Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Belitim…………..79--------66
Annemm………..87-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------59
Shopaholic……..80.2
İksir……………...91-------88.7
Gubsem…………72.5----70.4
Sessiz86………...53------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------66
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7
File76…………….80
Onurkazali………63

kızlar yeni liste geldi yarış listesi
onurkazali canım ekledim seni
eklenmek isteyenler tam kilolarıyla listeye eklenmek istediklerini belirtsinler
ödül ve cezaları burda göstereceğim
birde çoktandır gelmeyenleri yani artık diyeti bıraktıklarını düşündüklerinizi söyleyinde listeden çıkartayım
böyle çok uzun oluyor

belitim sen 79 dan 66 ya düşmüşsün ne kadar sürede verdin canım?çok tebrik ediyorum bu arada kızlar hepiniz masallah çok güzel vermişsiniz

canim benide ekle listeye 111 kilo rekor bende sanirim

Tesekkur ederım ekledıgın ıcın , ama rumuzum oznurkazali :)

diyetim bugun guzel gecti atlattim sayilir bugunu son gaz devam herkeze bol sabir diliyorum
kacamak yok tamammilmaz:

herkese merhabalar..
bende 6 gündür elma diyetindeyim.
yarışınıza katılmak isterim ama ben sizden daha önce başlamış oluyorum nasıl olucak ki CADIARZU

3 5 gün öncesine kadar bakıyordum buraya yazıyordum yine ama bu kadar katılım yoktu şimdi güzel olmuş.bu şekilde katılım oldukça motivasyon da birbirimize olan desteğimiz de artar.
azmimiz bol olsun :Saruboceq:

madem ben şimdi böyle tek başıma devam edeyim toplamda kaç kilo verdiğimi bildiririm ardından da sizin tartı gününüzden yanılmıyorsam pazartesiydi,pazartesinden itibaren de sizinle yarışa katılırım :lepi:

benimde bu gün süperdi,tek sorun reglli olmam .

bende regl dönemimde azimli bir şekilde elma diyetine devam ettim.
tatlı krizim tuttuğundaysa bir tane kırmızı elmayı fırınlayıp üstüne tarçın atıp yiyordum.ciddi anlamda tatlı krizinin önüne geçiyor diyebilirim.denemek isterseniz eğer

evet kesinlikle kaçamak yok ama ciddi anlamda açımm açımm açımmmmsırnaşık şey

sen 6 gunde kac kilo verdin canim acliga gelince kilo vermis halini gozunun onune getir ve zayifladiginda seni cekemeyen insanlarin bakislarini o zaman buna dayanabilirsin okohaoldumsmile

sen 6 gunde kac kilo verdin canim acliga gelince kilo vermis halini gozunun onune getir ve zayifladiginda seni cekemeyen insanlarin bakislarini o zaman buna dayanabilirsin okohaoldumsmile

bilmiyorumki 6 gündür tartılmadım hiç regl dönemindeyim malum fazla görünüyor ya o zaman kilolar o yüzden tartılmadım bu cuma tartılacağım bakalım inşallah.ama dediğim gibi daha önce 4 gün denedim ve 2 kilo verdim.

evet canım çok çok haklısın dayanıyorum zaten pes etmek yok aslaa.çok teşekkür ederim desteğin için.
pes etmek yok hep birlikte incecik olacağız inşallahh :Saruboceq:

elmaci guzelleri ne haber nasil gidiyo diyet hic kimseden ses yok ya nerelerdesiniz ben sporumu yaptim geldim simdi kahvaltimi yapiyorum bomba gibi devamzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…