slmm kızlarr nasılsınızz hepinizii süper gördümm yarış bencede çok iyi bir fikir sizi takip etmeye çalısıcam en yakın zamanda da aranıza tekrar gelicem annem birazcık iyi olsun ondan sonra hep beraberizz yine inş..hepinizee bol bol sabır we kolaylıklar diliyorum inş hiç kimse 3 ün altına düşmezz
bence tam uyarsan verirsin canım neden olmasın
bu arada şans eseri nişan fotoğraflarını gördün KK da maşallah canım çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsin
tartılma gününüde belirleyin bana uyar
ben yatıyorum yarın okul var 6da ayaktayım
hepinize iyi geceler öptüm
annene acil sifalar canim en yakin zamanda senide aramizda gormek isteriz birlikten kuvvet dogar dimi
Arkadaslar ben bi diyete 2 hafta once basladigimda 74 kiloydum. Dun tartildim 70 i gordum inanamadim.
Ben cok zor kilo veren biriyim, bu diyet gercekten kilo verdiriyor. Ama ben bunun yaninda haftada 4 gun spor yaptim. Herkese tavsiye ediyorum.
Intikamima biraz daha yaklasiyorum. Dun esime sordum kilo verdim mi diye, ben bisey gormuyorum diyor. Ama 60 kilo olursam, o zaman onu pisman ettircem. Tek amacim benim intikam. Arkadaslar lutfen beni yanlis anlamayin, cok uzuldum yiprandim bu kilo yuzunden. Duymadigim laf kalmadi. 2 hafta once hep agliyordum, ama artik umudum var. Kilo verdigimde ayni duygulari bende esime yasatirim insallah.
Herkese bol sans ve gercekten disiplinliysen ve kafaya koyarsan bu diyeti uyguluyabilirsin.
biliyordum verceğimi 66 olmuşum
diyetimde şimdiye kadar hiç spor yapmamıştım ve verdiğim kiloları sadece diyet yaparak vermiştim
3 gündür spor yapıyorum ve sonuç ortada ama kızlar yeminle her tarafım bir ağrıyor anlatamam
demekki bundan sonra spor yapmazsam avcumu yalıyacam
çok zor olacak lakin başka çarem yok ne yapayım
spora devam
Arkadaslar ben bi diyete 2 hafta once basladigimda 74 kiloydum. Dun tartildim 70 i gordum inanamadim.
Ben cok zor kilo veren biriyim, bu diyet gercekten kilo verdiriyor. Ama ben bunun yaninda haftada 4 gun spor yaptim. Herkese tavsiye ediyorum.
Intikamima biraz daha yaklasiyorum. Dun esime sordum kilo verdim mi diye, ben bisey gormuyorum diyor. Ama 60 kilo olursam, o zaman onu pisman ettircem. Tek amacim benim intikam. Arkadaslar lutfen beni yanlis anlamayin, cok uzuldum yiprandim bu kilo yuzunden. Duymadigim laf kalmadi. 2 hafta once hep agliyordum, ama artik umudum var. Kilo verdigimde ayni duygulari bende esime yasatirim insallah.
Herkese bol sans ve gercekten disiplinliysen ve kafaya koyarsan bu diyeti uyguluyabilirsin.
canım benim uzun zaman oldu görüşmeyeli ama sen süper olmuşsun.ben ara vermiştim halsiz kalmıştım sürekli diyetten. şimdi yeniden başladım.yani bugün. düğünüme 27 gün kaldı ve benim hala 7 kg kadar fazlam var.59 olmam lazım ve zamanım kısıtlı.7 kg veremeyeceğime göre en azından 3-4 kg daha veriyim diye yeniden başladım benneyaptımki
kızlar bende bu diyete başlamak isiyorum boyum 1.68 kilom 67 sizce tam anlamıyla uyarsam iki haftada kaç kilo veririm fikri olan varmı
günaydınlar herkese ben yarışa 78 ile başlıyorum.bence sonuçları pazartesi sabahı verelim siz nedersiniz.
arkadaşlar bu sırada sizinle birşey paylaşmak istiyorum
ben elmanın kabuğunu pek yyiymiyorum
soyuyorum kabuklarnı sonra yedikten sonra elimde kalan kızmını bir demlikte kaynatıyoruum,çay niyetine sıcak sıcak içiyorum.bağırsakları çok güzel çalıştıryor.benim gibi elmanın kabuklarını yiyemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim.sıcak sıcak içerken içine birazz şeker yada bal atıyorum .böylece elmalrımhiç ziyan olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?