlı verenler oldumu.Ayrıca herkes neden bu kadar canından bezmiş mirmirmirmirslm kizlar ne haber diyet nasil gidiyo ya gunlerdir eski sayfalari okuyorum motive olmak amaciyla 1 gunde 15 sayfa ilerliyo simdi iki gunde bir sayfa ne oluyo niye kimse yazmiyo ya hadi canlanin birazkaydirigubbakcemile2 burdaki yazma amacimiz nebirbirimize destek olmak degilmi sanirim yaris var gene herkeze bol kilo vermelerzemuszemus
bende bu gün eski sayfaları okudum durdum ve senin dediklerini düşündüm nerede bu millet.biliyormusunuz onları okudum okudum ve gaza gelip bütün elbiselerimi sobada yaktım.
kendime dedim ya kilo ver yada evden çıkma.
denizim yine nerelere gittin
bitmedimi tadilat daha özlettin kendini
Seni tebrik ederim.Lütfen nasıl yaptın ,gaza geldim diyorsunda bu gaz bizede bi uğrasın.:enbuyukkk:
Arkadaşlar SEXY BEBEK gibi kiloyu hızlı verenler oldumu.Ayrıca herkes neden bu kadar canından bezmiş mirmirmirmir
CANLANIN kaydirigubbakcemile2
hosbulduk canim annenede gecmis olsunahhh canımm ahhhhhh keşke tadilatım hep olsaydı ewimde de annem iyi olsaydıı:çok üzgünüm: cnm ewimde tadilat olurken annemde gelmişti yardıma ama benim annemin ileri derecede panik atagı war ogünde bende oldugu gün dayım lotodan 9 u bilmişş beni aradı söylemek için we annem açtı telefonu we annemi heycanlandırmışş bak size kötü bir haberim war ama sıkı furun falan diye anlıycagın cnm çok çok afedersinizz ama eşşek şakasıı yapmış ogünde annem heycandı yaa 2 saat sonra atakları basladı tansiyonu 18-11 falan oldu titremeler bayılmalar falan maahfoldumm cnm yaa annemde kalıyordum henüz kalkamadı dün gece geldim ewime ama annem henüz iyi deill daha hastaa maleseff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: daha 43 yasında yaslıda deill yani çok sıkılıyorum cnm ondan giremedim sizi yokluyorum ara sıra girip ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum yazıcak 74.9 olmusum bu sabah reimde yapmamıstım ama gece falanda hep yemiştikk ayaktaydık hep yaa o yüzdenn sıkıntıdan sanırım 1 kilocuk wermişimm neysee cnm sizinde canınızıı sıkmayımm ama doktor 15 gün içerisinde ayaga kalkar dedii sizlerde duaa edin neolurrrrrrrrrrr öpüyorumm hepinizii çok çok çok....
belitimmm bende seni çokk össledimm cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?