Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba bende elma diyetine başlamaya karar verdim...okuyabildiğim kadar okudum topiği ama bundan sonra dahakı sıkı takip ederim sizi, bu yaza artık zayıf girmek istiyorum...listeye sadece cuma mı girebiliyoruz.kilom 65 hedefim 55

ah canim benim ya en sevmedigim soruyu sordun be guzelim 100 un ustundeyim (utanarak soyluyorum) ama gercekten cok kararliyim 80 bile benim icin harika buna bile raziyim dusunun ve ne diyoruz gelsin elmalar gitsin kilolarzemuszemus
Bende seninle aynı kilodayım.Birkaç motivasyon tekniği geliştirdim.
1-Öncelikle KKya üye olup , sitenin diyet bölümlerine girdim ve sizlerle yani benimle aynı dertten muzdarip olanlarla hem dertleşip hemde YARIŞARAK hırslanıyorum.:enbuyukkk:
2-Minimins diye bir yerde zayıflayanların öncesini ve sonrasını gördüm.İnsanlar kilolu ve zayıf fotoğraflarını koymuşlar ayrıca nekadar zamanda kilolarını verdiklerinide yazmışlar.Zayıflayanları görmekte müthiş etki yaratıyor.:teytey:
3-Cep telefonuma kızım önde ben arkada yandan fotoğrafımı çeip duvar yaptım.Her elime aldığımda kendimi görüyorum.İnanın bu hepsinden etkili oluyor.mafoldumben
NOT Şişmanım ama kendimle barışığım diyenlere bir sözüm var.YEMEYİN BENİ YERİM SİZİ...lmaz:kaydirigubbakcemile

Arkadaşım gündüz çalıtığım için fazla takılamıyorum ama fırsat buldukça giriyorum.Aman sakın misafir oyuncu falan değilim beni unutmayın.ACCAYYİPSİNİZ KIZLAR.:enbuyukkk:
Sizleri müthiş takdir ediyorum. Evet ...Hiç değilse şişman olmanın bilincinde olup bazıları gibi kendimizi kandırmıyoruz.kaydirigubbakcemile5

belitim 79 dan 66 ya kaç günde düştün ben 73 üm 15 gün içinde 67 olmam lazım başlayamadım bi türlü ama bugün elmalarımı aldım başlayacam sporda yapayım diyorum beni biraz motive edersen sevinirim

selam kızlar.. sayfalar çok hızı ilerliyor araları okuyamıcam valla bu sefer
hastaydım kaç gündür ne diyet kaldı ne bişi ama verdiklerimi almadım allahtan. 2 haftada 2 kilo verdim o kadar. daha da bi gelişme yok çünkü yataklara düştüm diyet yüzünden olduğunu hiç sanmıyorum zaten ben sadece elma yemiyordum gün içinde. regl olunca direncim düştü grip oldum yattım falan...
yarın kaldığım yerden devam etmeyi umuyorum... spor ve diyet...... şöyle 2 kilo versem bu hafta çok süper olur =) gaz verin kızlar valla gitti motivasyon

kızlar bu bahsedilen yeşil etma, ucuz olan yeşil elma mı,
yoksa özel satılan fiyatı yüksek olan yeşil elma mı?
hangisi etkili kilo vermede bi yazarmısınız size zahmet. sağolun :)

bende bu günn elma diyetine başlıyorumm kızlarrr vermem gereken 8 kilom varrr..desteklerinizi bekliyorummeyvahedigeldismile

bende bu günn elma diyetine başlıyorumm kızlarrr vermem gereken 8 kilom varrr..desteklerinizi bekliyorummeyvahedigeldismile

selam canim hemen basla harika bi diyet tabiki destek oluruz cunku burda herkez ayni dertten muzdarip verecek kilonda fazla degil tam uyarsan 2 haftada verirsin merak etme sadece sabirli ol ve verecegine inanopuyorumnanaktan

Kızlar selam 1 ay 1 haftadır diyetteyim kendi çabamla 3 haftada 5 kilo verdim ama son iki haftadır gram oynamıyobugün bu diyete başladım yapıp faysadını gören arkadaşlar çok ama en fazla 2 hafta yazmışlar sonra ne olmuş?gerimi aldılar çok merak ettim,dünden beri ara ara başından beri okumaya çalışıyorum,deneyimlerinize ihtiyacım vara.s.

herkese merhabalar...
nasıl gidiyor diyetiniz güzel hanımlar :uhm:

kaçamak yapmak yok değil mi yaza ne kaldı şurda ha gayret dişimizi biraz daha sıkalım sonunda bizi çok iyi sonuçlar bekliyor öyle değil mi.
azmimiz bol kaçamağımız hiç olmasın inşallahh

belitim 79 dan 66 ya kaç günde düştün biraz yazabilirmisin spor yapmalımıyım tam 15 günüm var 67 olmalıyım

canım 73 kiloymuşsun ve 67 olmak istiyorsun diyete yeni başladıysan gece yeme işin bittikten sonra az bir sporla ve diyete tam uyarak 15 günde istediğin kiloya ulaşabilirsin

ben 2 ay gibi bir sürede verdim ama diyeti tam uyarak yapmadım 1 öğün yemeğimi yedim ve spor da yapmadım
şimdi kilo vermem durdu onun için spora başladım

yani demem o ki diyete tam uy
akşam 7 den sonra elma dahi yemeyi kes
fırsat buldukçada hareket et rahat verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…