Bende seninle aynı kilodayım.Birkaç motivasyon tekniği geliştirdim.ah canim benim ya en sevmedigim soruyu sordun be guzelim 100 un ustundeyim (utanarak soyluyorum) ama gercekten cok kararliyim 80 bile benim icin harika buna bile raziyim dusunun ve ne diyoruz gelsin elmalar gitsin kilolarzemuszemus
Arkadaşım gündüz çalıtığım için fazla takılamıyorum ama fırsat buldukça giriyorum.Aman sakın misafir oyuncu falan değilim beni unutmayın.ACCAYYİPSİNİZ KIZLAR.:enbuyukkk:Belitim…………..79--------66
Annemm………..87-------74.2
Aaayyy…….........78.8----76.8
Bosnakgüzeli…...65-------59
Shopaholic……..80.2
İksir……………...91-------88.7
Gubsem…………72.5----70.4
Sessiz86………...53------50
Bosphorusgirl…...68------66
Erwalina………....83
Ecetin…………….59.5
Gul 1984…………68------66
Gambino…………78
Kediliturta………..77.1
Annmayra………..73
Ket ……………….75------74
Yoyo……………..66
XXL69……..…….111
Diloş……………..101.6
Rapunzel………..76
Sultan82…………91-------89.7
File76…………….80
Oznurkazali……..63
Azraydi…………..111
tamamdır kızlar
tam uyarak yaparsan evet canım
inşallah verirsin
yaz bizim içinde azim olur
kızlar bu bahsedilen yeşil etma, ucuz olan yeşil elma mı,
yoksa özel satılan fiyatı yüksek olan yeşil elma mı?
hangisi etkili kilo vermede bi yazarmısınız size zahmet. sağolun :)
azraydi nasılsın canım.
bende bu günn elma diyetine başlıyorumm kızlarrr vermem gereken 8 kilom varrr..desteklerinizi bekliyorummeyvahedigeldismile
super canimkahvaltimi yapiyorum bu gun cocuklar evde spora gidemicem evde biraz egzersiz yaparim herhalde sen ne yapiyosun canim nasil gidiyo ben alistim galiba ya
bende bu günn elma diyetine başlıyorumm kızlarrr vermem gereken 8 kilom varrr..desteklerinizi bekliyorummeyvahedigeldismile
bende tek sorun reğli olmamam,artık korkmaya başladım bir hafta geçti.
bu diyette boyle seyler olabiliyo canim gecikebiliyo korkman icin erken bence ben hatirliyorum 2 hafta gecikmisti 2 kere hamilelik testi almistim kac cocugun var:icecream:
1buçuk yaşında 1oğlum.
belitim 79 dan 66 ya kaç günde düştün biraz yazabilirmisin spor yapmalımıyım tam 15 günüm var 67 olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?