kızlar bu bahsedilen yeşil etma, ucuz olan yeşil elma mı,
yoksa özel satılan fiyatı yüksek olan yeşil elma mı?
hangisi etkili kilo vermede bi yazarmısınız size zahmet. sağolun :)
ahhh canımm ahhhhhh keşke tadilatım hep olsaydı ewimde de annem iyi olsaydıı:çok üzgünüm: cnm ewimde tadilat olurken annemde gelmişti yardıma ama benim annemin ileri derecede panik atagı war ogünde bende oldugu gün dayım lotodan 9 u bilmişş beni aradı söylemek için we annem açtı telefonu we annemi heycanlandırmışş bak size kötü bir haberim war ama sıkı furun falan diye anlıycagın cnm çok çok afedersinizz ama eşşek şakasıı yapmış ogünde annem heycandı yaa 2 saat sonra atakları basladı tansiyonu 18-11 falan oldu titremeler bayılmalar falan maahfoldumm cnm yaa annemde kalıyordum henüz kalkamadı dün gece geldim ewime ama annem henüz iyi deill daha hastaa maleseff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: daha 43 yasında yaslıda deill yani çok sıkılıyorum cnm ondan giremedim sizi yokluyorum ara sıra girip ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum yazıcak 74.9 olmusum bu sabah reimde yapmamıstım ama gece falanda hep yemiştikk ayaktaydık hep yaa o yüzdenn sıkıntıdan sanırım 1 kilocuk wermişimm neysee cnm sizinde canınızıı sıkmayımm ama doktor 15 gün içerisinde ayaga kalkar dedii sizlerde duaa edin neolurrrrrrrrrrr öpüyorumm hepinizii çok çok çok....
belitimmm bende seni çokk össledimm cnm...
Kızlar selam 1 ay 1 haftadır diyetteyim kendi çabamla 3 haftada 5 kilo verdim ama son iki haftadır gram oynamıyobugün bu diyete başladım yapıp faysadını gören arkadaşlar çok ama en fazla 2 hafta yazmışlar sonra ne olmuş?gerimi aldılar çok merak ettim,dünden beri ara ara başından beri okumaya çalışıyorum,deneyimlerinize ihtiyacım vara.s.
kızlar benide ekleyin bende bugün basladım ve kaçamaksız eve dönmeyi basadımguclubacismile çok mutluyum.öğle arası herkes adana kebapları tavuk şişleri götürürken ben çıkardım elmamı yedim ve vicdanım rahat bi şekilde döndüm kızlar tebrik bekliyorumzemuszemus
bende tek sorun reğli olmamam,artık korkmaya başladım bir hafta geçti.
benimde tek korkum
regli
ve korktuğum başıma geldi regli oldum
önceleri kendimi mümkün deyil zapt edemezdim şimdide tam zaptettiğim söylenemez ama eskisine göre iyiym
kesinlikle kilo veremem
versemde tartıda çıkmaz önceki tecrübelerimden biliyorum kesin şişerim
ama tabiki elimden geldiğince bu dönemi ucuz atlatmaya çalışıcam
şimdiden cezamı kesin kızlar
yada bu dönemde olanları kilo almazlarsa yada 1 kilocuk bile verseler affetsek ne dersinizkaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz ben kotu acayip basim agriyo mideme kramplar giriyo sabahlari cok guzel geciyo cok enerjik oluyorum oglen gectikten sonra bi halsizlik oluyo bu gun biraz kacamak yapacam galiba mafoldumben agri kesici aliyorum acliktan her halde tesir etmiyo ama pes etmiycemyarin gene kaldigim yerden devam yeni gelenlerede hos geldiniz diyorum umarim herkez istedigi kiloya kavusur[/QUO nasıl oldun ,canım
selam kizlar nasilsiniz ben kotu acayip basim agriyo mideme kramplar giriyo sabahlari cok guzel geciyo cok enerjik oluyorum oglen gectikten sonra bi halsizlik oluyo bu gun biraz kacamak yapacam galiba mafoldumben agri kesici aliyorum acliktan her halde tesir etmiyo ama pes etmiycemyarin gene kaldigim yerden devam yeni gelenlerede hos geldiniz diyorum umarim herkez istedigi kiloya kavusur[/QUO nasıl oldun ,canım
FİLE76 merhaba bu bahsettıklerınden ılk ıkı gun bende de olmustu bende bu yuzden 1 tabak cok masum dıyetıme zarar vermeyecek yemek yemıstım, bugun yemek yemedım ama yınede kan sekerım dusmesın sıye bır kucuk tabak tatlı yedım :) Bunyemız alısana kadar sanırım arada bu tarz seylere basvuracagız :)
kızlar yeşil elma konusundaki açıklamalarınızı tam anlayamadım galiba
şöyle sorayım
pazarda yada markette kilosu 1 lira civarı satılan yeşil elmalar var ya hani açık yeşil biraz beyaz gibi...... onlarla mı yapılıyor bu diyet
yoksa 3-4 lira civarı özel yeşil elmalar var, ithal. onu mu alacağız,
alanlar bi anlatıverin size zahmet
Evet bende öğretmenim.Yani biz şimdi hem meslektaş hemde topiğiz öylemi.Ay bacım yerim seni ben.olumunekankayizsmileXXL69 tamam canım bende öğretmenim anlıyorum seni
insan bazen ayakta duracak güç bulamıyor
kesinlikle listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?