Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

annene acil sifalar canim en yakin zamanda senide aramizda gormek isteriz birlikten kuvvet dogar dimi

annene acil sifalar canim en yakin zamanda senide aramizda gormek isteriz birlikten kuvvet dogar dimi

ewet cnm haklısınn çok çok teşekkür ederim nasipse dr. bu haftayıda atlatsın ayaga kalkmaya baslar dedi buda bi iyi haber demii destekleriniz için çok tesekkür ederimm öpüyorumm... opuyorumnanaktan

Arkadaslar ben bi diyete 2 hafta once basladigimda 74 kiloydum. Dun tartildim 70 i gordum inanamadim.
Ben cok zor kilo veren biriyim, bu diyet gercekten kilo verdiriyor. Ama ben bunun yaninda haftada 4 gun spor yaptim. Herkese tavsiye ediyorum.
Intikamima biraz daha yaklasiyorum. Dun esime sordum kilo verdim mi diye, ben bisey gormuyorum diyor. Ama 60 kilo olursam, o zaman onu pisman ettircem. Tek amacim benim intikam. Arkadaslar lutfen beni yanlis anlamayin, cok uzuldum yiprandim bu kilo yuzunden. Duymadigim laf kalmadi. 2 hafta once hep agliyordum, ama artik umudum var. Kilo verdigimde ayni duygulari bende esime yasatirim insallah.
Herkese bol sans ve gercekten disiplinliysen ve kafaya koyarsan bu diyeti uyguluyabilirsin.

canım seni çok iyi anlaıyorum, aynı duyguları paylaşıyoruz,ama artık ağlamak yok.

selam arkadaşlar ben geldimmmmmmmmmm
oh oh herkes bomba gibi bakıyorum ,
bu hafta için hedef 3 kilo demişsiniz inş. bu yarışa bende varım
sabah kahvaltımı yaptım,1 saatte kzımla yürüyüş yaptık
elmalrımı da yedim .
bu hafta çok hırslıyım inş. vereceğiz arkadaşlar
sakın azminizi gücünüzü kırmayn gidcek bu kilolar inş.
artık eşlerimiz kilolarımızla dalga geçemiyecekler.
valla zayıflayınca ben eşimin göbeğiyle dalga geçmeyi hayal ediyorum,beniçok motive ediyor.:lepi:

yalnız yeni bşlayan arkadaşlarımız var acizane tavsiyem mutlaka yürüyüş yada spoyapsınlar inanın arkadaşlar çok farkediyor.

bu yola baş koyduk kiloları verene kadar vazgeçmek yok inş.
hepinizi çokkkkkkkk seviiyorum iyii ki varsınız canlarım
kızlar pazartesi tartılıyoruz değilmi ?
bu sırada belitim canım 2 kilo vermişsin bu hafta maşallah arkası gelir inş.
annemmm geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin en yakın zamanda aramızda olursun inş.

arkadaşlar bu sırada sizinle birşey paylaşmak istiyorum
ben elmanın kabuğunu pek yyiymiyorum
soyuyorum kabuklarnı sonra yedikten sonra elimde kalan kızmını bir demlikte kaynatıyoruum,çay niyetine sıcak sıcak içiyorum.bağırsakları çok güzel çalıştıryor.benim gibi elmanın kabuklarını yiyemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim.sıcak sıcak içerken içine birazz şeker yada bal atıyorum .böylece elmalrımhiç ziyan olmuyor.

canım benim uzun zaman oldu görüşmeyeli ama sen süper olmuşsun.ben ara vermiştim halsiz kalmıştım sürekli diyetten. şimdi yeniden başladım.yani bugün. düğünüme 27 gün kaldı ve benim hala 7 kg kadar fazlam var.59 olmam lazım ve zamanım kısıtlı.7 kg veremeyeceğime göre en azından 3-4 kg daha veriyim diye yeniden başladım benneyaptımki

Merhaba bayanlar,
benıde lısteye ekleyın bugun bu dıyete baslamaya calıstım :kedi:
bende sızı takıp edıyorum.
10 aylık bır bebegım var emmeyı bıraktı kendı ıstegı ıle bende dedım barı fırsat bu fırsat kılo vereyım. boyum 1.60 su an kılom 63 bkalaım kac kılo verecegım :)

selam elmaci guzelleri nasil gidiyo diyet ben cocuklari okula biraktiktan sonra gelip uyumusum yeni kalkabildim bir haftadir evde temizlik yapiyodumya yorulmusum ama bundan sonrasi bomba gibi devam edecek insallah simdi yesil cayimi iciyorum yeni gelen arkada slara da hosgeldiniz diyorum hep birlikte gidecek bu kilolar kizlar bizde bu azim oldukca :lepi:

seni cok iyi anliyorum canim benim kocisde ayni valla 1 ay once lahana diyetiyle 6 kilo vermistim bekledim bekledim adamda (ay canim sen suzuldunmu demesini) tik yok ben sordum sonunda valla ayni seyi soyledi gerci bende kilo cok oyle uc bes kiloyla belli olacak gibi degil onlarda bizi hergun gorduklerinden herhalde farketmiyolar bos ver sen azimli ol yeter hem fazla kilon da yokmus sen eger siki bir sekilde yaparsan 1 ayda fistik olursun kiz

kızlar bende bu diyete başlamak isiyorum boyum 1.68 kilom 67 sizce tam anlamıyla uyarsam iki haftada kaç kilo veririm fikri olan varmı

ıyı aksamlar kızlar ılk gun nasıl gectı?
Ben (daha once yazan bır arkadasta olmustu) nedense bana usume geldı bugun bırde bıraz tansıyonum dustu o yuzden ne olur ne olmaz dıye saat 18:00 gıbı bır tabak ekmeksız yemek yedım benneyaptımki
Artık ılk gun dıye mı bılemem ama yarın umarım benım ıcın daha ıyı gecer...

damlacım merhaba canım
teşekkür ederim
3-4 kilomu bence o hiç belli olmz canım 7 kilonuda verebilirsin neden böyle söylüyorum
düğün arifesi insan istemese de veriyor ee sen birde diyet yapacaksın

gubsemcim tekrar hoşgeldin çoktandır yazmıyordun özlettin
ben de seni çok azimli gördüm canım tebrik ederim tabiki vermeye devm deyilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…