Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bir süre ara verdim ama artık diyete sarılmanın zamanı geldi.bugün adam akıllı uyacam inşallah.havalar ısındı gaza geldim.hadi bakalım gitsin kilolar.birbirmizi motive edelim. bu yarış işi hoşuma gitti.bende varım.hadi öpüldünüz

selam kızlar haftaya bende katılcam aranıza. elma dışında gün içinde bişey yemiyonuz dimi.sonuç alanlar haftada kaç kilo verebilio?

bu elma diyeti süper bişeymiş.hiç aç kalmıyorum ve kilo da vericem inşş.. zemuszemus

selam canim insallah verirsin istedigin kiloyu ac kalmamayi nasil basariyosun valla ben saat 2 ye kadar cok iyi gidiyo ondan sonra mideme kramplar giriyo cok halsiz oluyorum:çok üzgünüm:

slm kizlar nasilsiniz ben simdilik iyiyim kahvaltimi yapiyorum dun aksam kacirdim biraz cok kotu basim agriyodu ama bu sabah aynen devamsabah sirkeli su ve yesil cayla gune basladim bu sirkeli su acayip iyi geliyo tavsiye ederim hem istahi kesiyo hem acligi onluyomus vede yag yakma ozellgi varmis zemuszemus

ya kizlar nerdesiniz sitede bir tek ben varim galiba file76 canim nerelerdesin sen neler yaptin kiz opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben şu yaşadığı yeri yanlış yapmışım acaba nasıl düzelte bilirim.

Son düzenleme:

tatlım başta senin ve file 76nın yaşadıklarını bende yaşadım merak etmeyin geçecek
baş ağrısıda halsizlikte geçecek
kaçamaklarınızda olmamaya başlayacak
dediğim gibi diyete başladığın zaman olan şeyler

üzülme denizim o fos kilolar hemen gidiyor
bende regli dönemimdeyim gr oynamıyor
hadi gel bekliyoum

herkese merhaba
gune hafıf basladıgımı hıssetmeye baslıyorum, ama sıze bır sorum olacak kızlar ben bu dıyetı arastırırken sadece 6 gun uygulanmalı pespese yapılmamalı eger cok yapılması gerekırse 2-3 ayda bır yapılmalı dıye bazı ek bılgılerde okumustum. Sız ne dıyorsunuz, sızınde boyle bılgılerınız oldu mu?
cunku bunlar detoks dıyet olarak gecıyor ya bu tarz dıyetlerı ut uste yapmayı onlaylamıyorlar.

Slm Arkadaslar nasil gidiyor diyet Kilocuklar nekadar gitti?Ya ben basladim 2 gün süper gitti sonra regl dönemineme yaklastigim icinmi ne asiri tatlikrizim gelmeye basladi :S habüre yiyiyorum yaa kendimi tutamaz oldum 1 kilo felanda aldim yaa offff.1 hafta sonra dogumkontrolhapina baslicam vee diyete acaba devam edebilirmiyim?Hedefim aslinda dogumkontrolhapina baslamadan 55 olmakti ama heralde basarayamicagim

Yazdigim soruya kimse cevap vermemis cok sagol

Son düzenleme:
slm kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlarrkaydirigubbakcemile5 elma güzelleri ben çok kötüyüm nişana kadar 3_4 kilo versem ii demiştim ama haftaya nişanım var ve ben 1gr bile vermemişim ne oluyor anlamadım yaaa yarında nişanlıgımı almaya gidicaz üstelik nişanımdada regli olucam bukadar aksilik mafoldumbenakannehirolurmu yaa

canım bence sıkıntı yapma haftaya olacakmıs nısanın verırsın 1 haftada kendını verecegıne ınandır :) sımdıden de hayırlı olsun nısanın, umarım her sey gonlunce olur.

ay bebeim benm üzülme yaa böle bi günü bu tip düşüncelerle mahvetme bence tatlım tadını çıkar hem şu hafta sıkıntıdan verirsin merak etme opuyorumnanaktan olmadı düğüne verirsin hem biraz değişiklik olur nişanda görenler şaşırır hep iyisini düşün bitanem üzme kendini öpüyorum cok
kızlar bende saldm çayıra mevlam kayıra:roflol: şu bi iki haftadr deli gibi yiorum valla nolcak benm halim engel olamıorum kendime pzt yine sıfırdan baslıcam ((( hep öle diorum ama bi halt yedgmde yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…