bu elma diyeti süper bişeymiş.hiç aç kalmıyorum ve kilo da vericem inşş.. zemuszemus
ya kizlar nerdesiniz sitede bir tek ben varim galiba file76 canim nerelerdesin sen neler yaptin kiz opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben şu yaşadığı yeri yanlış yapmışım acaba nasıl düzelte bilirim.
slm kizlar nasilsiniz ben simdilik iyiyim kahvaltimi yapiyorum dun aksam kacirdim biraz cok kotu basim agriyodu ama bu sabah aynen devamsabah sirkeli su ve yesil cayla gune basladim bu sirkeli su acayip iyi geliyo tavsiye ederim hem istahi kesiyo hem acligi onluyomus vede yag yakma ozellgi varmis zemuszemus
kızlar ikinci günümüde atlattım ama bi bardak kahve içtim şu üçü bir arada olanlardan bişey olurmu acaba
slmmm kızlar nasılsınız nasıl gidiyorr bende bugün aranızdayım tam 76.5 olmusum walla sinirlerim bozuldu moral bozuklugundan hebere yedim gecen haftaa ama bugün baslıyorum tekrar diyetime hepimize kolaygeleee... zemuszemus
selam kızlar haftaya bende katılcam aranıza. elma dışında gün içinde bişey yemiyonuz dimi.sonuç alanlar haftada kaç kilo verebilio?
Evet bende öğretmenim.Yani biz şimdi hem meslektaş hemde topiğiz öylemi.Ay bacım yerim seni ben.olumunekankayizsmile
slm kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlarrkaydirigubbakcemile5 elma güzelleri ben çok kötüyüm nişana kadar 3_4 kilo versem ii demiştim ama haftaya nişanım var ve ben 1gr bile vermemişim ne oluyor anlamadım yaaa yarında nişanlıgımı almaya gidicaz üstelik nişanımdada regli olucam bukadar aksilik mafoldumbenakannehirolurmu yaa
slm kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlarrkaydirigubbakcemile5 elma güzelleri ben çok kötüyüm nişana kadar 3_4 kilo versem ii demiştim ama haftaya nişanım var ve ben 1gr bile vermemişim ne oluyor anlamadım yaaa yarında nişanlıgımı almaya gidicaz üstelik nişanımdada regli olucam bukadar aksilik mafoldumbenakannehirolurmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?