Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadasim bende diyeti tam yaptigimda gunde 1 kilo veriyorum metobolizmam hizli sukur benim sorunum uzun sureli yapamamak ben pazartesi basliyorum lutfen destek verelim birbirimizekaydirigubbakcemile5

Aynen katılıyorum.Sorun aynı olunca aslında çözümlerde birbirine benziyor.Motivasyon eksiğimizin oluğunu düşünüyorum.olumunekankayizsmileBirbirimize destek olalım.vereliniortak

Geçmiş olsun.Annenin derdini iyibilirim.Geçirdiğim kanser tedavisinden sonra 33 yaşında menepoza girdim ve daha sonra onların kullandıkları ilaçları kullanmaya başladım.Çok ileri derecede olmasamda paniği iyi bilirim.Tekrar çoook geçmiş olsun bacım...opuyorumnanaktan

denizim
çok geçmiş olsun canım benim
üzülme bak doktorlarda iyileşeceğini söylemiş
dayının da maşallahı varmış yani
bir an önce annen iyileşir sende yanımıza dönersin inşallah canım çok öpüyorum

selam canim sen kac kilosunki ya gercekten eski sayfadakiler ne kadar azimlilermis topigi hic bos birakmamislar valla herkez ne guzel destek olmus birbirine ama ne yapalim biz yolumuza bakicaz yilmak vazgecmek yoklmaz:

canım haklısın ama
burada az veya çok kişinin olması önemli deyil
az veya çok şey yazılması da önemli deyil
birçok şey yazılmış ama seni motive edici bişey yoktur yada iki satır bişey yazılmıştır seni 1 hafta motive eder
sorunun olduğunda
açlık hissettiğinde
canın sıkıldığında kırılma noktasına geldiğinde
buraya gel yazılar varsa oku yoksada içindekileri döker gibi ne istiyor ve hissediyorsan yaz
ben öyle yaptım sanki bir psikoloğa yada iyi bir arkadaşa içini dökmüş gibi rahatlıyorsun
yani kendi motivasyonuınu kendin yaratıyorsun
bu diyet esnasında sana bir çok şey başarmanı sağlattıracak
bir kere diyeti bırakmanı engelleyecekopuyorumnanaktan

Aynen katılıyorum.Sorun aynı olunca aslında çözümlerde birbirine benziyor.Motivasyon eksiğimizin oluğunu düşünüyorum.olumunekankayizsmileBirbirimize destek olalım.vereliniortak

ben varım arkadaşlar
çoğu kişi artık gelmiyor aolabilir ama 2 günlük yazıları baz alınca kaç kişi görüyorum 5 kişi
eee tamam motive olmak için birbirimize yeteriz
hadi bakalım tam destek ielrleyelim:teselli::1hug:

biliyordum verceğimi 66 olmuşum
diyetimde şimdiye kadar hiç spor yapmamıştım ve verdiğim kiloları sadece diyet yaparak vermiştim
3 gündür spor yapıyorum ve sonuç ortada ama kızlar yeminle her tarafım bir ağrıyor anlatamam
demekki bundan sonra spor yapmazsam avcumu yalıyacam
çok zor olacak lakin başka çarem yok ne yapayım
spora devam

Son düzenleme:
evet arkadaşlar diyet işe yarıyor ama ne olursa olsun bırakmazsan devam edersen sonuca doğru ilerleyebiliyorsun
benim dönemimdeki yazıları okuduysanız neler ne dönemler atlattığımızı görmüşsünüzdür
özellikle yeni başlayan arkadaşlar
başlangıç kısmı birazcık zorlayocıdır ama o kısmı atlattıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor
zorlayıcı dediğimde eski yeme alışkanlıklarını bırakıyorsun bir kere bunun gibi şeyler....

selam kızlar nasılsınız ?bu diyet sayesinde yazılanları okuduğum kadarıyla çok kilo veriliyormuş.. bende denemeye karar verdim. yarın başlıyacam bu diyete umarım yararlı olur..

belitim bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin çok merak ettim. sadece bu diyetimi uyguladın ve spor günde kac saat yaptın.. sorularımı cevaplarsan mutlu olurum opuyorumnanaktan

belitim bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin çok merak ettim. sadece bu diyetimi uyguladın ve spor günde kac saat yaptın.. sorularımı cevaplarsan mutlu olurum opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım
evet tüm kiloları bu diyetle verdim
2 ay kadar oldu başlayalı
yalnız diyeti tam olarak uygulayamadım gerçekten çok zor biraz değiştirdim
sabah kahvaltı yapmadım(genelde yapmam)öğlen ve akşam 6 gibi kahvaltıyı ikiye böldüm
sonraları kahvaltı deyilde o gün kalorisi düşük bir yemek varsa ondan azıcık yedim
akşam en geç 7den sonra birşey yemedim
suyu içmeye çalıştım yeşilçayıda öyle
ama bu konularda iyi olduğumu söyleyemiyeceğim
elmayıda her aklıma geldiğinde ya da canım çektiğinde yedim
spora gelince daha 3 gün oldu başlayalı
çünkü kilo vermem durmuştu

valla 3 günüm ve daha 1 haftam ev temizliği şeklinde geçecek tatilden dolayıbir 10 saat rahat yoğun bir şekilde ev temizliyorum
ama yarın okul açılıyor bakalım kaç saat yapabilecem
işte bu kadar

Hepinize iyi günler arkadaslar elmadiyetiniz nasil giidiyor ben bu aralar yine bogazimi tuttamadim habire götürdüm cikolatalari ama ilginc olansa okadar yememe ragmen kilo almadim 59 cikiyorum sabahlari yine.Ama ben yine baslamak istiyorum elmadiyetime insallah yarin baslicam yine Zayiflamailaci 1,5 hafta felan kullandm 2 kilo felan verdim artik kullanmak istemiyorum dengemi bozdu biraz.Bosu bosuna paralarimi harcadim Elmadiyetini önceden görseydim kesinlikle almazdim o ilaci.Pismanim acikcasi ama is isten gecti :)).Neyse insallah yine basliyorum yarindan itibaren Hedefim artik 57 degil 55 oldu :)) bakalim insallah basaricaz hep beraber

arkadaşlar bu sabah dayanamadım tartındım 78 olmuşum 4günde 2kilo ama dün hiç yapamadıgım halde,nasıl hiç yoktan iyidir.

canım spor neler yapıyorsun.

Ben de diyetteyim arkadaşlar ama benim diyetim farklı...
En kötü ihtimal hızlı kilo vermek için deneyecem bu elma diyetini..
Burdan diyet yapan arkadaşlara başarılar...yerimseniben

canım spor neler yapıyorsun.

valla şimdilik ve daha 1 hafta ağır tempoda ev temizliği
sonrada bakıcam ama yürüyüş kesin yapıcam

evi bakıcılara temizlikçilere güvenince olmuyormuş bunu gördüm
3 gün 23 nisan tatilim vardı 3 gündür içiinden çıkamıyorum
dipli bucaklı bakınca nasıl pislendiğini fark ettim
temizle temizle bitmiyor anacım

arkadaşlar bu sabah dayanamadım tartındım 78 olmuşum 4günde 2kilo ama dün hiç yapamadıgım halde,nasıl hiç yoktan iyidir.

maşallah canım benim
işte böyle böyle gidiyor kilolar

benim hedefim şimdi 65in altına düşmek
2 kilo gitse 64 olucam
bu hafta çok şey bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…