arkadasim bende diyeti tam yaptigimda gunde 1 kilo veriyorum metobolizmam hizli sukur benim sorunum uzun sureli yapamamak ben pazartesi basliyorum lutfen destek verelim birbirimizekaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun.Annenin derdini iyibilirim.Geçirdiğim kanser tedavisinden sonra 33 yaşında menepoza girdim ve daha sonra onların kullandıkları ilaçları kullanmaya başladım.Çok ileri derecede olmasamda paniği iyi bilirim.Tekrar çoook geçmiş olsun bacım...opuyorumnanaktanahhh canımm ahhhhhh keşke tadilatım hep olsaydı ewimde de annem iyi olsaydıı:çok üzgünüm: cnm ewimde tadilat olurken annemde gelmişti yardıma ama benim annemin ileri derecede panik atagı war ogünde bende oldugu gün dayım lotodan 9 u bilmişş beni aradı söylemek için we annem açtı telefonu we annemi heycanlandırmışş bak size kötü bir haberim war ama sıkı furun falan diye anlıycagın cnm çok çok afedersinizz ama eşşek şakasıı yapmış ogünde annem heycandı yaa 2 saat sonra atakları basladı tansiyonu 18-11 falan oldu titremeler bayılmalar falan maahfoldumm cnm yaa annemde kalıyordum henüz kalkamadı dün gece geldim ewime ama annem henüz iyi deill daha hastaa maleseff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: daha 43 yasında yaslıda deill yani çok sıkılıyorum cnm ondan giremedim sizi yokluyorum ara sıra girip ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum yazıcak 74.9 olmusum bu sabah reimde yapmamıstım ama gece falanda hep yemiştikk ayaktaydık hep yaa o yüzdenn sıkıntıdan sanırım 1 kilocuk wermişimm neysee cnm sizinde canınızıı sıkmayımm ama doktor 15 gün içerisinde ayaga kalkar dedii sizlerde duaa edin neolurrrrrrrrrrr öpüyorumm hepinizii çok çok çok....
belitimmm bende seni çokk össledimm cnm...
buaradaaa yeni gelenn arkadaşlarımm hoşgeldinizzzz....
selam canim sen kac kilosunki ya gercekten eski sayfadakiler ne kadar azimlilermis topigi hic bos birakmamislar valla herkez ne guzel destek olmus birbirine ama ne yapalim biz yolumuza bakicaz yilmak vazgecmek yoklmaz:
Aynen katılıyorum.Sorun aynı olunca aslında çözümlerde birbirine benziyor.Motivasyon eksiğimizin oluğunu düşünüyorum.olumunekankayizsmileBirbirimize destek olalım.vereliniortak
evet arkadaşlar diyet işe yarıyor ama ne olursa olsun bırakmazsan devam edersen sonuca doğru ilerleyebiliyorsun
benim dönemimdeki yazıları okuduysanız neler ne dönemler atlattığımızı görmüşsünüzdür
özellikle yeni başlayan arkadaşlar
başlangıç kısmı birazcık zorlayocıdır ama o kısmı atlattıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor
zorlayıcı dediğimde eski yeme alışkanlıklarını bırakıyorsun bir kere bunun gibi şeyler....
belitim bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin çok merak ettim. sadece bu diyetimi uyguladın ve spor günde kac saat yaptın.. sorularımı cevaplarsan mutlu olurum opuyorumnanaktan
biliyordum verceğimi 66 olmuşum
diyetimde şimdiye kadar hiç spor yapmamıştım ve verdiğim kiloları sadece diyet yaparak vermiştim
3 gündür spor yapıyorum ve sonuç ortada ama kızlar yeminle her tarafım bir ağrıyor anlatamam
demekki bundan sonra spor yapmazsam avcumu yalıyacam
çok zor olacak lakin başka çarem yok ne yapayım
spora devam
canım spor neler yapıyorsun.
Ben de diyetteyim arkadaşlar ama benim diyetim farklı...
En kötü ihtimal hızlı kilo vermek için deneyecem bu elma diyetini..
Burdan diyet yapan arkadaşlara başarılar...yerimseniben
arkadaşlar bu sabah dayanamadım tartındım 78 olmuşum 4günde 2kilo ama dün hiç yapamadıgım halde,nasıl hiç yoktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?