kızlar benide ekleyin bende bugün basladım ve kaçamaksız eve dönmeyi basadımguclubacismile çok mutluyum.öğle arası herkes adana kebapları tavuk şişleri götürürken ben çıkardım elmamı yedim ve vicdanım rahat bi şekilde döndüm kızlar tebrik bekliyorumzemuszemus
kızlar benide ekleyin bende bugün basladım ve kaçamaksız eve dönmeyi basadımguclubacismile çok mutluyum.öğle arası herkes adana kebapları tavuk şişleri götürürken ben çıkardım elmamı yedim ve vicdanım rahat bi şekilde döndüm kızlar tebrik bekliyorumzemuszemus
teekkürler kızlar desteginiz için.bu arada sabahları ne yiyorsunuz kızlar
elmaci guzelleri ne haber nasil gidiyo diyet hic kimseden ses yok ya nerelerdesiniz ben sporumu yaptim geldim simdi kahvaltimi yapiyorum bomba gibi devamzemuszemus
bende 6 gündür elma diyetindeyim ama sizden önce başaladığım için yarışa dahil olamadım.artık pazartesinden itibaren yani sizin tartı gününüzden sonra bende varım yarışa sositososito
iki kere yazmısım kusura bakmayın.tesekkür ederim f_r_o cevap verdğin için.haşlanmış yumurtada yenilirmi canım acaba
rica ederim canım birbirimize destek olmak ve yardımcı olmak adına burdayız.
normalde haşlanmış yumurta da yeniliyor zaten protein ihtiyacının karşılanması için ama ben sevmediğim için tüketemiyorum ama yenmesinde bir sakınca yok
canım diyete kaç kiloyla başladın,kendinde fark göre biliyormusun.
canım diyet nasıl gidiyor.
dün iyidim,ama bu gün sabahtan annemler geldi hem yoruldum kaçamak yapmamak için mücadele verdim,öğlen kızartmalara dayandım hiç yemedim ama çaydaki lokuma dayanamadım attım ağzıma bir tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?