Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu hafta yarışa varmısınız.

ben varim yarin basliyorum insallah herkez istedigi kiloya ulasir tabi bende ben diyete tam uymayi dusunuyorum cunku verecek cooooooooooooook kilom var artik izine de az kaldi uzun zamandan sonra turkiyeye zayiflamis olarak gitmek istiyorum gelismeleri hergun paylasacam

kaç kilosun canım.

ah canim benim ya en sevmedigim soruyu sordun be guzelim 100 un ustundeyim (utanarak soyluyorum) ama gercekten cok kararliyim 80 bile benim icin harika buna bile raziyim dusunun ve ne diyoruz gelsin elmalar gitsin kilolarzemuszemus

canım ne utanıyorsun hiç deyilse vermek için birşeyler yapıyorsun
ben 100ün üstünde olupta kendimle barışığım deyip ha bire yiyenleri biliyorum

verirsiiiinnnn hiç merak etme
azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
sen bir başla hiç bırakmadanda devam et
bak gör

Bugün haftasonunu tadini cikarticam ve yarin kesin baslicam tekrar insallah gelecek pazara kadar 3 kilo olsa bile verebilirim :)

bence tam uyarsan verirsin canım neden olmasın
bu arada şans eseri nişan fotoğraflarını gördün KK da maşallah canım çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsin

maşallahımız var ha kızlar iyi azimlendik
savaş açtık kilolara
yarışıda başlattık
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

cok sagol canim destegin icin evet inaniyorum verecegime benimde bir arkadasim var daha kilolu ama hic umrunda degil ilolariyla barisik ama ben hic barisamadim o kilolarla evlenirken 65 kiloydum 10 senede bu hale geldim ama gercekten yarin benim icin buyuk gun bi donum noktasi gibi bu sefer cok kararliyim yari yolda birakmiycam kesinliklelmaz:

maşallahımız var ha kızlar iyi azimlendik
savaş açtık kilolara
yarışıda başlattık
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

amin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Kızlar şükür etmeyi görenmeliyiz,bu gün ibretlik görüntülere girdim afrikada insanların açlıktan ne hale geldigini gördüm foto hala gözlerimin önünde.ben hala nasıl düşünürümki 1kilo elmayla doyarmıyımki.sıktım biliyom amayazmak istedim.bu hafta en az 3kilo:enbuyukkk:

tartılma gününüde belirleyin bana uyar
ben yatıyorum yarın okul var 6da ayaktayım
hepinize iyi geceler öptüm

slmm kızlarr nasılsınızz hepinizii süper gördümm yarış bencede çok iyi bir fikir sizi takip etmeye çalısıcam en yakın zamanda da aranıza tekrar gelicem annem birazcık iyi olsun ondan sonra hep beraberizz yine inş..hepinizee bol bol sabır we kolaylıklar diliyorum inş hiç kimse 3 ün altına düşmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…