Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu bahsedilen yeşil etma, ucuz olan yeşil elma mı,
yoksa özel satılan fiyatı yüksek olan yeşil elma mı?
hangisi etkili kilo vermede bi yazarmısınız size zahmet. sağolun :)

canım elma senin yazdığın pahalı yeşil elma diye biliyorum ama kırmızı elmayla da veriliyor
ben şimdi marketten kırmızı elma aldım

Son düzenleme:

canımm çok geçmiş olsun daha bugün girebildim nete. yeni gördüm yazını. moralini bozma annen iyi olucaktır eminim ki.

canım tam uymamakla beraber 2 aydır yapıyorum
arada verdim diyetin tam anlamıyla dışına çıktığım günlerim de oldu
mesela 9 günlük bir ara vermiştim ama geri almadım
kilon kaça düştüyse onun civarlarında geziyorsun ama verdiklerini,n tamamını alma olmuyor
olsa 2 aydır bu topikte ne işim var dimi

XXL69 tamam canım bende öğretmenim anlıyorum seni
insan bazen ayakta duracak güç bulamıyor
kesinlikle listedesin

canım öncelikle tebrik ediyorum
sonradaaaa seni listeye eklemek istiyorum
ama kilon kaç yazarsan

bende tek sorun reğli olmamam,artık korkmaya başladım bir hafta geçti.

benimde tek korkum
regli
ve korktuğum başıma geldi regli oldum
önceleri kendimi mümkün deyil zapt edemezdim şimdide tam zaptettiğim söylenemez ama eskisine göre iyiym
kesinlikle kilo veremem
versemde tartıda çıkmaz önceki tecrübelerimden biliyorum kesin şişerim
ama tabiki elimden geldiğince bu dönemi ucuz atlatmaya çalışıcam
şimdiden cezamı kesin kızlar

yada bu dönemde olanları kilo almazlarsa yada 1 kilocuk bile verseler affetsek ne dersinizkaydirigubbakcemile3

kızlar bende yarın başlamak istiyorum marketten elma alayım varsa yeşil ne yicez ne yemicezz yazarmısınız

selam kizlar nasilsiniz ben kotu acayip basim agriyo mideme kramplar giriyo sabahlari cok guzel geciyo cok enerjik oluyorum oglen gectikten sonra bi halsizlik oluyo bu gun biraz kacamak yapacam galiba mafoldumben agri kesici aliyorum acliktan her halde tesir etmiyo ama pes etmiycemyarin gene kaldigim yerden devam yeni gelenlerede hos geldiniz diyorum umarim herkez istedigi kiloya kavusur

canım ben olmamaktan korkuyorum,ah bide ben oldum diye bilsem.

kızlar yeşil elma konusundaki açıklamalarınızı tam anlayamadım galiba
şöyle sorayım
pazarda yada markette kilosu 1 lira civarı satılan yeşil elmalar var ya hani açık yeşil biraz beyaz gibi...... onlarla mı yapılıyor bu diyet

yoksa 3-4 lira civarı özel yeşil elmalar var, ithal. onu mu alacağız,
alanlar bi anlatıverin size zahmet

GIYMATLIM merhaba,
ben arjantin elmesı dıye satılan eksı koyu yesıl elmayı kullanıyorum, ama belitimin dediğine göre kırmızı elma yenerekte kılo verılıyormus. Ben bugun bu bahsettıgım elmayı kılosu 2 lıradan aldım :)

canım yeşil ekşi olanlardan,kilosunu3.250ye alıyorum.

kızlar ikinci günümüde atlattım ama bi bardak kahve içtim şu üçü bir arada olanlardan bişey olurmu acaba

file76 canim biraz gecti gibi migrenim var benim bir girdimi 3 gun suruyo ilacin etkisi gecince yeniden basliyo aksam yemegini biraz kacirdim ya ilac icecem diye bi basladim yemege arkasi geldi mafoldumben neyse yarin sporla telafi ederim artik sen nasilsin iyi gectimi bugun

slmmm kızlar nasılsınız nasıl gidiyorr bende bugün aranızdayım tam 76.5 olmusum walla sinirlerim bozuldu moral bozuklugundan hebere yedim gecen haftaa ama bugün baslıyorum tekrar diyetime hepimize kolaygeleee... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…