bu hafta yarışa varmısınız.
ben varim yarin basliyorum insallah herkez istedigi kiloya ulasir tabi bende ben diyete tam uymayi dusunuyorum cunku verecek cooooooooooooook kilom var artik izine de az kaldi uzun zamandan sonra turkiyeye zayiflamis olarak gitmek istiyorum gelismeleri hergun paylasacam
bende vermek istiyorum yaaaa
kaç kilosun canım.
bu hafta yarışa varmısınız
Tamam varım
varımda ödül nedir ceza nedir
bir alt sınır koyalımmı mesela en az 3kilo olacak diye
yada ödül olarak her mesajın başına x şu kadar kilo verdi diye 1 hafta yazalımmı
ceza olarakta kim alt sınırı geçemediyse geçemedi diye yazalımmı
aman ne bileyim ben temizlikten beynim sulandı
ah canim benim ya en sevmedigim soruyu sordun be guzelim 100 un ustundeyim (utanarak soyluyorum) ama gercekten cok kararliyim 80 bile benim icin harika buna bile raziyim dusunun ve ne diyoruz gelsin elmalar gitsin kilolarzemuszemus
bende vermek istiyorum yaaaa
Bugün haftasonunu tadini cikarticam ve yarin kesin baslicam tekrar insallah gelecek pazara kadar 3 kilo olsa bile verebilirim :)
canım ne utanıyorsun hiç deyilse vermek için birşeyler yapıyorsun
ben 100ün üstünde olupta kendimle barışığım deyip ha bire yiyenleri biliyorum
verirsiiiinnnn hiç merak etme
azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
sen bir başla hiç bırakmadanda devam et
bak gör
bu hafta yarışa varmısınız
Tamam varım
varımda ödül nedir ceza nedir
bir alt sınır koyalımmı mesela en az 3kilo olacak diye
yada ödül olarak her mesajın başına x şu kadar kilo verdi diye 1 hafta yazalımmı
ceza olarakta kim alt sınırı geçemediyse geçemedi diye yazalımmı
aman ne bileyim ben temizlikten beynim sulandı
valla super bende varim evet alt limit 3 olsun asagi verenede ceza harika bir fikir valladelikafadulden
valla super bende varim evet alt limit 3 olsun asagi verenede ceza harika bir fikir valladelikafadulden
tamam o zaman beğendiğine sevindim tabi başka fikirlerede açığız
tamam o zaman beğendiğine sevindim tabi başka fikirlerede açığız
iyi o zaman yarin yaris basliyo eee ne zaman tartilicaz ben 10 gunde demistim ama size cok gelirse bir hafta olsun
maşallahımız var ha kızlar iyi azimlendik
savaş açtık kilolara
yarışıda başlattık
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
ah canim benim ya en sevmedigim soruyu sordun be guzelim 100 un ustundeyim (utanarak soyluyorum) ama gercekten cok kararliyim 80 bile benim icin harika buna bile raziyim dusunun ve ne diyoruz gelsin elmalar gitsin kilolarzemuszemus[/QUOTEcanım sıkma canını sen yeterki iste verirsin bence ilk adımı attın bile.öptüm herkesidegmesin bize
ah canim benim ya en sevmedigim soruyu sordun be guzelim 100 un ustundeyim (utanarak soyluyorum) ama gercekten cok kararliyim 80 bile benim icin harika buna bile raziyim dusunun ve ne diyoruz gelsin elmalar gitsin kilolarzemuszemus[/QUOTEcanım sıkma canını sen yeterki iste verirsin bence ilk adımı attın bile.öptüm herkesidegmesin bize
insallah canim yarin yaris basliyo kizlar cok heycanliyim iyi geceler herkezeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?